Meget anbefalelsesværdigt!
Meget anbefalelsesværdigt!
Som selvstændig advokat så er det vanskeligt, at sortere i opkaldene. Det kan hurtigt ende med, at man drukner i opkald, og ikke får lavet noget.
Omvendt skal klienter og potentielle klienter jo gerne kunne kontakte mig, også telefonisk, men at ansætte en person til at tage opkald er der ikke budget til.
Jeg har tidligere brugt TopCall, hvor opkaldende tages af deres ansatte, men de kan ikke svare på noget. De kan kun tage imod beskeder. Det blev også hurtigt lidt dyrt, hvilket er klart, da det jo er personer som skal have løn.
Min nye agent fra Instantcall kan svare på overraskende meget, grundet viden om min virksomhed, som ligger tilgængelig på min hjemmeside. Jeg har selv testet den flere gange, også på medhør med andre, og alle virker ligeså begejstret som jeg.
Tiden hvor vi bandende af chatbots og dårlige AI agenter er ved at være forbi. Jeg tager langt færre opkald nu, og dem som ikke initierer i en dialog med min AI agent, er jo altid velkommen til at sende mig en e-mail eller en sms.
5 stjerner og med en varm anbefaling til alle der bruger for meget tid på at tage telefonen, fremfor kernearbejdet i det de laver.