Frisør INTHECHAIR - Copenhagen Bewertungen

4.7

Hvis du har fundet frem til INTHECHAIR, tillykke. Det er den bedste frisøroplevelse, jeg har haft. Læn dig tilbage i den skønne massagestol og lad Per klare resten. Gå ud derfra og lign en million. Ta... Mehr ansehen

Kunde siden 1993. Startede med at afprøve salonerne fra den ene ende af Ndr. Frihavnsgade da jeg flyttede til Østerbro i 1992, og stoppede næsten i den anden hos Michael/Jan - nu inthechair.... Mehr ansehen

Rigtig god oplevelse hos Per, der er dygtig, vidende, lun og informativ. Han tog sig god tid til at anbefale, guide og forklare, hvad han gjorde undervejs. God atmosfære og altid søde, smilende folk.... Mehr ansehen

Jeg er gennem de sidste 4 år blevet klippet af Per. Per er udover at være den klart dygtigste frisør jeg har mødt, et meget behageligt menneske som formår at give en helt fantastisk oplevelse. At b... Mehr ansehen

1. Friseursalon
  2. Herrenfriseur

INTHECHAIR - Copenhagen er en frisørsalon med høj standard af kvalitet, erfaring og kundeservice. Salonen er en fusion af to veletableret frisørsaloner med mere end 30 år i branchen. ALLE frisører har den 4-årige uddannelse. Velkommen til Østerbro

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Go, go, go!

Jeg har længe søgt efter "min" frisør i KBH, og ellers pendlet frem og tilbage til min tidligere på Fyn, men her har jeg fundet og vundet ;-) Flot resultat!

1. Juli 2021

Star treatment

Per klipper fantastisk og meget nøjagtigt.
Han leverer en førsteklasses service - man modtager altid en ‘star treatment’ hos Per! Desuden er han dygtig til forskellige typer af hår ⭐️

3. Dezember 2020

Bedste frisør i København

Jeg er blevet klippet af Per de sidste 6-7 år og mener klart at man her får den bedste behandling og helt igennem professionel klipning. Nu hvor jeg er flyttet fra København, er en af mine første prioriteter når jeg kommer tilbage til københavn altid at få booket en tid hos Per. Man går aldrig skuffet herfra. Per er simpelthen bare den bedste frisør i København.

14. November 2020

Dygtige og imødekommende frisører

Jeg har haft de bedste frisøroplevelser ved Inthechair, jeg fik ordnet hår af Dorte i over et år inden jeg flyttede fra København, og det var en fornøjelse hver eneste gang. Søde og dygtige folk i salonen med gode ideer til klædelige og trendy frisurer. En varm anbefaling fra mig.

16. Oktober 2020

Super god service, søde og rare.

Hejsa, Jeg er Så glad for at jeg gik ind til Jer.
Blev klippet af den sødeste frisør (Per) , som med det samme gav gode råd, så man følte sig tryg.
Der blev jeg budt på noget at drikke, så jeg kunne sidde og nyde et glas rødvin.
Jeg er Super glad for resultatet, og så fik jeg farvet øjenbryn for 1.gang, med stor tilfredshed.
Jeg kommer igen, Tak for god service.

3. Oktober 2020