IZZ Bewertungen 11

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Vergoeding zorgkosten buitenland IZZ

Helaas moet ik 1 ster geven maar 0 had beter geweest. Mijn moeder is opgenomen geweest in een buitenlands ziekenhuis, netjes de alarmcentrale gebeld die echt hebben ontzorgt. Echter nu komt het aan op declareren bij izz/cs/gzz en nu staat de specificatie van de gemaakte zorgkosten niet op de factuur maar op een los aanhangsel. Helaas kunnen zij hierdoor de declaratie niet in behandeling nemen en een andere manier van declareren kent men in Oostenrijk niet.

Te belachelijk voor worden om mensen van 83 en 84 hiermee op te zadelen!

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplossing is geboden

Ik persoonlijk ben super tevreden hoe er met mijn klacht is omgegaan. .
Mijn vragen zijn opgelost .
En de hulp die is geboden .
Het gesprek was vriendelijk .
En met grote empathie...
Gelukkig geen chatbot ... maar een mens .

18. Februar 2026

Zeer slechte zorgverzekering

Wij hadden een duur aanvullend pakket voor orthodontie tot 3000 euro, nu hebben ze tussentijds dit op 1000 euro gezet en is het te laat om een nog duurder pakket te nemen. Niks zorg voor de zorg, ik kan nauwelijks rondkomen met mijn zorg salaris en nu kunnen mijn kinderen niet meer naar de ortho.

4. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefonisch slecht bereikbaar, orthodontie geschrapt

Telefonisch bereikbaar met zeer lange wachttijden, vervolgens wordt de verbinding verbroken en begin je weer opnieuw. Ik heb al jaren een aanvullende verzekering ivm orthodontie kinderen maar dat is volledig uitgekleed, ik krijg niks meer vergoed maar dus wel extra hoge premie. Niks geen communicatie hier omtrent.

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weigeren vergoeding en medische noodzaak te erkennen

Weigeren medische noodzaak te erkennen, die door het ziekenhuis in het buitenland schriftelijk is afgegeven.

Enkel gebroken en geopereerd in Dominicaanse Republiek. IZZ zegt eerst toe dat ziekenhuiskosten en andere bijkomende medisch noodzakelijke kosten te dekken (aanvullende zorgverzekering). Offeren zelfs om rolstoelassistentie en een aangepaste vlucht te regelen met vluchtmaatschappij! Wow dachten we.

Daarna neemt collega het dossier over en weigert alles behalve ziekenhuisopname. Geen rolstoelassistentie, geen vluchtwijzigingen om met een been omhoog te kunnen vliegen, terwijl het medisch noodzakelijk schriftelijk verklaard is in het ziekenhuis.

Volgens de voorwaarden zou de medisch adviseur bij de alarmcentrale van IZZ "de medische noodzaak" van "been omhoog" moeten erkennen (ook zonder reisverzekering), waarna de vluchtmaatschappij daar maatregelen neemt (zitplaatsen omwisselen etc), maar nee! Arrogante medewerkers laten niet eens eigen medisch adviseur een oordeel uitbrengen, roepen gelijk aan de telefoon dat het maar niet kan. "Ik werk al jaren hier, ik doe dit dagelijks".

K****zak we hebben het op papier!

Het is voor mijn vrouw 9 uur vliegen met een been omlaag!!! Met daardoor pijn, bloedstolling en kans op bot verschuiving

29. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer slechte service ,.

Zeer slechte service ,.. fouten in verrekeningen / declaraties. Lopen achter in administratie/ correcties ,.. onterechte aanmaningen en of nota’s. Last but least steeds minder zorgvergoeding en klantenservice,.. brengt meer stress dan ontzorging.

16. Januar 2026

Zeer slechte klanten service

Je hangt heel lang in de wacht bij de klantenservice en als je dan eindelijk iemand eraan hebt en 1 vraag stelt hang je half uur aan de lijn en dan wordt verbinding verbroken maar niemand die terugbelt. Tweede keer zelfde verhaal grrrr.....

2. Januar 2026

Slechte service en BELACHELIJKE regels

Ik heb op vakantie een week in het ziekenhuis gelegen in Vietnam. Dit was een hele traumatische ervaring en de zorg was erg slecht, maar de zorg nu in Nederland is helaas ook niet veel beter.

Wij moeten voor een declaratie een medisch dossier hebben in Engels, maar die hebben wij niet ontvangen omdat ze daar geen überhaupt geen Engels kunnen. Na een belletje met de IZZ medewerker werd ons verteld dat we dit dossier zelf maar moesten vertalen en we deze kosten zelf moeten betalen (wat hoog gaat uitvallen omdat het een groot dossier is). De andere optie was dat we het ziekenhuis maar even moesten bellen… in Vietnam!! Waar ze geen Engels kunnen..! Ook na de hele uitleg werd mij simpelweg verteld dat dit de regels zijn en ze niks voor ons kunnen doen…
De service was dus erg slecht en ik vind deze regels BELACHELIJK. Er werd niet meegedacht aan een oplossing en we moesten het allemaal maar zelf uitzoeken…
In de moeilijkste periode word je dus niet geholpen en sta je er alleen voor, ik zou IZZ niet aanraden.

7. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en belachelijke regels

7. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Digitaal declareren bij IZZ/VGZ niet mogelijk

Digitaal declareren bij IZZ/VGZ is alleen mogelijk als je nieuwste versie software op je PC hebt. Dus ik kan nu niet meer digitaal declareren omdat ik de nieuwste versie software niet kan downloaden en moet nu weer alles uitgeprint worden en via de post. Ik heb daar al een tijd geleden een klacht over ingediend maar daar kon men helaas niets aan veranderen. Dan denk ik hoe is het in mogelijk dat je bij een verzekeraar niet gewoon met wat voor computer dan ook een pdf kunt uploaden dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Bij ieder eenvoudig bedrijf is het altijd mogelijk om een pdf te sturen. Maar nee bij IZZ VGZ zorgverzekering kan dit niet en moeten we weer terug naar papier en postzegels. Voor mij een dikke onvoldoende.

14. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr