Jeg har fået lavet negle hos IVY Nails længe og fik dem anbefalet af en veninde, der også altid bruger dem. Har været 100% tilfreds alle gange! Neglene holder overraskende godt og bliver hverken mi... Mehr ansehen
Ivynails er utroligt dygtige til deres håndværk, har altid meget konkurrencedygtige priser og som en ekstra bonus er de utroligt rare mennesker der husker dig og er interesseret i om du er tilfreds... Mehr ansehen
Jeg er fast kunde i denne skønne butik. Jeg har x mange fået lavet negle, som hver gang har været lavet med stor tilfredsstillelse og meget professionelt. Jeg vil på det varmeste anbefale Ivy, da du h... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service og smukke negle
Super god service. Både Ivy og John er super dygtige og søde. Shellacen er super holdbar og mine negle virker meget stærkere!
Smukke negle
Man går altid derfra med smukke og holdbare negle.
Altid god kvalitet
Har været fast kunde hos Ivynails i flere mdr. og har fået så flotte negle hver gang.
Kvaliteten er i top og man bliver mødt med et smil hver gang. Kan klart anbefales til alle
Super dygtigt og kompetent personale
Super dygtigt og kompetent personale, der altid ender ud i et sæt smukke negle!
Kan helt klart anbefale Ivynails
Dygtige og kompetente neglemagere.
Jeg har igennem en årrække fået lavet negle hos Ivy og John og er altid super tilfreds med resultatet.
Rigtig god service og meget detalje…
Rigtig god service og meget detalje orienteret ☺️
Har kommet her siden marts og går glad…
Har kommet her siden marts og går glad derfra hver gang. De er flinke, laver virkelig flotte negle som er meget holdbare og slidstærke!
Fantastisk sted
Fantastisk sted, søde, meget dygtige og omhyggelige. Jeg er altid glad når jeg går der fra 👌🏼
Flot og holdbart resultat
Har fået lavet flotte negle på både hænder og fødder - og smukke, holdbare vipper hos Ivy & John
Meget dygtige og super søde.
Meget dygtige og super søde.! Kan helt bestemt anbefale dem!
fantastisk neglesalon
fantastisk neglesalon! dejlige mennesker, der gør et fantastisk stykke arbejde! mine negle er altid smukke efter. meget professionel og dygtig. en fantastisk neglesalon!
Virklige god service
Virklige god service, jeg fik de flotteste negle og alle der arbejder her ind er virklige sød. Bedste negle butik i Odense😍
Godt sted at få lavet negle
Hyggeligt sted at komme. God og professionel behandling. Jeg er kommet her gennem lang tid. Vil gerne anbefale stedet.
Altid de smukkeste negle!
Har været 100% tilfreds alle gange! Neglene holder overraskende godt og bliver hverken misfarvede eller krakelerer. Tipper, m.m. bliver SÅ præcist håndmalet på og jeg får ofte komplimenter for mine negle.
Vil til hver en tid anbefale IVY Nails.
Har fået lavet negle hos Ivy i lang…
Har fået lavet negle hos Ivy i lang tid, også før de startede for sig selv og har altid været yderst tilfreds med mine negle. Ivy og John forstår dansk og har aldrig oplevet problemer med de ikke forstod hvad jeg bad om.
Kan virkelig anbefale Ivy Nails.
Kan varmt anbefales
Flotte akryl-negle til en ok pris.
Har været fast kunde i 7 måneder og er altid tilfreds med arbejdet og den gode service. Kan varmt anbefales 😊
Jeg syntes du laver meget flotte negle…
Jeg syntes du laver meget flotte negle !!!
Dårlig service! Find et andet sted…
Det var første gang jeg skulle have lavet negle og sikke en forfærdelig oplevelse. For det første forstår de ikke hvad man siger, selve stedet virkede beskidt og personalet flabet og uforstående, da jeg sagde, det gjorde meget ondt når min negl blev filet. Jeg går ikke derind igen og har heldigvis fundet et meget bedre sted.
Super flotte negle og sødt personale
Kan helt klart anbefale ivynails!!
Kan helt klart anbefale ivynails!!
Jeg har været fast kunde ved dem i over 1 år, og jeg er altid tilfreds med deres flotte arbejde og gode kundeservice 🌸
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.