Oszusci !!!!! Zmanipulowali mojego ojca do wziecia pozyczki, zeby miec ‘wieksze zyski’. Tato stracil wszystko. Ledwo wiaze koniec z koncem, a tu jeszcze pozyczka do splaty... Mam nadzieje ze... Mehr ansehen
Irotradex
Das sagen Bewerter
INFORMACJA O IROTRADEX JEST JUZ NA LISCIE OSTRZEZEN KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO. Best Communications Ltd (platforma inwestycyjna Irotradex. Podmiot nie jest zarejestrowany w Polsce. Sprawa zajmuje... Mehr ansehen
Byłem zarejestrowany i nadal jestem, bo nie mogę się wyrejestrować, mają moje dane, na bazie mojej karty próbowano z niej wypłacić ponad 200$, na szczęście zlikwidowałem kartę płatniczą. Jak wynika z... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
This is a scam company for sure
This is a scam company for sure, believe all the negative comments you see. I have realised that they are not regulated. I came very close to losing a lot of money to these crooks, fortunately i came across a litigation firm on google who specialises in cases like this called Lit Claim. They made sure i did not lose a penny to Irotradex, i highly recommend them.
Irotradex naciągacze, utrata pieniędzy
Zaczyna się od 250 dolarów wkładu które należy przelać. Dokładają drugie tyle mówiąc że w chwili obecnej jest wyjątkowe dofinansowanie i należy szybko przelać 250 $ bo skończy się pula dofinansowania. Po przelewie zakładają konto na którym jest 500 $. Przydzielają doradcę który uczy i namawia do zainwestowania większej kwoty. Po przesłaniu większej kwoty nadal namawiają na zasilenie kąta tłumacząc że im większy kapitał tym więcej można zainwestować i zarobić. Doradca podpowiada pierwsze udane transakcje gra wciąga. W tedy zapraszają na werbinaria na których proponują pewne pomnożenie następnej wpłaty. Gra się rozkręca o wciąga. Gdy nie chcesz dokonywać następnych wpłat podpowiadają inwestycje na których przegrywasz wszystko. Następnie proponują ratowanie kąta następną wpłatą którą również przegrywasz. Banda naciągaczy, pieniędzy nie odzyskasz, prawnik chce 2000 zł i nie gwarantuje wygranej. Nie dajcie się wkręcić. Irotradex ma jeden cel: wyłudzić jak najwięcej od łatwowierne go.
Absolutnie się nie zgadzam z recenzja…
Absolutnie się nie zgadzam z recenzja która oni za mnie wystawili nie wiem tylko w jaki sposób nie można samodzielnie zrobić żadnej wypłaty jeżeli ktoś sadzi inaczej to się grubo myli ODradzam wszystkim korzystanie z ich platformy!!!!!
To jest banda naciągaczy i idiotow…
To jest banda naciągaczy i idiotow którzy włamali się na moj fb zeby ukrasc moje dane pozatym ta typiara ktora dzwoniła do mnie była strasznie chamska opryskliwa chciała zagrać inteligentna a jest tempa dzida jak spytałem ją o zniesienia Fibonacciego zaraz zmiana tematu spalić na każdej możliwej lini oszustów przez nich mam zablokowany fb
Zdecydowanie odradzam !!
Zdecydowanie odradzam !!! Namawiają do następnych wpłat sami podpowiadając nietrafione transakcje aby je niby ratować !!! Szantaż, presja, namolność i brak możliwości samodzielnej wypłaty środków. Szczerze i z pełną świadomością odradzam !!! No i oczywiście można się pożegnać z wpłatą !!!
Moi Drodzy
Moi Drodzy! Już tydzień jak handluję na IROTRADEX. Nie narzekam, wypłacam środki, zarabiam dziennie 30$ mam dobrych opiekunów.
Wiem, że sporo pisze bzdrów ale to są osoby, które nie chcieli zarabiać, nie słuchali co im mówiono, i dlatego wypisują bzdury.
