1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Fachhandel für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

In samenwerking met ontwikkelaars en stylisten zorgen we ervoor dat uw huis wordt opgeleverd in eigen stijl. Zodat u zo snel mogelijk prettig kan wonen.

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergoed geholpen door gehele team

Supergoed geholpen door gehele team! Met raad en daad bijgestaan en enorm geduldig. Alles zeer netjes geïnstalleerd en ook opgeruimd. InTotaal raden wij aan en bij een eventuele andere keer gaan wij ze weer benaderen.

14. November 2025

Beste Familie Domela - Nieuwenhuis,

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Namens ons hele team wensen we jullie veel geluk en woonplezier in jullie prachtige woning.

En wie weet tot in de toekomst!

Auke - InTotaal Opgeleverd.

InTotaal maakt het waar

Wij zijn vanaf het eerste contact heel goed geholpen. Een definitieve keus maken was voor ons lastig, maar Mark bleef geduldig en begripvol. Auke dacht met ons mee en heeft ons de flexibiliteit van Intotaal getoond. De montage is snel, professioneel en netjes gedaan door Kalvin. Hij heeft fijn met ons meegedacht en ons goede adviezen meegegeven. Wij kunnen concluderen dat InTotaal Top is en dat wordt mooi uitgedragen door deze heren. Een volgende keer kiezen wij zeker weer voor InTotaal. Zullen wij InTotaal een ander aanraden? Zeker!

29. September 2025

Beste Ellie,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze positieve review! Mooi om te lezen hoe het geduld van Mark heeft geholpen met de keuzes. En dat ik (Auke) en Kalvin het project in goede banen mochten leiden.

Veel geluk en plezier gewenst in jullie mooie woning!

PVC vloer

Recentelijk heeft Intotaal opgeleverd een PVC vloer in ons nieuwe huis geleverd en gelegd.
Al in het aankooptraject was Intotaal correct en geduldig in de aankoop van de vloer naast een professioneel advies en kennis van zaken.
De vloer is vervolgens correct volgens afspraak geleverd en gelegd met een schitterend eindresultaat.
Chapeau team Intotaal !

Fam. van den Berg

8. September 2025

Beste Familie van den Berg,

Hartelijk dank voor deze positieve review!
We zijn blij dat het eindresultaat zo naar wens is.

Heel veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning!

Auke - InTotaal Opgeleverd.

Gewoon goud

Fijne mensen om mee samen te werken! Ze zijn flexibel en denken met je mee. Onze zonnewering werkt uitstekend en ziet er strak uit!

29. August 2025

Hi Thomas,

Bedankt voor de positieve woorden en de mooie review! Daar doen we het voor. Veel plezier van je nieuwe zonwering!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met mijn nieuwe vloer en…

Erg blij met mijn nieuwe vloer en plinten, echt van uitstekende kwaliteit! De levering verliep soepel en was goed afgestemd met de mannen van Intotaal Opgeleverd. Absoluut een aanrader voor wie kwaliteit en een vlotte service zoekt!

19. Dezember 2024

Beste Jaron,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en je mooie review.
Goed om te lezen dat je zo blij bent met de nieuwe vloer en plinten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

InTotaal levert het totaal pakket

InTotaal heeft bij ons thuis een visgraat vloer op de gehele bovenverdieping geleverd! Het contact was erg professioneel, duidelijk en vertrouwd. Bovendien leveren ze gewoon vakwerk. De vloer ligt er superstrak in!

De afspraken werden netjes nagekomen en qua tijden waren ze erg flexibel. Ik heb dit dan ook als erg prettig ervaren!

22. April 2024

Hi Maarten,

Wat goed om te lezen dat alles als prettig is ervaren. Bedankt voor de complimenten en mooie review.

Mark - InTotaal Opgeleverd

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer deskundig en betrouwbaar personeel

Het contact met het personeel bij InTotaal Opgeleverd hebben wij als zeer prettig en deskundig ervaren. De ontvangst was gastvrij en het advies professioneel. Afspraken werd goed nagekomen.

Wat ons ook heeft geholpen met de keus van de vloer bij InTotaal Opgeleverd is de mogelijkheid om meerdere modelwoningen te bekijken en te vergelijken. Dit gaf ons een goed beeld hoe de vloer eruit zou zien over een grote oppervlakte.

Ook over het leggen waren wij bijzonder tevreden. Omdat wij overdag niet thuis waren communiceerde de stoffeerder dagelijks via whatsapp en hield ons op de hoogte hoe laat hij begonnen was en ook weer wegging. Ook foto’s werden verzonden zodat we de voortgang konden volgen. Dagelijks werd het gereedschap en materialen keurig opgeruimd.

Het resultaat mocht er zijn. Strak gelegde vloeren op de beneden- en bovenverdieping. Ook de trap naar zolder is een plaatje. Er is geen naadje te vinden.
Na afloop kregen wij ook een stookprotocol voor de vloerverwarming toegezonden.

Al met al zijn wij bijzonder tevreden hoe alles verlopen is. Zeer deskundig en betrouwbaar personeel.

1. März 2024

Beste Sjaak,

Bedankt voor de mooie review en complimenten!
Goed om te lezen dat de modelwoningen hebben geholpen in jullie keuze.
We zijn blij dat alles naar volledige tevredenheid is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al 2x een vloer en raamdecoratie…

Al 2x een vloer en raamdecoratie gekocht bij InTotaal. Super tevreden over de service en de scherpe prijs. Kwaliteit van de vloeren is top, de volgende koop ik ook zeker hier!

18. Oktober 2024

Hi Marco,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de vloeren en raamdecoratie. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning.

Auke - InTotaal Opgeleverd

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr