Jag köpte madrassstöden därför när man reser har man ofta en mycket mjuk madrass. Jag upplevde att det funkar bra när man använder iq madrassstöd. Problemet är att storleken är ganska stor. Jag vet in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har sovit över åtta timmar i sträck och detta vardag två. Dag ett hade jag lite ont i musklerna som om jag hade träningsvärk vilket jag som naturligt då musklerna behövde ställa om sig, sov ca: 6 timm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.
Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.
IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.
Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.
Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb leverans varan motsvarar det jag var ute efter.

Antwort von IQ Living
Jag kan äntligen sova utan att ha ont i ryggen. Madrassstödet hjälpte!

Antwort von IQ Living
Utförlig beskrivning av varan som dessutom är svenskdesignad och med lager i Sverige. Seriös och tydlig beskrivning av företaget, deras ide´och tanke bakom tillverkningen. Enkel beställning via webbsidan och möjlighet att "få först betala efter leverans". Det underlättar vid ev. byte eller retur.

Snabb leverans .
Produkten fungerade utmärkt.

Antwort von IQ Living
Jag hittade annonsen och tänkte jag provar det på min soffa för den har blivit något nedsutten och kuddarna flyttar på sig hela tiden. Kuddarna flyttar på sig fortfarande men soffan känns lite fastare.

Soffan känns som ny! Det blev perfekt 🤩

Antwort von IQ Living
Snabb leverans och madrassen upplevdes hårdare.

Jag köpte soffunderstöd.
Så bra, snyggt och genomtänkt med dragkedja.
Ett riktigt bra köp 👍

Antwort von IQ Living
Jag vaknade nästan alltid med att vara stel i kroppen men efter 3 nätters användning har jag fått det bättre.
Min madrass var nog lite för mjuk, men nu känns det som
om jag har fått en ny madrass, till en billig penning.

Antwort von IQ Living
Köpte soffstöd ett litet och ett stort. Soffan fick nytt liv!

Den fungerar tillfredsställande

Antwort von IQ Living
Köpte både madrassstöd och soffdynestöd. Madrassstöd fungerar utmärkt, håller sig på plats och ger bättre stöd för ryggen och bättre sömn. Soffdynestöd funkar hyfsat bra, nu efter ett par veckor användning känns som att dynorna börjar sjunka lite igen.

Antwort von IQ Living
Sängen upplevs som fastare som ni beskrev det .

Antwort von IQ Living
Snabb leverans och är nöjd med varan. Har rekommenderad till familj och vänner👍

Antwort von IQ Living
Jag är väldigt nöjd med både service och produkt.
/Mats Strömberg Göteborg

Antwort von IQ Living
Bra stöd under madrassen!!
Kan verkligen rekommendera den.

Antwort von IQ Living
Fungerar som det är tänkt. Slipper mycket av morgonvärk i ryggen

Antwort von IQ Living
Va mycke nöjd de jag får super bra

Antwort von IQ Living
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.