Brits korthaar Cattery - Ippeo Bewertungen 5

4.1

1. Zoohandlung

Brits korthaar cattery

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Een erg liefdevolle Cattery

Een erg liefdevolle Cattery! Hart voor de beestjes, dagelijks contact met foto’s van de kittens!
Ippeo is Koreaans voor liefde, deze betekenis maken ze meer dan waar!

8. Februar 2024

Fijne cattery

Fijne cattery, hele vriendelijke mensen en de katten hebben het naar hun zin. We hebben een keurig zindelijke britse korthaar gekregen en zijn er heel erg blij mee. De kater is gezond en vertoont geen vervelend gedrag. We staan versteld van het gemak waarmee hij is gewend in ons huis en de omgang met onze eerste kat gaat ook soepel. We zijn inmiddels een week of 6 verder en nog steeds geen klachten what so ever. Kan geluk zijn maar onze ervaring met Ippeo is goed. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is een paar kleine hiaten in het koopcontract welke direct op mijn formuleren werden aangepast door de eigenaar. Dit ging zonder enige vorm van strubbeling en is echt een finesse ding. Geen spijt van!

7. Februar 2024

Goede en fijne cattery

Luuk en Mina zijn betrouwbaar en heel vriendelijke fokkers. We kregen dagelijks foto's en filmpjes toe gestuurd over de ontwikkelingen van onze kitten. We waren ook altijd welkom om onze kitten een bezoekje te brengen. Zo kon Yoshi aan ons wennen. Het gezondheid en de groei hielden ze goed in de gaten. Met 12 weken mochten we Yoshi naar huis meenemen. Yoshi is heel speels en goed gesocialiseerd dit komt doordat ze in een huiselijk omgeving is opgegroeid. We raden cattery Ippeo van harte aan!

30. Mai 2023

Fijne persoonlijke cattery

Wij zijn heel blij met de keuze voor Cattery Ippeo. Luuk en Mina zijn heel vriendelijk en gastvrij en hebben ons gedurende het hele traject erg goed op de hoogte gehouden. We hebben nu een erg lief en sociaal kitten in huis omdat ze in huiselijke omgeving opgegroeid zijn en voldoende aandacht krijgen. Cattery Ippeo is een ontzettende aanrader!

3. Mai 2023