Zeer slechte service en onprofessionele medewerkers. Website onbeveiligd. IDEAL links werken niet (krijg waarschuwing dat het onbetrouwbaar is). Ik zal met mijn spaargeld mijn restschuld in 1 keer afl... Mehr ansehen
Intrum Justitia
Firmaet sender fiktive regninger til folk for penge man slet ikke skylder. En skam man ikke kan give dem negative stjerner.
Should be an option for no stars on here. I closed an account with virgin media and by mistake cancelled the direct debit one month before I should have. Intrum started contacting me before the month... Mehr ansehen
The auto payments from the bank failed one month while we were on vacation. We noticed it a couple days later, asked Intrum if they could waive the payment and they were rude, blamed us for not check... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rykker efter udskiftning af system
Bliver pålagt en rykker da de har skiftet system, og denne udskiftning har resulteret i, at det er blevet fjernet fra PBS. Jeg var i god tro, om at jeg var ved at være færdig med at betale af på gælden. Jeg får så fat i den mest flabede medarbejder nogensinde, og det er åbenbart min skyld, at jeg ikke følger med i hvad der sker i deres system.
Kunne rykkeren så fjernes da der tydeligvis var tale om en fejl? Nej. Det er min skyld, og kun min skyld åbenbart. Dårligste service jeg har oplevet til dags dato.
Hvordan i alverden kan i kalde jer for …
Hvordan i alverden kan i kalde jer for noget som justicia- i er ligesom Bonnier de største snyder. Beder man om dokumentation for et falsk krav få man bare at vide at henvendelsen bliver noteret men sagen kører videre ?
Så kommer RKI og fogedretten trusler og når man så ringer ind og faktisk få at vide at det var da helt forkert - og selvfølgelig ville hun sende dokumentation og selvfølgelig bliver sagen stoppet (og ja- det burde den også har været lige så snart jeg lagde Veto i). Sjovt nok sidder jeg 5 dage senere med et brev som bekræfter at jeg blev registreret i RKI.
Hvad sker der for jer !
These people give me a great laugh …
These people give me a great laugh every time they phone. They are a company of con-men that will try to bully you into paying money that you dont owe. Littlewoods were paid for an item and delivered the item, one month later they refunded me 100% and told me I had to pay the credit price which I refuse to do. I have offered Littlewoods the cash price but they refused it. I refuse to pay the credit price and I refuse to pay gangsters like Intrum Justitia. I record every phone call and share them with my friends at the weekends when we meet up. Its better entertainment than Saturday Night Live. I keep telling them to take me to court but they dont seem interested in a court case. Of course the first thing I will do is request costs so I can stick it to them. Come on Intrum Justitia, take me to court. Please??? You have threatened it for months now........JUST DO IT!
Ekstrem dårlig sagsbehandling
Fik en rykker for et mindre beløb på 300 kr. Jeg kunne umiddelbart ikke genkende sagen og udfyldte på Intrums hjemmeside en formular "Bestil dokumentation". Jeg hørte herefter ikke fra dem, før jeg modtog endnu en rykker - nu med 400 kr. ekstra gebyr pålagt.
Jeg ringede til Intrum for at klage over, at jeg ikke havde modtaget ekstra dokumentation. Medarbejderens første reaktion var, at "det kunne man ikke bede om via hjemmesiden". Herefter måtte jeg guide hende igennem deres egen hjemmeside for at vise hende, hvor man kunne udfylde en sådan formular. "Nååh ja, det kan jeg da godt se". Til syvende og sidst holdt de fast i, at jeg selv måtte påvise, at jeg havde udfyldt formularen, og de ville ikke eftergive det ekstra gebyr.
Deres formular "Bestil dokumentation" virker som et kæmpe fupnummer og tjener vel godt som en pengemaskine. Jeg kan kun anbefale, at man undlader at udfylde denne og kontakter dem telefonisk i stedet. Trods de 20 min. ventetid i tlf., vil det være en bedre løsning...men husk at få dokumentation for din samtale!
Banditter i habitter
Dejligt, at se jeg ikke er den eneste, der er utilfreds med Intrum Justitia.
De køber fordringer som de blinde slås.
Denne er tiltrods for, at der er fremsendt indsigelse, hvor TELENOR ikke har fremsendt kvittering for overdragelse af aftalen, selvom der på hjemmesiden ikke er spor at finde efter dette telefonnummer på aftaler.
Jeg har flere betalingsaftaler hos …
Jeg har flere betalingsaftaler hos Intrum Justitia og har i flere måneder efterlyst at de bliver tilmeldt PBS hvilket så ikke er sket. Jeg har selv forsøgt og IJ har tilmeldt men lige lidt sker der. Har ringet og skrevet mail om det og blevet lovet at nu virker det men der er stadig ingen PBS-tilmelding d.d. Det er så utilfredsstillende at man ønsker at betale sin gæld og så skal det være så meget op ad bakke !
Slechte hulp
Slechte hulp. ze sturen je lekker een mail met veel te hoge incasso kosten. ze vertellen geen consequenties en zijn niet bereikbaar. website is onduidelijk. het is gewoon een simpel concept van consumentje pesten.
En kæmpe håbløs joke
Det er det værste inkasso bureau jeg nogensinde har stødt på! De er møghamrende ubehøvlede i røret, de lover en masse ting de ikke overholder, de er typisk 2 måneder (!!!!) om at vende tilbage på din mail og derudover er de fuldstændig kyniske, griske og usamarbejdsvillige.
Mangel på respekt
En ting er at folk kan havde i en gæld der er svær at komme ud en anden ting er det er bare respektløst og tale nedladende til folk og nærmest beskylde dem for at lyve i en fogedretssag en klage på vej til jer for ubehøvlede opførsel
Det er sørgeligt at der findes et firma …
Det er sørgeligt at der findes et firma som Intrum Justitia. Havde da håbet at I ville leve op til jeres navn (Justitia er retfærdighedens gudinde), men det kan man da godt glemme alt om. Det må da give en dårlig smag i munden, når man vil gøre hvad som helst for at tjene penge. En ting er sikkert....jeg vil altid have ondt af de mennesker som støder på jer. Vil udbrede viden til alle om at holde sig væk fra de firmaer som benytter jeres tjenester, så man ikke komme i nærheden at jeres firma....
Røveri ved højlys dag.
Da vi i Danmark har en injurielovgivning der forbyder at kalde et firma for tyveknægte - ådselsæder og svin. Vil jeg undlade at omtale intrum justitia med disse ord.
Til gengæld vil jeg sige at jeg er stærkt utilfreds med deres sagsbehandlinger. Kontakt med dem er en by i Rusland. Udbeder man sig dokumentation for den påståede gæld , så får man en sludder for en sladder . De roder rundt i min skattemappe via Nordea og har sendt op til flere breve hvor de beklager at de desværre har indberettet forkerte oplysninger til min selvangivelse. Men at få dem til at rette fejlene er en umulig opgave. En henvendelse til SKAT om forholdene, gør ikke sagen bedre, for SKAT ændrer da gerne de indberettede tal for intrum uden kommentarer. Altså er min situation at jeg har Nordea-Intrum og SKAT til at ånde mig i nakken konstant . Jeg kan ikke selv gøre noget , da det virker så korrupt at man dårligt kan forestille sig det .
Hej alle der læser disse
Hej alle der læser disse
Jeg har tidligere haft og betalt gæld tilbage til TDC/Yousee.
Efterfølgende har jeg sat alle telefon/internet betalinger til automatisk betaling, for netop at undgå situationer, hvor breve forsvinder i posten eller man glemmer en regning.
Pludselig fik jeg et brev fra Intrum Justitia om en manglende gæld, og det var jeg da noget forbløffet over. Specielt da jeg ikke længere har gæld til TDC/Yousee.
Der var nogle ting i brevet der startede alarmklokker:
* I brevet står der man kan rette henvendelse til MIG, hvilket virker lidt mærkeligt (medmindre firmaet vitterligt består af 1 person)
* Der er ingen data om regningen udover selve beløbet, og den er ikke dateret, så jeg kan ikke spore den...
* Der omtales i brevet et tidligere brev jeg aldrig har fået.
Medmindre du modtager et brev med en gæld du kender til vil jeg kraftigt anbefale dig at gøre indsigelse mod kravet og/eller melde det til politiet som potentiel IRL phishing.
Mvh Michael
påstår at man har restance selvom man …
påstår at man har restance selvom man ikke har !
sender girokort ud ,uden at tjekke om man skylder penge ,
de burde anmeldes til politiet for svindel
De har opkøbt en gæld af Telenor
De har opkøbt en gæld af Telenor, i blinde som jeg ikke vidste eksistered, da jeg fik af vide af en telenor medarbejder at jeg havde betalt min sidste resistance da jeg opsagde mit abonnement. Jeg har bedt dem om dokumentation for gælden men hverken dem eller telenord er i stand til at fremvise resistancen. Telenor hat jo solgt deres gæld til intrum Justitia og er ligeglæde om den er beregtiget eller ej. Intrum Justitia forsætter med deres standard breve uden nogen form for dokumentation.
Uforskammet kundeservice😡😡
Ja det er så sygt et sygt bureau de der …
Ja det er så sygt et sygt bureau de der intrum Justitia , de sagsøger Gud døde mig hele familien fordi de ikke kan få fat i rette
folk,, jeg er så stiktosset så jeg har tænkt mig at føre en krig mod dem nu,, sindsyge idiotansatte i det der firma håber lortefirmaet brænder nedenom og hjem.. F... Jer INTRUM JUSTITIA 💣💣💣💣💣💣💣💣
Virkelig dårligt firma
Jeg har en sag ved TDC.....som de mener jeg skylder indgår en aftale med dem
Den kører hver måned så kommer de med at hele beløbet skal betales har overholdt mine betalinger hver måned men de kan ikke finde min indbetaling ...de sætter mig i RKI og Debitorregister siden gjort indsigelser overfor dem da der ikke er afsagt dom i den her sag.
Får fat i en medarbejder efter ca. 30 min squ lang tid..endelig lykkes det hvor hun siger til mig at jeg har ikke indbetalt ..siger højlydt til hende jeg kan finde det over netbank ..
Hun siger jeg skal sende over e-mail indbetalingen det er gjort for 14 dage siden har intet hørt.
Jeg har skrevet til begge register og gjort indsigelse overfor dem
Virkelig dårligt gjort fra det firma
Hader dem ad H til
Uprofessionelt og useriøst foretagende
Jeg rettede henvendelse til Intrum Justitia som partsrepræsentant på vegne af en anden, hvor oplevelsen med selve kontakten til Intrum Justitia må siges at have været et sandt mareridt.
Intrum Justitia fik et akkord tilbud i forbindelse med 3 verserende sager på 80.000 kr til definitiv afslutning på sagerne.
De oplyste at de ville tage kontakt til deres klient, med henblik på at få enten et afslag eller en accept.
Der går så en uge, med mange telefoniske henvendelser uden noget svar eller resultat. De lover at ringe tilbage, hvilket aldrig sker.
I forbindelse med en weekend loves der igen opringning fra Intrum Justitia om mandagen, hvilket heller aldrig sker.
Tirsdag ringes der så igen ind til Intrum Justitia, hvor de meddeler at den pågældende sagsbehandler ikke er på arbejde.
På baggrund af sagens forløb, bliver jeg mistænkelig og retter derfor selv henvendelse til klienten (banken), som overraskende meddeler at de intet har hørt fra Intrum Justitia i forbindelse med de omtalte 3 sager.
Med andre ord - Så er jeg blevet "holdt hen" i over en uge med "løs snak".
Det er det samme som at føre folk bag lyset i min optik og det skaber dyb mistillid til troværdigheden af det som de rent faktisk foretager sig.
Med baggrund i sagens alvorlighed, stoler jeg ikke længere på at Intrum Justitia er i stand til at behandle sagen med seriøsitet, hvorfor jeg hermed trækker det tilbudte akkord forslag tilbage, såvel som at jeg trækker mig som partsrepræsentant i sagen.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og er fuldstændig i chok!
DR KONTANT
Var det ikke noget med at det firma var i DR KONTANT engang ?
Alle vi som har skrevet med røde stjerne skal sende dem en tur til DR KONTANT igen..
D 9-8-17
I dag har det her klaphat firma så sendt mig et trusselbrev om arrest og Rki som de ved er ulovligt efter Dataloven
Et rigtigt dårlig firma
Ja et rigtigt fup firma, kender åbenbart ikke reglen om rykkergebyr, når de sender til mig 1 gang om mdr, så er der 200 kr på i rykkergebyr tros der kun må være 100 kr og det må de kun tage 3 gange, De er ikke til at tale med og de er ja ved ikke hvad jeg skal sige, men det er godt nok ikke pæne ord om dem Nu er det snart en advokat for gider ikke alt deres P_______ mere og så uprofessionale personale der er der ;-(
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.