iPhoneopladere.dk Bewertungen 1’096

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte en 25W oplader og et 2m kabel til iPhone fra deres hjemmeside. Efter kun en uge holdt produktet op med at virke. Jeg har kontaktet deres support flere gange uden at få nogen svar, og j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

13/3/2026 Nedenstående oprindelige oplevelse gælder (som oplyst overfor mig) for firmaet under tidligere ejer(e). Ny ejer kontaktede mig og jeg fik refunderet købsbeløbet og tilsendt 2 opladere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 dobbeltladere og 2 kabler. De to ladere virkede ikke som de skulle, så jeg sendte en mail. Fik med det samme tilsendt to nye. De virkede desværre heller ikke for mig og jeg fik uden proble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iphoneopladere.dk reklamerer med 5 års garanti på opladekabler. Jeg købte tre som alle gik i stykker efter et par måneder. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide at garantien ikke dækker 'fysiske skader... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Fachhandel für Batterien
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos iPhoneopladere.dk finder du et bredt udvalg af opladere og kabler til iPhone/iPad/iPod. Vi har blandt andet favoritten, vores Originale Lightning kabel, der sælges med hele 5 Års Garanti. Vi sælger desuden også Powerbanks fra det danske mærke Greylime, med 5/5 stjerner i Politiken og Ekstra Bladet. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

3.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hold jer væk

Bestilte en "Powerstone 10400mah" powerbank. Denne står angivet på hjemmesiden som værende "original" hvilket den bestemt ikke er, men en kopi af Grey Lime Power Stone. Den har bl.a. ikke USB-C PD udtag som den originale (som jeg har en af i forvejen) dvs ikke PD hurtig opladning og med kun gammeldags micro USB og USB-A udtag er den nærmest ubrugelig.
Nå, der er nu ikke så meget dét, der er det største problem, problemet opstår ved returnering. Det kan man nemlig ikke bare sådan. Iflg deres returregler skal man først henvende sig og angive at man vil returnere, hvorefter man vil få en returadresse (det er vist ikke helt iflg købeloven). Problemet er bare at de er helt umulige at få fat på. Efter gentagende emails og tlf-opkald er det ikke lykkedes mig at få kontakt. Dvs jeg har ikke noget returadressen, ud over en underlig mailboks angivet på pakken.
Så er det jo nemt nok at tilbyde den iflg købeloven lovpligtige 14 dages fortrydelsesregel, hvis man sylter kunden til ud over de 14 dage så man ikke kan nå at returnere!

14. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke bruge opladeren uden at…

Jeg kan ikke bruge opladeren uden at købe extra ledninger, opladeringang passer ikke med min iPhone 14 og mit Appleur, meget irriterende

5. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
iPhoneopladere.dk-Logo

Antwort von iPhoneopladere.dk

Kære Jeanette,

Tak for dit køb af vores Power Stone 10,400mAh Powerbank og for at tage dig tid til at give os feedback.

Vi er faktisk lidt ærgerlige over, at få en 1-stjernet anmeldelse, for noget, vi hverken har lovet eller oversolgt, også selvom vi har beskrevet alt i produktbeskrivelsen.

På produktsiden angives det klart, at denne powerbank er kompatibel med en bred vifte af enheder, herunder iPhone, iPad og iPod, når der bruges et USB-A til Lightning-kabel. Specifikationerne for outputstrøm er også tydeligt angivet:

Output 1: USB A 5V/2,4A = 12W
Output 2: USB A, 5V/1A = 5W
Vi forstår, at det kan være skuffende, hvis produktet ikke passer til dine specifikke behov, men vi ønsker at forsikre dig om, at produktet i sig selv er fejlfrit og ikke angivet forkert.

For at rette op på situationen vil vi meget gerne assistere dig i at finde et produkt, der bedre matcher dine behov. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Vi sætter stor pris på din forretning og ser frem til at løse denne sag til din fulde tilfredshed.

Med venlig hilsen,
Simon - kundeservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

INGEN HURTIG LEV. SOM LOVET

Jeg må nu lave min anmeldelse om, da virksomheden ikke bryder sig om dårlige anmeldelser så de prøver at fjerne min.
Ved at anmelde den til trustpilot om den er spam…
Derudover ændre de hele tiden kommentaren de har skrevet til min anmeldelse, og bevarer ikke det de i første omgang havde skrevet, men laver hele tiden om på historien.

Jeg stod akut og manglede en oplader til min IPhone for ca 3 mdr siden, da der stod der var 12 til 24 timers levering valgte jeg dem, fordi det var akut.
Jeg bestilte den d.15/01 og d.18/1 får jeg en meddelelse om ordren er afsendt, d.19/01 kan jeg endnu ikke se at gls har modtaget ordren hos dem.

Deres undskyldning var at dao ikke kunne levere og derfor sendte med gls istedet og tilbød hjemmelev. Istedet for til posthus.

Alt dette ville også være fair hvis jeg havde fået dette afvide. Selvom jeg kun købte hos dem pga den “hurtige” levering.
De hævder at de har prøvet at kontakte mig, men har aldrig modtaget et opkald, sms eller fået en mail om dette, før jeg brokkede mig over jeg stadig ikke havde set min varer 4 dage efter.

Jeg kommer ikke til at købe hos dem igen, men laderen var i fin stand da jeg endelig modtog den.

13. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mine høretelefoner gik i stykker efter…

Mine høretelefoner gik i stykker efter 2 dags skrev flere gange men ingen svar fra kunde service

Du har nu skrevet i et svar jeg har sendt billeder, jeg har aldrig sendt billeder af produktet og det var knappen der gik i stykker?

1. September 2022
iPhoneopladere.dk-Logo

Antwort von iPhoneopladere.dk

Kære Søster Agnete,

Først og fremmest, tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback. Det er altafgørende for os at høre fra vores kunder, da det giver os mulighed for løbende at forbedre vores produkter og tjenester.

Vi er stolte af vores 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vi mener afspejler vores overordnede engagement i kundetilfredshed. Derfor er det med stor beklagelse, at vi hører om din utilfredsstillende oplevelse.

Vi stræber altid efter at levere produkter af højeste kvalitet, og det er klart uacceptabelt, hvis de ikke lever op til disse standarder.

Med hensyn til din oplevelse med garantien, ønsker jeg at tydeliggøre vores politik. Vores 5-årige garanti designet til at dække defekter, der opstår som følge af produktions- eller materialefejl. Desværre dækker garantien ikke skader forårsaget af eksterne faktorer, herunder fysiske skader som revner, ridser og bøjninger. Dette skyldes, at vi ikke har kontrol over, hvordan produkterne bliver brugt, efter de har forladt vores faciliteter.

Baseret på billederne af dine returnerede produkter, ser det ud til, at de har lidt fysiske skader, som ikke er dækket af vores garantipolitik. Vi forstår naturligvis din frustration, og vi er ivrige efter at samarbejde med dig for at finde en passende løsning stadig.

Selvom vi ikke kan dække fysiske skader under vores garanti, er vi villige til at tilbyde dig en betydelig rabat på dit næste køb som et udtryk for vores påskønnelse og forståelse. Hvis dette er en mulighed, du ville være interesseret i, ser vi meget frem til at høre fra dig.

Vi takker dig for din forståelse og ser frem til muligheden for at tjene dig bedre i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Simon
Kundeservice, iPhoneopladere.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr