Bestelling geplaatst helaas niet ontvangen. Heel veel heen en weer gemaild Intersport blijft bij mening dat ik bewijs moet leveren dat ik het pakket niet ontvangen heb. Te gek voor woorden
Update 29/09: het niet ontvangen product wordt vergoed. --- 2 x Babolat balancer tape besteld. Bij uitpakken pakket maar 1x balancer tape in het pakket. Direct de webshop gemaild. Zij na... Mehr ansehen
intersport makado heel onvriendelijk en bot te woord gestaan over de telefoon eerst werd al gezegd kan u niet helpen heb een klant aan de kassa waarbij ik aangaf ik wacht wel even geen probleem .... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Intersport Twinsport filiaal in De Cruquius heeft mij op maandag15/4/2024 uitstekend geholpen. Ik moest met spoed 12 dezelfde nette shirts hebben in verschillende maten. Meestal hangen die niet in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
INTERSPORT is dé speciaalzaak voor iedereen. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Met deze wereldwijde aanwezigheid bevindt INTERSPORT zich in het kloppende hart van sport en wil graag dé vertrouwde partner zijn voor sportliefhebbers en een positieve bijdrage leveren aan de sportgemeenschap. Dit doen wij door het aanmoedigen en ondersteunen van gezonde en sportieve levensstijlen. De missie van INTERSPORT luidt dan ook: het inspireren en ondersteunen van klanten in hun sportieve ambities en activiteiten door hoogwaardige producten, expertadvies en een uitstekende service te bieden.
Niederlande
- intersport.nl
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Herhaaldelijk artikelen niet leverbaar
Al een aantal keer overkomt het mij dat ik artikelen online bestel en vervolgens de helft niet leverbaar is, kansloos.
Sporttas niet geleverd
Sporttas besteld “binnen 24 uur geleverd” na 8 dagen vragen waar hij blijf de volgende reactie: “ik denk dat er helaas iets is fout gegaan met het printen van het label, nadat we het pakket retour hebben ontvang je je geld terug en kan je een nieuwe bestellen” wat een waardeloze service!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Eerst laten bestellen en betalen en dan 3 dagen later zeggen dat het artikel niet op voorraad is. Geld wordt op enig moment teruggestort. Misschien eerst kijken of iets op voorraad is en dan klanten laten betalen? Echt slecht dit!
Stalken versus oplichten?
Anderhalve week geleden een online bestelling gedaan. Deze zou naar een filiaal gestuurd worden. Het blijkt dat de bestelling van de ene filiaal naar de andere filiaal wordt gestuurd. Tot op heden nog steeds daar niet afgeleverd. Aan de klantenservice heb je ook helemaal niks! Elke keer zeggen ze dat ze wachten op een reactie van de betreffende filiaal. Ze beloven elke keer om terug te bellen. Dat gebeurt niet. Als ik ze zelf bel, noemen ze het letterlijk stalken, dat ik moet stoppen met stalken! Stalken? Ik bestel online, betaal netjes, maar ik krijg geen bestelling/product. Ook de klantenservice "kan" niks. Moet ik dit dan letterlijk oplichten noemen?
Easy return policy
Ordered the wrong size, easy to return and order the right size. Fast delivery. Nothing to complain about!
slechte afhandeling retour gestuurde zending
Ik heb op 11-11-2022 via Post.nl een bestelling retour gezonden naar Intersport. Via Post.nl kreeg ik bericht dat op 12-11-2022 mijn zending door Intersport in ontvangst is genomen. Na 1 week had ik nog geen geld terug van Intersport, ben toen gaan mailen en wat blijkt: ze kunnen de zending niet vinden. Ik ben nu al 3 weken aan het mailen en ik krijg steeds de melding dat men niets heeft ontvangen. Ik heb hun mijn T&T nummer van Post.nl gegeven waarvan Post.nl dus zegt dat ze op dit T&T nummer op 12-11-2022 de zending bij Intersport hebben afgeleverd, nog steeds zegt Intersport dat ze niets hebben ontvangen. Hoe kan ik dit nu verder aanpakken?
05-12:
Weer contact gehad met Intersport, ze zeggen dat ze contact hebben gehad met Post.nl, deze zouden gezegd hebben dat de T&T nooit is uitgegeven. Hierop heb ik weer contact gehad met Post.nl en wederom werd mij verteld dat mijn pakket met de T&T code op 12-11 door intersport in ontvangst is genomen, verder kon men ook zienvdat Intersport tot heden helemaal niet bij hun navraag geeft gedaan naar mijn T&T nummer. Dus Intersport liegt ook nog. Verder heb ik een afdruk ontvangen van de ontvangstbevestiging dus dat mijn pakket op 12-11 door Intersport is ontvangen. Dit bewijs heb ik doorgestuurd naar Intersport, ben nu in afwachting van hun reactie…….
Nooit meer hier bestellen
Staat er zo mooi op de site dat als je bestelt het volgende dag in huis is. Vervolgens kun je minstens een week wachten op 2 paar sokken, ongelofelijk. Doe dan geen valse beloftes op je website. Vervolgens krijg je nog een track en trace code die elke dag aangeeft dat ze nog niets bij PostNL hebben afgegeven. Kan het beter zelf direct van de producent in China bestellen en met een vrachtschip laten komen, waarschijnlijk heb je het dan sneller en goedkoper.
Schoenen besteld zouden er de volgende…
Schoenen besteld zouden er de volgende dag zijn had ze nodig voor me motor les maar zijn niet geleverd. Morgen examen met leen schoenen. Heel slecht dit.
Prima service!
Vandaag een paar wandelschoenen gekocht bij het filiaal in Beek. Ik kan ze declareren bij mijn werkgever, maar daarvoor moet er wel duidelijk op de kassabon staan dat het om schoenen gaat. Thuis aangekomen bleek er alleen een code op de kassabon te staan. Na een belletje of er misschien een handgeschreven bon zou kunnen worden gemaakt, werd mijn kassabon aangepast en naar me toe gemaild. Geweldige service!
Zeker geen voetbalschoenen hier kopen!
Betreft Intersport Nederland, lokatie Duiven
Voetbalschoen hier zeker niet kopen!
Mijn zoontje wilde perse naar deze megastore intersport om daar voetbalschoenen te kopen. Na 9 maanden op de naad open gescheurd, duidelijk een fabrieksfout. Met zijn vorige goedkope heeft hij twee jaar gedaan. Nu na 9 maanden, inclusief periode van blessure en periode tussen nieuw seizoen start, al met al maar ongeveer 3 maanden van deze voetbalschoenen kunnen genieten, dit was echt duur koop. Probeerde nog wat te reclameren in de winkel, aangezien hij deze van zijn eigen geld had betaald, vond dat echt sneu. Maar nul op het rekest,.. Ben gelijk doorgereden naar een goedkopere winkel. Voor mij zeker een afrader.
Klacht wordt niet serieus genomen
Klacht wordt niet serieus genomen. Een voetbalshirt van Liverpool hier gekocht. Na 1x dragen zat het vol met haaltjes. Gebeld met intersport, maar volgens hen geen productiefout 😳 en geen passende oplossing te vinden.
Ik had hard gespaard met mijn ASR Vitality …
Ik had hard gespaard met mijn ASR Vitality punten om iets moois te kunnen kopen bij Intersport.
Op de site iets uitzoeken blijkt echt een drama te zijn. Veel is uitverkocht maar blijven wel 'in beeld' als je gaat zoeken op de site. Het gebruik van de filters en het menu is een verschrikking en werken totaal niet.
Omdat ik specifiek op outdoor spullen zocht en schoenen eerst wilde passen kwam ik uit op 0 geschikte artikelen omdat alle winkel voorraad op is.
Het besteden van je ASR punten is nog erger en moet je per 5 euro korting een nummer invullen (volgens de site en de helpdesk) maar dit werkte ook weer niet. Als je dit aangeeft zeggen ze doodleuk ga maar naar een winkel maar ja die zijn allemaal al uitverkocht! Ondertussen heb ik nog steeds mijn punten maar mijn schoenen ben ik bij de concurrent gaan halen. Dus nooit voor je ARS punten Intersport te goed aanschaffen en vooral niet online proberen iets te bestellen want een hoop frustratie en slechte service zijn je deel. Ik ben wel klaar met Intersport en hoop nog eens mijn punten normaal in te kunnen wisselen maar als klant zijn ze mij (daarna) wel kwijt!
Hoewel je een bericht krijgt dat je…
Hoewel je een bericht krijgt dat je bestelling verstuurd wordt, gebeurd dit in de praktijk niet. De T&T code die je krijgt blijft 'leeg'. Als je belt met de klantenservice verschuilen ze zich achter Post.nl. Nu al weer een dikke week verder en geen zicht op levering.
Niet leverbaar..
Ik heb gister voetbalschoenen besteld bij deze site. Ik was erg blij dat ik eindelijk de voetbalschoenen had gevonden ik mijn maat. Maar tot mijn teleurstelling krijg ik een dag later een mail met dat de voetbalschoenen niet meer leverbaar zijn. Dit vind ik een beetje raar want als ik heb besteld horen ze er toch al te zijn? Ik zie dat meerdere mensen dit hebben en vind dat ze hier iets aan moeten doen.
Ik ben zeer tevreden!
Ik snap de slechte reviews oprecht niet. Ik heb nu tweemaal iets besteld hier, en beide keren alles heel vlot geleverd. Werd zelfs nog netjes gebeld over een retourzending. Geld ook heel snel weer teruggestort gekregen. Helemaal top en fijne communicatie hieromtrent.
De producten voldoen ook gewoon aan de verwachting. Ik ben ontzettend tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Top!
Snel en goed
Ik las slechte reviews over de snelheid van de levering, namelijk dat mensen soms weken moesten wachten.
Ik mijn geval was het er binnen 2-3 dagen dus ik was enorm blij. Ook zeiden reviews dat ze het verkeerde kregen en dat de klantenservice enorm slecht was.
Toch heb ik besteld, wel met afterpay zodat ik sowieso veilig was qua geld. Gelukkig heb ik totaal geen slechte ervaringen op gedaan met dit bedrijf, ik ga hier vaker bestellen!
Zeer slecht
Zeer slecht , 2 x zelfde bestelling bezorgd naar een verkeerde adres.. klantenservice niet bereikbaar... bestelling niet ontvangen
Lange levertijden webshop
Bestellingen op webshop duren lang. Je krijgt al snel een reactie dat bestelling klaar is voor verzending met een track en trace. Echter vervolgens wordt het niet bij de post afgegeven...
Heel irritant... niet meer van deze tijd dat online bestellingen meer dan 5 dgn moet duren.
Dure jas besteld en betaald in de…
Dure jas besteld en betaald in de webshop. Na vijf dagen nog niks gehoord. Uiteindelijk maar gebeld waar de jas blijft daar ik deze nodig heb. De reactie van de medewerker was, o ik zie dat er in het magazijn iets is fout gegaan. U betaling is gecrediteerd. Dit dus allemaal zonder overleg! Dit is inmiddels al de tweede keer dat het mis gaat bij Intersport! En dus de laatste keer dat wij daar iets kopen. Het gaat ze waarschijnlijk te goed!
Online en klantenservice waardeloos
Het online systeem is waardeloos en de klanten service de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Ik kreeg de melding dat ik mijn bestelling in de winkel kon ophalen, eenmaal in de winkel was mijn bestelling daar niet. Als gevolg hiervan contact gehad met de klantenservice. Die zou zo de politiek in kunnen, ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet had gesteld, en de vragen die ik wel gesteld had bleven onbeantwoord. Tot op het onbeschofte af. Gewoon genegeerd qua wat ik vraag. Loop best nog een keer de winkel in, maar online kan ik niets met dit bedrijf.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.