Startowałem z 250$, mam zamiar dalej kontynuować zarobek.
POLACY ! PROSZE NIE INWESTOWAC W IROTRADEX !!!
Best Communications Ltd (platforma inwestycyjna Irotradex. Podmiot nie jest zarejestrowany w Polsce. Sprawa zajmuje sie Prokuratura Okręgowa w Warszawie
Zawiadomienie z art. 178 w zw. z art. 69 ust. 2 pkt 2 i 3 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi. Zawiadomienie kierowane przez UKNF.
Skoro widać że oszukują to czemu oni…
Skoro widać że oszukują to czemu oni jeszcze sobie legalnie operują czy to znaczy ze mogę sobie legalnie firmę złodziejska otworzyć będziemy ludzi z kasy opierdalali i będzie wszystko ok??? Czemu takie rzeczy się dzieją a zadne służby czy sady nie reagują? Czy to normalne? Czemu ciągle sa ludzie którzy dla pieniędzy zdepczą drugiego, czy jest jeszcze w nas jakieś sumienie czy poczucie braterstwa???
Strasznie natrętni
Strasznie natrętni, nie mają limitu. Dzwonią do mnie codziennie z różnych numerów , blokuje to dzwonią z kolejnych . Za każdym razem mówię, że nie jestem zainteresowana ale oni nadal dzwonią mimo, ze bardzo dobitnie mówię żeby się odczepili. Do tego używają fałszywych Polskich imion a słychać , ze to Ukraińcy . Teraz za każdym razem jak do mnie zadzwonią będę wystawiać negatywną opinie, może wkoncu dacie mi spokój sępy.
JEDNI WIELCY OSZUŚCI
JEDNI WIELCY OSZUŚCI. NA POCZĄTKU NIBY BYŁY NIEWIELKIE KORZYŚCI ALE "DORADCA" KTÓREGO OTRZYMUJESZ ZARAZ PO ZAREJESTROWANIU KONTA RADZI ABY NIE WYPŁACAC PIENIEDZY TYLKO DALEJ NIMI OBRACAC I NAGLE TRACISZ WSZYSTKO. DWA RAZY NAMÓWILI MNIE JESZCZE NA DOŁADOWANIE KONTA I STRACIŁEM WSZYSTKO POMOIMO PORAD TEGO POŻAL SIE BOŻE DORADCY. I JESZCZE DO TEGO NIEWIEM DLACZEGO UŻYWAJĄ POLSKICH IMION I NAZWISK JAK PO ROZMOWIE SŁYCHAC ZE TO NAPEWNO NIE POLACY. UWAŻAJCIE. SAM BYŁEM W KRYTCZNEJ SYTUACJI FINANSOWEJ I CHCIAŁEM SOBIE POMÓC TO ZASZKODZIŁEM TRZYKROTNIE BARDZIEJ.
Oszusci !!!!!
Oszusci !!!!!
Zmanipulowali mojego ojca do wziecia pozyczki, zeby miec ‘wieksze zyski’.
Mam nadzieje ze wszyscy ci oszusci poniosa kare.
Nie ufajcie pozytywnym opiniom - to sa falszywe osoby, opinie pisane przez tych samych oszustow, aby ludzie tacy jak my mysleli ze to bezpieczna firma! NIE JEST!
UCIEKAC JAK NAJDALEJ!
Uwaga na tą firmę straciłem wszystkie…
Uwaga na tą firmę straciłem wszystkie zainwestowane pieniądze.
Nie polecam absolutnie
Oszukanstwo wyciąganie pieniędzy a tak…
Oszukanstwo wyciąganie pieniędzy a tak pięknie mówią że w przeciągu tygodnia podwójna wpłatę ładnie zarabiają
Jak dla mnie początek 250$
Jak dla mnie początek z tradingiem od 2 tygodni panie prowadzą mnie jak dziecko we mgle ale po webinarach dla początkujących jestem już wtajemniczony i łapę pierwsze zyski choć straty też są lecz tylko z mojego niedoświadczenia, polecam platformę lecz, uczyć się, dobrze słuchać opiekuna i oglądać webinary dla amatorów a będzie z tego dobre kieszonkowe 💸
Nie zgadzam się z opiniami że ta firma oszukuje
Witam
Moja przygoda z Irotradex się zaczęła 3 miesiące temu. Doświadczenie nie jest perfekcyjne. Tak jak wszyscy zobaczyłem reklamę w internecie, podałem dane, zanim zadzwoniła miła Pani wszytko wytłumaczyła i wpłaciłem minimalny depozyt 250 USD bo pierwszy raz coś takiego robie, chciałem sprobować i zobaczyć co z tego będzie. Po wpłaceniu depozytu nastąpiła weryfikacja mojego konta, czyli wysłanie dokumentów. Po weryfikacji zadzwonił Pan który miał mnie prowadzić. Pomógł mi zainstalować robota czyli włączyć handel automatyczny. Przez 2 tygodni handlu zarobiłem około 150 USD. Dalej po przeczytaniu niektórych niegatywnych opinii o tej firmie chciałem sprawdzić jak działa wypłata. Zleciłem wniosek, ale wypłata ta nie odbyła się szybko - trwała 10 dni! Okazało się że konto nie było do końca zweryfikowane - w złej jakości był dowód. Od tego momentu kiedy zrobiłem dowód w dobrej jakości żadnych problemów nie ma, bo staram się wypłacać każde 2-3 tygodni i teraz ona trwa max 2 dni. Piszę tą opinię bo nie chciał bym żeby reputacja o tej firmie była niegatywna, moim zdaniem to jest zwykły hejt którego jest dużo w interniecie. Ze swojego własnego doświadzenia polecam tą firmę, ale jednak żeby nie tracić swoich nerwów i nie mieć problemów z wypłatą od razu róbcie w dobrej jakości zdjęcia do weryfikacji, życzę powodzenia!
Czy ktoś mi pomoże
Czy ktoś mi pomoże?
Wydzwaniają do mnie co tydzień mówię im aby usunęli moje konto, wydzwaniają do mnie co chwile.
Czy ktoś wie jak usunąć konto? Bo dalej będą mi wydzwaniać
Czy ktoś mi pomoże od trzech tygodni…
Czy ktoś mi pomoże od trzech tygodni nikt z tej firmy brokerskiej zemną się nie kontaktuje uważam że jest to nie żetelna firma czy ktoś wie jak odzyskać od nich depozyt i informuję że jest to oszustwo ja po nawiązaniu kontaktu to dzwonili co chwilę żeby wpłaci depozyt jakiś czas po wpłacie wszystko było oki a w obecnej chwili zero kontaktu
Oszuści i naciągacze
Oszuści i naciągacze. Bez zgody wysyłają smsy. Zgłaszać na Policję .
W tradingu jestem od 8 lat
W tradingu jestem od 8 lat. Pracowałem z wieloma brokerami, w tym z najbardziej znanymi. Mogę z pewnością powiedzieć, że ta firma jest jedną z najlepszych. Terminal jest szybki i stabilny bez żadnych zakłóceń. Broker oferuje też duży wybór aktywów handlowych. Dla początkujących będą przydatne analizy i materiały szkoleniowe. Szkoda tylko, że mają złe warunki dla skalperów
Pracowałem z tą firmą kilka miesięcy…
Pracowałem z tą firmą kilka miesięcy temu. Moja opinia jest taka: najzwyklejszy broker Forex. Nie ma w sobie nic, co by wyróżniało go na tle innych brokerów. Nie widzę żadnych szczególnych zalet. Ale prawdą jest, że długo działa na rynku i nie oszukuje traderów.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.