Itacho Bewertungen 81

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hentede take away fra Charlottenlund afdelingen. De værste 700kr jeg længe har spenderet. Dårlig kvalitets mad (thai rette, små rette, sushi, kinesisk suppe, bubbletea). Kyllingen føltes som gelé nærm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja ja ja tak! til “super sushi menu” fra Itacho Sushi & Work, Charlottenlund. Bestilte via Wolt. Fik hurtig levering og et fantastisk måltid. Lidt store sushi stykker (risdel) måske, men så velsmage... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige hentet mad. Størrelsen på maden bliver mindre og mindre samtidig med at prisen stiger. En portion pomfritter, der nu koster 42 kr, æske måler ca 14x8 og er slet ikke fyldt op. Deres forårsrul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig rigtig god sushi fra Ordrup 👍 Frisk, lækkert, tilpads størrelse og da jeg var inde og bestille (og hentede 15 min. Efter) var mit første hånds indtryk af restauranten, at der lugtede sååå god... Mehr ansehen

2.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var så sidste gang vi bestilte…

Det var så sidste gang vi bestilte herfra! Over 2 timers ventetid og maden havde stået klar 45min i køkkenet uden de havde tid til at bringe den ud! De burde have lukket for bestillinger til der var styr på det,jeg kunne tydeligt høre i tlf at jeg ikke var den eneste der manglede bestillingen.

31. März 2023

Sløjeste oplevelse til dato

Sløjeste oplevelse til dato. 910 kr fattigere og en times ventetid på første omgang. Det blev så også den sidste. Sætter aldrig mine ben det sted igen.

17. März 2023

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så fik de det! Vi havde bestilt bord flere dage i forvejen og da vi har fået vores bord og bestilt vores mad får vi af vide efter 30 min at vi skal alle sammen bestille det samme ellers måtte vi gå. Da vi brokker os og siger det er for dårligt flejner manden fuldstændig ud og pisker sit forklæde ned i bordet og råber på kinesisk.
Aldrig om jeg sætter mine fødder der igen!

26. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igår bestilte jeg for første gang hos…

Igår bestilte jeg for første gang hos Itacho, men øv hvor blev jeg skuffet :-(
Jeg elsker thai mad og bestilte en helt normal nudelret med kylling og rispapirsruller ved siden af. Nudlerne smagte bare mærkeligt, måtte smide dem ud. Rispapirsrullerne var virkelig små og der var så meget rispapir rullet rundt om at konsistensen og smagen blev helt ødelagt. Ligesom at spise en vandmand følte jeg. Virkelig øv

12. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Itacho Solrød - ellers tak!

Itacho Solrød var godt nok en ringe oplevelse. For det første var der lang ventetid på maden og især sushien. Forretterne fra den gyldne brønd, var de lidt hurtigere med. Desværre bestod forårsrullerne kun af dej og et par strimler kål, wonton var mikroskopiske i køddelen og der crispy ebi var ok, varm men smagsløs. Sushien var et kapitel for sig selv. Dybstegte rejer og kylling i sushien var kold og tørt. Blød udenpå og kold tør indeni. Rispapirrullerne med and var som at stikke tungen ud af vinduet. Anden var knastør og krævede dressing (som vi skulle betale for selvom vi havde bestilt ad libitum). Vi måtte sende en del sushi tilbage. Da vi påpegede den ringe smag, stod tjeneren/kokken bare forvirret og rodede rundt i vores mad inden hun tog det tilbage. Der fløj desuden bananfluer rundt om vores bord. Det ville klæde itacho at gøre mere ud af smag, frem for anretning. Vi betalte kontant, og da de ikke havde byttepenge, måtte vi vente 10 minutter på at tjeneren var i netto og købe ristede løg, så vi kunne få vores byttepenge. Ellers tak!

28. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehøvlet og forvirret personale..

Ubehøvlet og forvirret personale..
Vi ankom kl 17.49, fik først vores mad 18.33.
Vi bestiller sushi, stegte nudler og mini forårsruller. Beder om at få det hele samlet, det skete ikke.
Vi får sushi først og må selv efter 10 minutter spørge om vores andet mad.
Priserne i menu kortet er også ukorrekte, dette bliver ikke oplyst.
Først da jeg har betalt og siger at regningen er for høj, siger hun lige pludselig at drikkevarerne er dyrere end anført. Ingen penge tilbage, utrolig dårlig service der.
Da nudlerne kommer er det, de klammeste nudler jeg nogensinde har set. De var søbet ind i olie/fedt. Konsistensen var forfærdelig.
Kyllingen til nudlerne var tør.
Sushien var okay, bortset fra at tunen havde ligget alt for længe og var klam.
Sidste gang vi besøger dette sted.
Anbefaler ingen at lægge deres penge der.

22. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tom yam Goong med champignon og friske…

Tom yam Goong med champignon og friske koriander men ikke skyggen af nogle af delene, det samme ned Tom kha gai, derimod skamkogte brocoli det var helt matte i farven øv blandede grønsager bestod af 7 majs og ca 10 ærter . Pad thai igen uden friske koriander desuden alt udkogte
risnudler, små forårsrullet uden fyld, ja helt igennem sløjt take away. Så kan absolut ikke anbefales

30. April 2021

Uhøflig og flabet betjening

Var nede i Itacho dags dato. Jeg bestilte en khao pad. Jeg siger så til manden bag disken, at jeg gerne vil bestille en khao pad. Det er ikke så svært at udtale, og jeg tænker ikke man kan udtale det meget forkert. Men jeg var nødt til at sige khao pad 4 gange før han forstod det. Og så svært er det heller ikke at forstå, med mindre jeg udtaler det helt forkert, hvilket syntes underligt, da det som sagt ikke er svært at udtale. Jeg følte han gjorde nar af min udtalelse. Hvis man er erhvervsdrivende og lever af kunder der kommer og køber deres vare/mad, så skal man lade være med at gøre nar af en kunde, der måske, måske ikke udtaler en ret korrekt. Hvilket jeg nu også vil mene jeg gjorde. Og selvom jeg ikke gjorde, så burde han forstå hvilken ret jeg ville bestille. Khao pad.
Og retten smagte heller ikke specielt godt. En lille ret til 95 burde smage af mere end bare salt. Så det var både første og sidste gang jeg satte mine ben der. Kan ikke anbefale det sted.

11. Februar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Øv øv øv- har været fan af itacho…

Øv øv øv- har været fan af itacho…
Men det er jeg bestemt ikke mere:-( over det sidste år er maden blevet af dårligere og dårligere kvalitet! De glemmer ting på ens bestilling
!Øv hvor er det bare ærgeligt at dette sted er blevet så dårligt!!!

6. Oktober 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Øv øv øv- har været mega fan af itacho…

Øv øv øv- har været mega fan af itacho lige siden de skiftede navn fra “Fongs Delhi” til nuværende Itacho- men det er jeg bestemt ikke mere:-( over det sidste år er maden blevet af dårligere og dårligere kvalitet! De glemmer ting på ens bestilling , portionerne er blevet VILDT meget mindre og deres ellers fantastiske sushi er blevet decideret DÅRLIG! Igår bestilte jeg for sidste gang hos dem ! Fik en sushi menu hvor risen var hård, tør og smagte gammelt, fisken var på rullerne ok, men nigiri og futomaki smagte den rigtig grimt! Salaten i rispapir rullen var gammel og havde en ulækker eftersmag! Øv hvor er det bare ærgeligt at dette sted er blevet så dårligt!!!

27. Juni 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nyt navn- dårligere pekingsuppe

Jeg har altid været en stor fan af Fongs Deli og Takeaway. Stedet har ligget der i 100 år. Nu har ejerne valgt at skifte navn til Itacho, og fokusere på sushi. Dette har resulteret i, at deres fantastiske pekingsuppe er lavet på kylling nu, og ikke på and, og den nye suppe har desuden lige været en tur igennem blenderen. Super skuffende. Bortset fra det, smager den anden mad som den plejer, og det er ikke så ringe endda!

20. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr