Investermedpaedagogen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I flere år havde jeg overvejet og starte op på investering, dog havde usikkerheden fået mig til at udskyde det gang på gang. Tidligere på året kom jeg dog i gang, dog uden at føle mig sikker på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået et godt overblik over min pension og mine investeringer. Hvordan får jeg størst udbytte uden at en for stor del går til løbende omkostninger? Hvad har jeg brug for når jeg går på pension? Der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er meget nem at tale med, og han er dygtig til at formidle investeringsstoffet, så det føles relevant for én, og uden at det bliver for tungt og kedeligt. Man føler, at man har en god allier... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er virkelig behagelig og skarp, og jeg har fået noget mere overblik og viden indenfor et felt jeg var intetanende om før. Han tager virkelig en i hånden og hjælper alt hvad han kan. Vil på det... Mehr ansehen

1. Investmentservice
  2. Kapitalanlagegesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Investermedpædagogen hjælper helt almindelige mennesker med at komme i gang med investering – på en måde der er forståelig, tryg og uden unødvendige gebyrer. Virksomheden er skabt ud fra ønsket om at gøre investering tilgængeligt for alle, uanset alder, baggrund eller erfaring. Gennem pædagogisk vejledning og personlig støtte bliver investeringsverdenen gjort overskuelig og til at handle på. Hos Investermedpædagogen får man ikke kompliceret finanssprog og smarte aktietips – men derimod enkle forklaringer, konkrete trin og en klar retning. Virksomheden tilbyder blandt andet hjælp til opsætning af aktiesparekonto, aldersopsparing og månedsopsparing via lavprisplatforme som fx Nordnet. Det hele foregår til en fast, lav pris – og uden bindinger. Der lægges vægt på ærlighed, gennemsigtighed og tillid. Man modtager ikke investeringsrådgivning i traditionel forstand, men en støtte til at forstå mulighederne og tage beslutninger på et informeret grundlag. Investermedpædagogen tror på, at investering ikke behøver være svært – og at det sagtens kan forklares i øjenhøjde. Målet er at give kunderne ro i maven og troen på, at de også kan være med.

Hervorragend

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behagelig at snakke med og god…

Super behagelig at snakke med og god forklaring på hvordan det hele hænger sammen. han følger op på tingene og det gør man føler sig tryk i hans hænder.

7. August 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tusind tak, for anmeldesen Toke!
Glæder mig til at følge investeringsrejsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Investermed pædagogen – en gennemsigtig og ærlig gennemgang af muligheder, forslag og tryg vejledning

Jeg og min familie har netop været igennem et forløb omkring investering med Anders fra Investermedpædagogen. Jeg kontaktede Anders for at få hjælp til at strømline min portefølje, og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket over, hvor meget viden, mange gode råd og praktiske ”knep” Anders kunne byde ind med.

Hans viden er ikke unik i sig selv, og muligheden for at tilegne sig den findes ’derude’, hvis man bruger tiden på det – men som det er med så meget andet, er tid penge og penge tid. Derfor vil jeg gerne understrege, at den tid jeg har brugt med Anders, og den viden han har formidlet, har været det unikke ved dette forløb – og det har været money well invested!

Fra starten havde jeg en reel sparringspartner, der kunne hjælpe mig og min familie på flere parametre. Anders gennemgik min portefølje og kom med konkrete forslag til, hvordan jeg kunne optimere den – både i forhold til skatteregler, aktieforslag, gebyrer og relevante investeringsfonde. Anders hjalp mig desuden både med at oprette pensionskonto og med at kontakte mit eget pensionsselskab for at sikre overensstemmelse med loft og indbetalinger – tekniske elementer, jeg ikke selv havde 100 % styr på. Han gjorde mig også opmærksom på lovpligtige forhold, som kan koste dyrt, hvis de ikke overholdes. Igen havde jeg en klar følelse af at være i trygge rammer hos Anders.

Ud over min egen investeringsportefølje fik jeg sat en konto op til min datter, hvor Anders rådgav om at bruge hendes fradrag på hendes frikort for at sikre skattefrit afkast – det fik vi også oprettet. Alt, hvad angår mig selv og min datter, er nu sat i system og automatiseret – hvilket giver en klar tryghed og ro i maven. ”Nu er tiden din bedste ven,” som Anders fortalte.

Jeg var oprindeligt lidt i tvivl om, hvor meget Anders egentlig kunne hjælpe mig og give mig af ny viden, da jeg jo ’allerede var i gang’ – men jeg må sige, at den tvivl blev gjort til skamme. Jeg står nu langt bedre rustet til at investere på en struktureret og effektiv måde, samtidig med at opsætningen kører automatisk, og min portefølje er strømlinet og har den risiko og langsigtede plan, som jeg ønskede.

Udover det tekniske og de investeringsmæssige elementer Anders formidler, var han gennem hele forløbet både tilgængelig, hurtig til at svare, fleksibel i forhold til aftaler og kunne hjælpe både visuelt via sine egne skabeloner og over telefonen ved tvivl eller usikkerheder.

Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – og 5 stjerner – til Anders og hans virksomhed. Det er en rigtig god hjælp til alle, der er nye i investeringsverdenen og gerne vil i gang på en tryg og overskuelig måde.

1. September 2025

Tusind tak Andreas!
Fantastisk at kunne hjælpe dig i og din familie igang.
Nu er tingene sat op, der er styr på skattereglerne og som du selv siger - Så er tiden nu din bedste ven!
Mange tak for den lange uddybende og fine anmeldelse :)!

Supergod introduktion

Supergod introduktion indenfor et nyt område som vi ikke vidste ret meget om, men gjorde os trygge i forhold til investering.

14. August 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tak for de pæne ord Claus. Glæder mig til at følge udviklingen. Novo nordisk eller ej ;)

God og forståelig vejledning

Anders gør et kompleks område lettere at forstå, og er god til "at læse" hvad der er brug for at uddybe - eller springe over. Kæmpe anbefaling her fra

14. August 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tak for den fine anmeldelse Lise! se frem til hjælpe jer videre med fremtidig investeringer og optimeringer, herunder pension.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er virkelig rar og en fantastisk…

Anders er virkelig rar og en fantastisk formidler, som formår at gøre noget så komplekst som investering både forståeligt og interessant. Jeg har tidligere investeret, men mistede modet undervejs, fordi det hele blev for uoverskueligt og for teknisk for mig. Det gjorde, at jeg i en periode helt opgav at beskæftige mig med investering.

Efter et besøg af Anders er jeg nu klar til at komme i gang igen. Han tog sig tid til at lytte til mine udfordringer og spørgsmål, og han hjalp mig med at sætte alt op på en måde, der føles overskuelig og tilpasset min situation. Det gør en stor forskel, at han også deler åbent om sine egne erfaringer – både succeserne og de fejl, han selv har begået – så man kan lære af dem og undgå at falde i de samme fælder.

Jeg føler mig både motiveret og tryg ved at investere igen, og jeg kan varmt anbefale Anders til alle, der har lyst til at komme i gang eller bare ønsker et klart overblik over deres muligheder.

4. August 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tusind tak for anmeldelsen Simon. Godt at høre, at du har fået mod på det igen. Ser frem til at følge den fremtidige udvikling i porteføljen. Både din investeringsforening, og dine novo aktier ;)

Trygt og forståeligt

Jeg troede aldrig, at investering var noget for mig. Jeg har altid tænkt, at det var svært og lidt skræmmende. Jeg er helt ny på området og har aldrig været god til matematik, så det har altid virket uoverskueligt.
Men efter et møde med Anders fra Investering med Pædagogen blev det hele meget mere trygt at gå til. Han forklarede tingene stille og roligt, uden at bruge svære ord, og han var virkelig god til at skabe en tryg atmosfære, hvor jeg kunne stille alle mine spørgsmål – også dem, jeg ellers ville have holdt for mig selv.
Det gør en kæmpe forskel at have nogen, der kan forklare det på en måde, man forstår. Det har givet mig mod til at gå i gang, og nu føler jeg mig langt mere sikker på, at jeg også kan finde ud af det.
Hvis du sidder og tænker, at det måske ikke er for dig, så kan jeg kun sige: Giv det en chance – det kan virkelig gøre en forskel.

4. August 2025

Tusind tak line!
Det betyder meget for mig med de pæne ord.
Jeg glæder mig til at følge din udvikling fremadrettet. Er ikke i tvivl om du nok skal opnå din økonomiske fremtidsdrømme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon godt oplæg af Anders og forklare…

Kanon godt oplæg af Anders og forklare virkelig hele processen til at gøre det nemt og forståeligt for folk uden erfaring.
Det kan kun gå for langsomt at få en snak med ham 🙏

5. August 2025

Hej Jonas!
Tusind tak for de pæne ord.
Glæder mig til det fremtidige samarbejde.

Brug trygt Investermedpaedagogen

Anders var god til at forklare de kringlede ord, så jeg forstod det. Super god vejledning og rådgivning ud fra min private situation.

21. Juli 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Det glæder mig at høre Pernille. Ser frem til at følge dig og familiens fremtidige afkast :)!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælp og tryg opstart!

Fantastisk hjælp og tryg opstart!

Investermedpædagogen.dk gør det virkelig nemt at komme i gang med investering. Han er både tålmodig, venlig og imødekommende, og han formår at forklare tingene på en måde, der er både forståelig og overskuelig – også for os uden erfaring. (Eller uden interesse for tal og det med småt)

Han hjælper med alt, lige fra opsætning til skat og andre ting, man slet ikke vidste kunne være en udfordring. Det hele sker i et tempo, hvor man føler sig tryg og godt klædt på,også på de mest distræte dage.

Hold kæft en service han har, de bedste anbefalinger herfra.

22. Juli 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tusind tak for de pæne ord Seija.
Ser frem til fremtidige samarbejde, hvor vi sat gang i rentes rente for dit vedkommende.

Tryghed 🌟

Jeg kan klart anbefale at opstarte investeringsrejsen, med Anders ved din side. Han sætter dig ind i det på en nem og forståelig måde, også for dem der er helt nye! 🌟
“ Du skal bare gøre som Sarah” 👏🏼

21. Juni 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tak for de fine ord Kamilla. Det er nemlig rigtigt, "Sarah" har forstået det - Og det har du også. ser frem til at følge udviklingen.

God hjælp til investering

Jeg havde allerede erfaring med investering, men Anders fra Investermedpædagogen hjalp mig med at skabe bedre struktur og overblik. Han har også hjulpet med at investere for min søn, så han får et solidt økonomisk fundament at bygge på. Det har været en rigtig god beslutning for både mig og min familie. Kan varmt anbefales!

17. Oktober 2024

Antwort von Investermedpaedagogen

Tak for de Fine ord Thomas!
Ser frem til at følge udviklingen, især for din søn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er en utrolig flink og…

Anders er en utrolig flink og imødekommende ung fyr. Det sværeste for os var helt sikkert at komme i gang med at investere, men Anders fik os hurtigt, nemt og sikkert i gang lige fra starten. En stor anbefaling herfra. Mvh Claus og Linda.

30. Mai 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tusind tak for den fine anmeldelse. Godt vi fik jer igang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til "investeringmedpædagogen"

For 3 år siden gjorde Anders mig opmærksom på hvor let og overskueligt, det er selv at investere sine penge og pensioner og derved spare en del gebyrer...
Med hans viden og ekspertise tog jeg springet, og det har jeg aldrig fortrudt. Han forklarer begreber i et sprog, alle kan forstå og er altid klar til at besvare spørgsmål...
Tusind tak for hjælpen til et bedre og sjovere pensionist liv...

31. Mai 2025

Det var så lidt Kirsten.
jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig, med at realisere dine fremtidsdrømme for den "sene" del af livet.

Fed oplevelse

Fed oplevelse. Ærlig og tillidsvækkende service. Klar anbefaling herfra 👌🏻

30. Mai 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tak for de positive ord Marianne!
Se frem til at høre om den fremtidige økonomiske vækst.

Investeringsvejledning alle forstår

Anders har de seneste år hjulpet mig med alt fra mindre investeringer hos Nordnet til en privat pensionsportefølje uden “dumme” omkostninger.

Han har også oprettet et depot for mindreårige til mine tre børn på 11, 7 og 5. Han har endda vejledt mig i hvordan jeg lavede frikort til dem, så deres afkast har til dato været skattefrie.

Det er inspirerende at høre Anders fortælle historien om verdens ottende vidunder – rentes rente! Kombinationen af hans faglighed, evnen til at forklare det, så man forstår det og hans autencitet gjorde mig tryg i at følge hans råd.

Jeg har kun været i gang i tre år og ser allerede effekten af rentes rente på både små og store investeringer.

29. Mai 2025

Hej Kenneth!
Jeg er glad for at har kunnet hjælpe dig og din familie, med jeres fremtids drømme.

I gang med at investere

Jeg havde i mange år gået med drømmen om at investere i aktier, men havde svært ved at komme i gang, da jeg ikke følte jeg vidste nok om det. Efter flere gode snakke med Anders, hvor han forklarede det grundlæggende ved aktier og det man som ny, har brug for at vide, hjalp han mig i gang med at investere. Anders ved meget om aktier og har været en god sparringspartner for mig.

Mvh.
Mathias

25. Mai 2025

Antwort von Investermedpaedagogen

Tusind tak for den fine anmeldelse Mathias.
Ser frem til fremtidig samarbejde.

Super god vejledning

Super god vejledning. Anders hjalp os hele vejen igennem. Nu er vi klar til at investere.
Tusind tak.

24. Mai 2025

Tusind tak Jim!
Glæder mig til at følge jeres investeringsrejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God måde at lære at investere på

God måde at lære at investere på! Anders hjalp mig med at oprette en nordnet profil, og satte mig ind i hvordan jeg skulle investere. Min opsparing, som ellers bare stod og samlede støv i banken, er steget med mere end 50% i værdi. Burde alle gøre.
Anders lærte mig også at investere selv, så jeg nu fortsat kan investere mine penge på egen hånd.

17. Mai 2025

Hej Frederik!
tak de finde ord. Det var godt vi sammen fik sammensat en portefølje som passer til din risiko - er glad for at høre du er kommet godt fra land.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du skal investere dine penge på…

Hvis du skal investere dine penge på den helt rigtige måde skal du bruge Investermedpædagogen som jeg har gjort. Det har gjort en kæmpe forskel og jeg kan nu leve et sjovere liv, da det allerede er gevinst på bare få år!
Jeg vil give investermedpædagoen mine varmeste anbefalinger, Er SÅ tilfreds

19. Mai 2025

Hej Capser.
tuind tak for de pæne ord.
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. Vi snakkes ved løbende.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr