13/3/2026 Nedenstående oprindelige oplevelse gælder (som oplyst overfor mig) for firmaet under tidligere ejer(e). Ny ejer kontaktede mig og jeg fik refunderet købsbeløbet og tilsendt 2 opladere... Mehr ansehen
Bestilte 2 dobbeltladere og 2 kabler. De to ladere virkede ikke som de skulle, så jeg sendte en mail. Fik med det samme tilsendt to nye. De virkede desværre heller ikke for mig og jeg fik uden proble... Mehr ansehen
Iphoneopladere.dk reklamerer med 5 års garanti på opladekabler. Jeg købte tre som alle gik i stykker efter et par måneder. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide at garantien ikke dækker 'fysiske skader... Mehr ansehen
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Fachhandel für Batterien
- Computer- und Zubehörgeschäft
- Elektrofachmarkt
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos iPhoneopladere.dk finder du et bredt udvalg af opladere og kabler til iPhone/iPad/iPod. Vi har blandt andet favoritten, vores Originale Lightning kabel, der sælges med hele 5 Års Garanti. Vi sælger desuden også Powerbanks fra det danske mærke Greylime, med 5/5 stjerner i Politiken og Ekstra Bladet. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.
1434, København K, Dänemark
- kontakt@iphoneopladere.dk
- iphoneopladere.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg afventer stadig mine varer
Jeg afventer stadig mine varer! Aldrig har jeg fået så dårlig service. Man skriver til dem på mail og kontaktformularen på deres hjemmeside og man får intet svar! 12-24 timers levering er i hvert fald en underdrivelse!!!
Fundet god løsning
Opdatering 12.2: Jeg er blevet kontaktet af den nye ejer af firmaet og vi har fundet en rigtig fin løsning. Har denne gang oplevet virkelig god service, så kan godt anbefale at handle der.
Forkerte varer sendt og de svarer ikke på nogen henvendelser. Vil ALDRIG benytte dette firma igen!
Produkt holdt kun en uge – elendig kundeservice
Jeg bestilte en 25W oplader og et 2m kabel til iPhone fra deres hjemmeside. Efter kun en uge holdt produktet op med at virke. Jeg har kontaktet deres support flere gange uden at få nogen svar, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Dette er en meget dårlig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale denne webshop til nogen.
P.S 10.02.26 refunderede de mine penge, fordi de har en ny ejer nu, så jeg ændrede min anmeldelse til 3 stjerner
Afventer også svar på reklamation
Afventer også svar på reklamation her efter 1 uge, selvom I skriver Max 24 timer. 2 ud af 4 varer leveret er ikke de bestilte, men dårligere udgaver. Virker ærligt talt bevidst. Forventer svar og som minimum levering af de korrekte varer.
SCAM!
Jeg bestilte en lynoplader d. 15/12, og har endnu ikke engang fået så meget som en opdatering af pakken. Har sendt en mail til deres kundeservice, men ingen svar. Tror det er en scam hjemmeside!!!!
Manglende levering og svar
Opdateret 14.12-25.
Jeg har hørt fra Iphoneopladere.dk som tilkendegiver de kunne have været bedre ifht opfølgning på min henvendelse. De tilbyder 25% refunderet som kompensation. Det er vel ok
D. 4-12 har jeg bestilt iPhone oplader og har modtaget mail om forsendelsen via DAO. Den er endnu ikke modtaget i dag 10/12 og jeg har heller ikke fået respons på
Min mail til jer d. 8/12. Ved sq ikke helt om jeg tror jeg er blevet fusket ...
Jeg savner stadig at modtage pakken
Jeg savner stadig at modtage pakken. DAO modtog den 3. Dec
God kundeservice
God kundeservice
Fik en forkert vare men fik hurtigt kontakt og fik tilsendt den rigtige
Kontaktformularen på deres hjemmeside…
Kontaktformularen på deres hjemmeside virker ikke, det link man får tilsendt til fakturaen virker ikke, man kan som kunde ikke logge ind på deres hjemmeside og firmaet kan ikke træffes på telefonen
Levering m.m. af oplader.
God kvalitet. Nem bestilling. Hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse.
Varen virker / købte oplader til IPhone 📱
DAO pose var itu men det bestilte var i pose og produkt virker. Lidt længere levering end jeg regnede med.
Jeg har ikke modtaget pakken
Jeg fik ikke det rigtige produkt
Jeg fik ikke det produkt tilsendt, som jeg har bestilt og betalt for. Fik et meget billigere og dårligere produkt. Og når jeg kontakter firmaet, får jeg intet svar. Jeg er med andre ord blevet snydt og agter aldrig at handle med det firma igen
Bestilte og betalte for to varer men…
Bestilte og betalte for to varer men fik kun en leveret. Skrev besked via e-mail til iphoneopladere. dk samtidig spurgte jeg efter en faktura til mit firmaregnskab - men intet hørt - det er bare ikke i ordren.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.