Intrum Justitia Bewertungen 189

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intrum är helt oresonliga om man ringer dessa för en överenskommelse om att dra över tre dagar (till den 25 i månaden) när lön trillar in så får man information om att det inte är möjligt, på de 3 dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Först väntar jag nästan 2 timmar i kö. Ringer upp igen och ber att få bli uppringd istället. När ni väl ringer upp får jag ändå inte prata med en "agent" utan en telefonsvarare säger att det tar lite... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt värdelösa handläggare. Avslutar chatten direkt när den startar, svarar inte i telefon eller på Mail. Aldrig vart med om så ur kass kund service på ett sånt ”seriöst” företag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fick en påminnelse från Intrum ,ja troligen fejk, men för att säkerställa ville jag komma i kontakt med er vilket var omöjligt. Antar att också många andra äldre blir väldigt frustrerade över ko... Mehr ansehen

1.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt…

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med, mage til ringe oplevelse!

Ringede til dem på 86167700 trykkede 9 for engelsk, trykkede 1 for at tale med en sagsbehandler, tastede vores organisationsnummer i henhold til efterspurt, tastede referencenummer for efterfølgende at sidde i kø i 20 minutter, hvorefter telefonen bliver cuttet fra!

Prøver istedet at tage kontakt til receptionen ved at ringe op igen, og trykke 3.

Personen overfører mig retur til samme kø som før, nu bare bagi køen!

Efter 16 min, sker det samme igen, der bliver lagt på!

Jeg ringer nu igen til receptionen for at få fat på nogle, som henviser mig til at sende en mail!

WOW! Stadig intet hørt!

25. August 2022

OSERIÖSA!!!

En stjärna i betyg är egentligen alldeles för generöst..! Detta företaget borde verkligen granskas, då de bär sig så oseriöst åt, i det närmaste kriminellt! Det går inte att kontakta dem på ett vettigt sätt, de svarar inte på meddelanden. De skickar SMS till vanlig fast telefon, där det uppges att SMS:et kostar 29 spänn...för VEM då undrar jag...tänker inte svara nästa gång...dessutom så är mitt ärende redan avslutat...var tvungen att betala nästan 200 spänn extra, helt utan anledning..! Första fakturan (från Anticimex) kom aldrig ens fram...utan jag fick en betalningspåminnelse direkt istället...så Anticimex är ju inte heller direkt seriösa!!! Har aldrig varit om nåt liknande i hela mitt liv..! 🤬

4. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldig dålig och oseriös företag med…

Väldig dålig och oseriös företag med otrevliga personal
inriktade på tjäna pengar på folk som inte betalat i tid. Helt ok att man betalar påminnelse avgift och inkasso avgiften på 180kr men det känns orimligt att dem lägger massa olika kostnader i samma faktura med totalt drygt 700kr i bara avgifter så som påminnelse 60 inkasso kostnader 180
Underrättelsekostnad 320och uppmaningkostnad på 200kr
Man kan inte kontakta dem ens letat efter e-post adress på fakturan och även på hemsidan finns inte . Lång lång tel kö och otrevliga i tel.
Väldig dålig.

11. Juli 2022

Scamföretag

Scamföretag

Lurar en på pengar. De skickar brev den 18e Juni med förfallodatum den 15e. Katastrof.

Det slutade med att jag fick betala 1400 för ett ärende som endast skulle ha kostat 505 kr.

6. Juli 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intrum bör tänka på att ett brev inte landar i brevlådan samma sekund som det skrivs ut.

