Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service, hjælpsom, lækkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sælger og køber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🤩🤩🤩🤩 jeg fik lavet en spical di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smykkerne i sig selv er skønne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde målt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert størrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prøve og b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We ordered wedding signets , gravering was excellent like we wanted ;) delivery up to 3-4 weeks. 1 constructive feedback- ring boxes should be Mabye little more special if you spending amount of money... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
IX STUDIOS betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg fik leveret et flot smykke og havde brug for hjælp, som jeg hurtigt og nemt fik.
Jeg har købt 2 dyre halskæder hos IX.
Anden gang jeg modtog en halskæde var låsen gået i stykker. Min kæreste og jeg tager ind i butikken for at få byttet denne. Vi bliver mødt af en medarbejder der virker rimelig ligeglad og næsten ikke siger to pip. Må flere gange spørge hvad processen er. De halskæder hun fremviser ligger i forkerte poser med forkert label og roder rundt i det. Uden at beklage eller give et smil eller noget.
Smykkerne (når de ikke er defekte), er rimelig gode og holder godt. Men begge gange jeg har været i den fysiske butik er jeg blevet mødt af så dårlig service. Det er super ærgerligt og gør oplevelsen så ærgerlig. Særligt når det er dyre smykker der er købt begge gange.

Antwort von Ixstudioscph
Jeg bestilte en ring, som skulle gives i julegave, men modtog den forkerte. Kundeservice krævede først, at jeg selv printede en returlabel, hvilket ikke er rimeligt – især når fejlen er deres. Først næsten to uger senere, og efter jeg henviste til købeloven, sendte de en label, som kunne scannes i pakkeshop.
Selve produktet fejlede intet, men den dårlige kundeservice betød, at jeg ikke kunne give gaven til jul. Derfor kun én stjerne.

Antwort von Ixstudioscph
Jeg fik for et års tid siden et armbånd herfra, som jeg gik med i 4-5 måneder indtil, at det pludselig en dag må have knækket og røget af, da det i hvertfald var væk. Jeg fik så et nyt for under en måned siden, og det holdte under tre uger før, at dette også var væk. Jeg har et helt almindeligt kontorjob og begge armbånd forsvandt på helt almindelige hverdage. Nu bruger jeg igen mit gamle armbånd fra H&M, som har holdt i flere år.
Jeg kontaktede kundeservice, men de kunne ikke hjælpe, og de forsikrede mig om, at deres armbånd er af høj kvalitet og gennemgår en dybdegående kvalitetssikring... ikke ligefrem min oplevelse. Penge lige ud af vinduet:/

Antwort von Ixstudioscph
Et godt sted at handle, smukke smykker og rigtig god service ved spørgsmål og hjælp.
Jeg har handlet hos Ixstudios et par gange nu, og jeg har kun været glad og tilfreds med både leveringen og produktet. Det er altid som vist på billederne og indpakningerne er professionelt. Mange tak

Antwort von Ixstudioscph
Jeg har handlet for første gang med Ix studios. Hurtig levering. Jeg skulle have byttet en ring og polerede en af dem. Jeg kontaktede deres kundeservice og jeg må sige deres service er helt i top. Jeg fik den sødeste Emilie til hjælp. Kæmpe optur herfra🤗🤗

Altid god service! Fornøjelse at handle her 🫶🏼

Antwort von Ixstudioscph
Outstanding service!! Simpelthen så god tid og så kvalificerede forklaringer og meninger. Kæmpe hjælp, kæmpe tak!!

Antwort von Ixstudioscph
Ekstrem godt! Idet vi kommer ind, får vi et skønt “hej!”, selvom hun servicere en anden kunde.
Da hun er færdig med kunden er hun ved os, og har både gode råd og god vejledning.
Hun var bare skide god - og her fik vi altså meget mere end bare et par nye ting.

Antwort von Ixstudioscph
Meget fine smykker med personlighed. God service og nogle gange er man heldig og få lakridser med i pakken. Og når det sker, så gives der hermed 5 stjerne +.
/M

Antwort von Ixstudioscph
Absolut problemfri handel. Flotte varer, god og venlig kommunikation, samt hurtig forse👌.
Kan klart anbefales👍

Antwort von Ixstudioscph
Rigtig god service og smykker i topklasse
Hver gang, jeg har købt smykker hos IX Studios, har jeg fået en rigtig god service. Personalet er altid smilende og imødekommende, og de er rigtig gode til at hjælpe en, hvis man er i tvivl om, hvilke styles, der ville klæde en bedst. Derudover er deres smykker virkelig god kvalitet, og de er blevet mit foretrukne sted at købe smykker

Antwort von Ixstudioscph
Jamen IX Studios er jo mit yndlings smykke brand! Jeg har flere af jeres styles og elsker de er så rå og tidsløse.
Jeg har dog prøvet enkelte gange at være lidt skuffet over produkt ift. prisen🤷🏼♀️
Ellers er jeg meget tilfreds👌🏻

Reparation af defekt armbånd nu på snart 7. uge
Da det blev indleveret fik jeg st vide det ville tage et par uger.
Efter et par uger kontakter jeg dem, får at vide at “grundet sommerferie skal jeg regne med yderligere et par uger”
Nu snart 7. uge og ingen lyd fra dem når jeg kontakter dem.
Hvornår får jeg mit armbånd?
7 uger er simpelthen alt alt alt for lang tid at vente
Mega god kundeservice, intet bøvl. Og mega fede smykker, har ring, armbånd, halskæde og ørering fra dem, de kan det hele!
Kan varmt anbefales.

Antwort von Ixstudioscph
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.