Et virkelig godt koncept! Vores datter og hendes kæreste er netop flyttet ind i et af parværelserne (to små en-suite), og jeg må bare sige, at dette godt udtænkte koncept, som der virkelig er behov f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har en datter som de sidste 4 år har boet i et værelse gennem Inv. og Studiebolig. Gennem hele processen fra køb af aktier, fremvisning, indflytning og generelle spørgsmål og problemstillinger er d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Investering og Studiebolig er et solidt koncept - en slags forældrekøb light - med et serviceniveau i top. Vi har kun oplevet professionalisme, hurtig respons og stor imødekommenhed. Netop i dag e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg forstod konceptet som om, at man var garenteret en studiebolig til studiestart. Da jeg startede studie i København kunne jeg ikke få et værelse og jeg endte med (oven i at møde nye mennekser i en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Investering og Studiebolig er klar til at hjælpe alle studerende til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige husleje vilkår.
Frederiksberggade 6, 6640, Lunderskov, Dänemark
Jeg har oplevet Investering og Studiebolig som troværdig, reel og med stor forståelse for aktionærer og lejere og deres behov for dialog.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Har ikke selv boet i en af lejlighederne, men venners børn har og har udelukkende hørt positivt. Oplever selv tilstrækkelig og klar kommunikation fra investeringsforeningen.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Dejligt med boliger de unge har råd til. Jeg har investeret i god tid for at være sikker på at kunne hjælpe mine unge mennesker når behovet opstod.

Super professionelt
Kan varmt anbefale investering og studiebolig. God kundeservice fra boligadministrationen. De er altid klar til at hjælpe og svare inden for 24 timer på mails og telefon.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Stort udvalg af lejeboliger, og alle er i kvalitet. Firmaet drives meget professionelt.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Jeg har boet i et af Investering og Studieboligs huse i snart 2 år og har haft en supergod oplevelse. Huset er rart at bo i, det er super servicevenligt og der er ikke langt til hverken transport eller dagligvarebutikker. Huslejen er fair for hvor meget plads man får, køkkenet jeg bruger er lækkert og akkomoderende og selvom kælderen måske kunne overleve en kærlig hånd, så er det svært at klage over alle de faciliteter jeg får til den pris jeg betaler.
Mine housemates gør deres del for at få tingene til at hænge sammen, er nemme at bo i hus med og man føler aldrig man er alene hvis man ikke vil være det, selvom man altid har muligheden for at lukke døren.
Bedst af alt er menneskerne bag foreningen forstående, imødekommende og empatiske hvis der er problemer eller misforståelser. Hvad end små ting man kunne tænke sig anderledes er ikke rigtig værd at nævne når plusserne langt overgår minusserne.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Jeg har nu boet der i 1,5 år og har aldrig oplevet noget lignede. Har været udsat for at få nye roomies uden heads-up op til flere gange. Jeg kan ikke komme igennem, når jeg skriver til den ansvarlige.
Når man står og har akut brug for hjælp til eksempelvis vandskade, så skal man selv ordne det.
Det hele er SÅ uprofessionelt.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Har 2 "børn" der bor i Investering og studieboligs minikollegie. Super glade for det. Det er ikke luksus - men det er centralt beliggende til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.

Antwort von Investering og Studiebolig A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.