Skriver här eftersom det inte finns något annat sätt att skriva till bolaget. Det vore bra att Intrum förstår att vi har ett fenomen som heter Postnord i vårt land. Det innebär att brev som skickas inte kan läsas av mottagaren samma dag som de skickas, utan först några dagar senare. Mitt exempel: 2022-06-15 betalas en påmind räkning för sent. Samma dag eller dagen innan har det redan skickas ett inkassokrav för detta. Samma dag som detta brev kommer fram så kontaktas Intrum för att fråga hur man nu gör. Betalar inkassoavgift och ränta enligt överenskommelse. Några dagar senare kommer ett nytt brev som säger att man måste betala inkassoavgiften, inte bara ursprungliga räkningen. Duh! Detta brev går alltså ut innan inkassokravet kommit fram. Således ett helt onödigt brev. Onödigt obehag. Onödigt telefonsamtal för att försäkra sig om att allt är betalt. Slöseri med papper och våra träd eftersom vi inte kan vara snabbare än vad postgången medger. Se över er process. Kolla t.ex. om den första betalningen kommit in omkring samma datum som ni skickat inkassokravet. Då har man troligtvis fått inkassokravet efter man har betalt och behöver inte läxas upp om man även behöver betala inkassoavgiften.

4. Juli 2022

Oseriösa

Intrum är ett företag som rör sej i en gråzon där deras tillvägagångssätt gränsar till och ibland är rent oseriöst. De skriver hotfulla formuleringar. De påstår att de skickat faktura och påminnelse trots att de inte gjort det. De påstår att de sms:at och mailat och gjort allt för att nå en innan de överlämnar till kronofogden men gör i själva verket inte alls ngt av detta. Jag kan fortsätta länge med att räkna upp alla felaktigheter och oseriösa tillvägagångssätt de jobbar via. Men det får räcka så här. Låt er inte skrämmas av Intrum! Överklaga, och gör det även när/om de lämnat över till kronofogden.

13. Mai 2022

45 minuter kö – kundtjänst lade på luren

Efter att ha suttit i kö i 45 (FYRTIOFEM) minuter till deras kundtjänst, så lade kvinnan jag pratade med på då hon tyckte hon var klar med mig. För att göra ett klagomål måste man ringa deras kundtjänst....

14. März 2022

FÖRBJUD INTRUM

Ingenting fungerar. Kundkontaktnumret föreslår Mina Sidor, omöjligt komma in där, blir nerkopplad hela tiden. Dom vill ha 180:- i påminnelseavgift för 120:- som j redan betalt. Ingen chat, ingen mailkontakt. Hela dagen förstörd.
FÖRBJUD INTRUM och allt vad dom står för.

3. Januar 2022

Myndighetskontrollen är för svag

Har viss förståelse för varför Intrum inte följer lagen då svaret från IMY ser ut som följer:
Integritetsskyddsmyndigheten (IMY), tidigare Datainspektionen, har tagit emot ditt klagomål mot Intrum.
Tack för den information du har lämnat. IMY har tagit del av informationen och kommer för närvarande inte att vidta några vidare åtgärder med anledning av ditt
klagomål. IMY får dagligen in en mängd tips och klagomål från allmänheten och för att vi ska kunna utföra vår tillsyn är vi beroende av och tacksamma för de tips och klagomål på brister vi får från allmänheten.
IMY har dock ingen möjlighet att inleda tillsyn vid varje klagomål. Vi har inte heller någon sådan skyldighet utan avgör självständigt i vilka fall tillsyn ska inledas. Att IMY inte vidtar någon åtgärd innebär inte att vi tagit ställning i frågan om bolaget har agerat korrekt eller inte. Vi kan också komma att använda det som framkommit i ett enskilt klagomål i samband med en eventuell framtida tillsyn mot bolaget.

En av juristerna
Integritetsskyddsmyndigheten (IMY)

Kanske dags för våra politiker att se till så att det finns ett prick-system som ger ett begrepp om vilken omfattning av felaktigheter som Intrum sysslar med.

5. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjälp med återbetalning till handikappad: NEJ!!!

Dom ringer en dag och säger att min bank vill ha en räkning inbetald och får det att låta som polisen står utanför dörren. Ger mig uppgifterna i ett SMS och jag betalar naturligtvis på en gång.
I SJÄLVA VERKET hade skulden reglerats av min partner 2 dagar innan detta och jag hade nu därför betalat flera tusen kronor en andra gång. När jag ringer till dom och talar om detta ska det fixas enkelt... "pengarna betalas automatiskt tillbaka till mitt konto".
Inget återbetalt på 10 dagar och jag planerar därför att ringa igen, då jag med posten får en värdeavi som jag kan använda till att lösa in i butiker som COOP, ICA, HEMKÖP, etc etc. Eftersom jag är handikappad och bunden till hemmet är ett sådant värdelöst för mig och jag ringer därför tillbaka till Intrum för att kanske ordna det och dom lovar(!) mig att deras ekonomiavdelning snabbt(!) ska fixa så jag får tillbaka pengarna på banken... och när jag mailar till dom får jag svaret: "Om du inte löst in avin inom 2 månader får du tillbaka pengarna på banken."
Som handikappad är jag långt ifrån överbetald och kan inte ligga ute med flera tusen när räkningarna ska betalas i slutet av månaden.
Med tanke på att det var DOM som kontaktade MIG och ville att jag skulle betala pengar som inte skulle betalas kan man undra om det är ett sätt att "fiska lite bonus"... för tack vare att dom håller mina pengar som gisslan kommer jag ju inte ha råd med dom nya räkningarna och nya ärenden kommer att öppnas tack vare dom själva.

23. Juni 2021

Oseriöst företag

Jag trodde att det är bedrägeriet. Knappt någon information om vad det gäller för, när man loggar in på mina sidor. Har aldrig fått någon faktura för vägassistans innan, bilen skruttades för längre sedan och nu är det varning för inkasso.. Helst sjukt och viktigaste är att jag har ingen aning om vad är det för väggassistans jag ska betala för.
Skam organisation som ser ut att hjälper en del bedrägeriet med fakturor som pågår i landet. Lätta pengar att känna på.

4. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skriver och skriver till Intrum för att…

Skriver och skriver till Intrum för att få betalningsuppgifterna, går ett automatiskt svar att man ska in på mina sidor, loggar in och det står varje gång " Driftstörningar" tar skärmdump och skickar till dom får återigen automatiskt svar och kommer inte in på mina sidor, kan alltså inte betala dom då jag saknar uppgifter, så då skickar dom till kronofogden för jag inte betalt, går inte att ringa dom heller, så värdelösa! Bestrider om det går vidare för jag kommer inte i kontakt med dom överhuvudtaget, inte ens en chatt har dom! Riktigt dålig kundtjänst! Vi som inte kommer i kontakt med er hur ska man då kunna sköta sina betalningar?

17. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det som är sjukast av allt är att…

Det som är sjukast av allt är att staten har låtit de vinna en upphandling och de jobbar på väl med lögner och skrämmer upp en för att betala ytterligare räntor och Bullshit.
Nä 0 respekt för organisationer som använder de mot svenska medborgare.

28. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökte få detta företag att hjälpa…

Försökte få detta företag att hjälpa mig att skjuta upp 1 månads betalning eller betala dubbelt månaden efter då jag drabbats av sjukdom. Ingen förståelse alls utan fick svaret betala eller vi skickar till kronofogden. Totalt kalla och hjärtlösa. Fy vad dåligt bemötande 😡👎

23. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest otrevliga företag jag stött…

Det mest otrevliga företag jag stött på. De har inga mänskliga känslor i sig och tänker bara på PENGARNA. Skäms på er alla som arbetar där. Jag ringer och försöker vara tillmötesgående och komma överens med dem om en solid bet.plan men de säger nej och sänder allt till Kronofogden. De vill helt enkelt inte sätta upp en bet.plan med mig. De låter sååååååå trötta och uttråkade på telefon och man tror nästan de ska somna under samtalet. Under all kritik.

2. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr