Installatievakwinkel Bewertungen

1'143
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De diensten die ze bieden zijn prima, maar sinds een aantal dagen krijg ik van die bitcoin afpers mailjes met het email adres dat ik enkel voor Installatievakwinkel.nl gebruik. Dus op een of andere ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service en komen afspraken na. Er stond dat een bad de volgende dag geleverd kon worden, dus voor de check gebeld. Werd positief bevestigd. En inderdaad; een dag later kwam er een vrach... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top! Bij binnenkomst was het al duidelijk, dit is een gezellig etablissement. Vriendelijke bediening, jassen netjes aangenomen, en wij werden keurig naar de tafel gebracht. Tafel mooi gedekt, kaarse... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probeer al meerdere dagen de klantenservice te bereiken, zowel via de mail als telefonisch. Na 10min in de wacht zegt het bandje ' het is erg druk, we doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woo... Mehr ansehen

Akzeptabel

gewoon prima!

gewoon prima

16. November 2023

Hoi Ipe,
Hartelijk dank voor je prima en goede review. Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je mooie bestelling. Groetjes Isabel.

Volgens afspraak geleverd

Volgens afspraak geleverd. Niet op aan te merken

7. November 2023

Hoi Peter
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je mooie bestelling. Groetjes Isabel.

Snel en goed

5. Oktober 2023

Mooie kraan!

23. September 2023

Hoi Frank,
Hartelijk dank voor je goede beoordeling. Mooi he;) We hebben een ruim assortiment met veel mooie producten. Dit is altijd ook weer wat persoonlijk natuurlijk. Wij zijn het met je eens. Wat fijn dat we je verder goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je mooie bestelling. Groetjes Isabel.

Goede website.douchegoot

Goede website.
Snelle levering.

19. September 2023

Hoi Marco,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima site met goede filters om bij de…

Prima site met goede filters om bij de juiste producten uit te komen. Snelle levering

2. August 2023

Hoi Luc,

Gewoon goed

Snel, goed mooie prijs. Bij vragen die ze niet kunnen beantwoorden, verbinden ze je door naar een andere vestiging. Prima

21. Juli 2023

Hoi,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We hebben een ruim assortiment en een aantal product specialisten, betreffende enkele producten. We doen ons best je hier zo goed en correct mogelijk in te informeren. Het is ook mogelijk om navraag te doen bij een fabrikant, waar het een specialistisch vraag betreft. We doen ons best dat je een correct antwoord kan vernemen. Fijn dat dit verder naar wens is verlopen. Mooie dag. Groetjes Isabel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling en communicatie super netjes…

Bestelling en communicatie super netjes geregeld!

4. Juli 2023

Beste,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alles prima - zolang je maar geen klantenservice verwacht.

Donderdag voor 18:00 besteld. "Voor 18:00 besteld, morgen in huis!"
Vrijdag niets. Zaterdag niets. Maandag niets.
Maandag avond een mailtje gewaagd.
Woensdag vanuit de klantenservice een zeer korte reactie met enkel een track en trace code (die dinsdag opgestuurd is.)

Woensdag word er een pakketje geleverd met maar deel van de levering. De restant staat op "Backorder".

Woensdag een mailtje terug aan klantenservice dat ik er klaar mee ben, en gebruik wil maken van herroepingsrecht voor het item op backorder.

Vrijdag een reactie van klantenservice dat de vraag bij de "des betreffende magazijn neergelegd" is.
Verder niets.

Nogmaals een mail terug met nogmaals verzoek de order te annuleren.

Dat lukt gelukkig uiteindelijk, maar we zijn nu inmiddels 1 week verder dan de beloofde leverdatum.

0,0 medeleving, verontschuldiging, verontwaardiging of sympathie vanuit klanten service.
Krijg het idee dat er een robot aan de andere kant zit die standaard antwoorden uitspuugt.

Het zou ze goed doen om een beetje mee te leven met de ervaring van klanten als iets niet goed gaat.

19. Mai 2023

Hoi Daniel,
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je levering door verschillende omstandigheden wat vertraagd. Vervelend hoe dit is verlopen en de communicatie hiervoor niet naar wens was. Onze excuses.
We doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren voor de status van de levering, maar hadden deze vertraging niet verwacht.
Wij betreuren dat je dit zo hebt ervaren. Wij zullen kritisch kijken hoe we dit kunnen verbeteren en gaan met je feedback aan de slag. Groetjes Jasmijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smorgens besteld en savonds al netjes geleverd.

9. Mai 2023

Beste heer Stronks,
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Super! Sinds enige tijd bieden wij voor een aantal producten een levering aan op dezelfde dag, na je bestelling. Goed te vernemen dat je bestelling zo snel is geleverd. Groetjes Jasmijn.

Prima service.

Prima service.
Snel geleverd en zelfs op de juiste tijd zoals vermeld 👍👍

2. Mai 2023

Antwort von Installatievakwinkel

Hoi, dankjewel voor je beoordeling. Super. heel fijn te lezen dat je bestelling naar je wens snel is geleverd. Veel plezier van je bestelling
Groetjes Isabel.

Easydrain compact 30 dryphon

Volgens website is het product op voorraad, vandaag bestellen morgen in huis. De iDeal betaling is nog niet goed en wel afgerond en we ontvangen een email dat het over een drietal weken pas geleverd kan worden.

Advies, vertrouw niet op de voorraadstatus van de website. Als je daar een planning op baseert kom je in de knoei.

1. Mai 2023

Antwort von Installatievakwinkel

Beste Roland, ik kan me goed voorstellen dat het vervelend is dat het product toch uitverkocht is. Het is absoluut niet onze bedoeling om uw planning in de war te brengen. Ik zie dat je contact hebt gehad met mijn collega en u het bedrag terug ontvangen heeft.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service ivm retour defect artikel

Prima service ivm retour defect artikel dat ik 4 jaar geleden besteld had. Installatievakwinkel heeft na contact met producent artikel gecrediteerd.
Alles snel geregeld!

Daarna heb ik nieuw vervangend artikel uiteraard bij installatie vakwinkel besteld en kreeg deze de volgende dag snel geleverd.

20. April 2023

Antwort von Installatievakwinkel

Hartelijk dank voor de mooie woorden! 😍
Goed te vernemen dat het probleem is opgelost.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service! Zoek elders u product!

Na bestellen geen pakket gehad, deze was retour gestuurd door de bezorger, na een belletje zou deze alsnog verstuurd worden, 5dagen later nog niks verstuurd en na daar over te bellen word mevrouw achter de telefoon geïrriteerd en laat dat ook merken, zou hier niemand aanraden wat te kopen, slechte service en bij de hand personeel! Ik adviseer elders u spullen te bestellen waar de klant wel voorop staat 🤞

19. April 2023

Beste C M,

Wat vervelend dat uw dit heeft ervaart bij ons. Wij hebben uw gegevens opgevraagd om zo contact met u op te nemen en te kijken naar een oplossing. Helaas heeft u niet gereageerd op de aanvraag van uw gegevens. Wij willen graag met u kijken naar een oplossing. Graag wil ik u vragen een mailtje te sturen met uw telefoonnummer en ordernummer naar isabel@installatievakwinkel.nl.
Wij horen graag van u,

ijn@badkamerwinkel.Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

alles prima geregeld

alles prima geregeld, keurig op tijd.

13. April 2023

Beste H. Maring,
Dank je wel voor je goede beoordeling. Veel plezier van je aankoop. Groetjes Isabel

Perfect

Nette en snelle levering en een geweldige aanbieding.

12. April 2023

Hartelijk dank voor de mooie woorden, Harry! 😃

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr