Na ongeveer 2 maand blokkeerde de robot. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd na meer dan 1 maand, want was niet op voorraad. Nu heb ik de nieuwe, maar deze wil geen verbinding maken met de cloud. Ondertuss... Mehr ansehen
Nieuwe irobot (1000 euro) gekocht. Was defect. Terugsturen. Vervangende ontvangen. Is blijkbaar ook defect and willen het adres om een "reparatiekit met makkelijk instructies" te sturen. Het adres i... Mehr ansehen
De grootste rommel dat je je kan inbeelden! Had een iRobot 5 gekocht. Werkte goed voor de eerste maand. Daarna begonnen de meldingen. Eerst waren de contactpunten vuil… dus contactpunten poetsen. Maar... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Weigeren een redelijke oplossing voor garantie kwestie
Een combo 10max gekocht bij irobot.nl, waarvan het laadstation stuk ging na 6 maand (laadpin gesmolten). Blijkt een gekend probleem bij hun en ik moet de robot terugsturen en mag die zeker niet meer gebruiken want gevaarlijk.
Na onderzoek zeggen ze dat het laadstation moet vervangen worden, welke ik niet toegestuurd krijg. Na 2 weken laten ze weten dat er problemen zijn met dat model en stellen ze een vervang model voor dat 500 euro goedkoper is. Daar ga ik natuurlijk niet mee akkoord en vraag vergoeding voor die 500euro verschil, dat kan niet volgens hun.
Nadat ik aandring, gaan ze daarmee akkoord, maar moet ik wel een document onderteken waarbij ik afzie van toekomstige garanties en schadevergoedingen. Dit onder een wet van de Verenigde Staten.... dus dat document is denk ik niet eens legaal in Europa. Daarenboven zou ik moeten zwijgen over de inhoud van het document.
Na wat zoeken op het internet blijkt echter dat dit probleem ook al jaren gekend is en blijft terugkomen over verschillende modellen...
Dus ik laat hun weten dat ik weiger dat document te ondertekenen en dat ik onder die voorwaarden de volle prijs van mijn aankoop terug wil.
Ik wil ook geen product van hun meer in huis, onder deze omstandigheden.
Dit weigeren ze natuurlijk.
Zij leveren mij een defect product, met brandgevaar en weigeren dan garantie na te komen. Dit sleept nu al 3 maand aan en ik ben die 1299 euro waarschijnlijk gewoon kwijt.
Heb klacht neergelegd bij het ECC, consumentenbond en bij ACM consuwijzer, gezien de vele slechte reviews, hoop ik dat daar ook iets mee gebeurt. Want blijkbaar vinden ze dat de Nederlandse/Europese garantieregels niet op hun van toepassing zijn.
Zeer slecht klantenservice …
Afgelopen jaar in augustus heb ik een robot aangeschaft en maar 2 maanden plezier van gehad daarna deed hij zijn werk niet goed meer en functioneerde niet meer.
Heel contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk kunnen ze het niet omruilen omdat het product niet op voorraad is.
Ik kan ook geen nieuwe product kopen tegen een extra bijbetaling. (In uw geval kunnen wij dit niet doen word er verteld.)
Alles bij elkaar klantenservice en klant tevredenheid is echter een nul bij IRobot zeer teleurstellend dit allemaal.
IRobot never again!!!
Ik heb voor veel geld een robot…
Ik heb voor veel geld een robot gekocht. Nu een half jaar later merk ik dat er veel onderdelen kapot gaan en al aan vervanging toe zijn, Gelukkig kun je die online kopen. Gedaan maar wil 1 onderdeel omruilen, website werkt niet qua retourneren, telefonisch onbereikbaar, nu al 4 keer 30 minuten in de wacht gestaan zonder te worden geholpen. Dus 25 euro weg en nog steeds geen vervangend product (stoflade) die ik naar mijn mening onder garantie had moeten krijgen!
Does anybody answer the phone at…
###UPDATE##
I changed my 1 star to a 3 star. I opened a support case with iRobot. I was contacted four days later and advised my order was on its way. iRobot were apologetic and followed up my order. I have good faith in them again. Thank you.
My advice if you cannot get through on the phone is to open a technical support ticket.
####
Does anybody answer the phone at irobot? I have ordered over €100 of accessories for our Irobot hoover and mop. I have not received them, but the status on the Irobot site says they have been sent. I have tried to call and no one answers the phone. I have opened a support case but nobody responds to the issue. I feel like Irobot have stolen my money and there is nothing I can do. I think this company should be renamed to IRobit....because you act like a bunch of thieves.
You have great products but there is no customer support and there is no way to contact someone if there is a problem. Absolutely rubbish...!!!
Goede klantenservice, slechte afhandeling
We hebben een iRobot Roomba Combo gekocht omdat deze wel een hele goede reputatie hadden. Deze bleek niet te functioneren zoals we hoopten. Hij bleef iedere dag op een andere plek hangen. Zelfs na de hele woonkamer te herstructureren functioneerde deze slechter dan een veel goedkopere Eufy stofzuiger die we voorheen hadden. De klantenservice heeft ons goed geholpen en na een reparatiepoging werd aangeboden het geld terug te geven wat wel netjes is. Dit zou binnen 30 dagen zijn, maar wordt steeds uitgesteld. We zitten nu op 34 dagen en het zou nog 30 dagen gaan duren. Niet netjes en niet volgens afspraak.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.