Nisse (besiktningsmannen) var mycket erfaren, med tusentals genomförda besiktningar bakom sig, vilket märktes tydligt under hela genomgången. Han förklarade allt på ett lugnt, pedagogiskt och lättfö... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Superbra coordinering och kundtjänst kontakt. Vid själva mötet med besiktningsmannen så var det en kunnig, pedagogisk och grundlig genomgång. Jag kommer att rekommendera inspect group.
besiktningsmannen var kunnig och mycket trevlig. fick stort förtroende. han tog sig god tid och var mycket tydlig! han kom på utsatt tid. 4 av 5 stjärnor pga åsikter om fakturan som kunde varit tyd... Mehr ansehen
Jag upplevde att besiktningen genomfördes mycket professionellt. Den inleddes med en tydlig genomgång av vad som ingick i besiktningen samt vilka åtgärder som tidigare har utförts på huset. Därefter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über Inspect Group
Vom Unternehmen geschrieben
Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.
Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.
Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.
Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.
Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.
📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se
Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.
Kontaktinformationen
Johannefredsgatan 4, 431 53, Mölndal, Schweden
- 010-18 20 250
- info@inspectgroup.se
- inspectgroup.se

Vi besiktigar Sveriges bostäder.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi havde en bestigelse af vores…
Vi havde en bestigelse af vores sommerhus i forbindelse med salget og vi ville gerne tegne en forsikring, derfor var det nødvendigt at lave en sådan, det ordnede mægleren og forsikringsmanden sammen

Antwort von Inspect Group
Fantastisk på-plats genomgång av…
Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll.
Kan med varm hand verkligen rekommendera Peter, han gjorde ett helt fantastiskt jobb, och var otroligt pedagogisk, tydlig och professionell.
Behöver ni genomföra en besiktning eller en genomgång av en besiktning så är Peter verkligen den jag kommer rekommendera till alla jag känner.

Besiktning vid försäljning
Inspect Group gjorde besiktning av vårt hus vid försäljning. Professionellt bemötande, kunnig och snabb med att skicka besiktningsprotokoll till mäklare.

Antwort von Inspect Group
Bra, tydlig och saklig besiktningsman.
Tydlig kommunikation och saklig genomgång av boendet.

Antwort von Inspect Group
Har inget att anmärka på städningen
Har inget att anmärka på städningen, såg väldigt bra ut.

Kommunikation positivt och enkelt
Bra dialog och kommunikation.
Lyhördhet och engagemang m.m

Antwort von Inspect Group
Fick en bra känsla direkt.
Fick en bra känsla direkt.
Peter va informativ saklig samt lugn.
Kom med bra tips och efter besiktningen gjordes en bra genomgång.

Bra & Trevlig
Mikael va en mycket kunnig besiktningsman .
Han tog sig tid att förklara efter att besiktningen var klar.Han va en trevlig och lättsam person.
Rekomenderas varmt.

Trevlig kundbemötande
Trevlig kundbemötande, kunde sin sak, borrhål till minst märkbar plats, möjlighet att ställa frågor både då och efteråt

Antwort von Inspect Group
Snabb, effektiv och lyckad process med trevlig mäklare
Min första kontakt med Jenny var en visning på kontoret av en ny lägenhet i Brf Kombarris. Efter några dagar återkom jag till Jenny och förklarade att jag ville veta vad mitt hus var värt innan processen kunde gå vidare. Sedan den dagen har allt gått i ett högt men lagom tempo med värdering, signerat förmedlingsuppdrag, utvändig fotografering, informationsinhämtning, lagt ut objektet på hemsidan, överlåtelsebesiktning inkl. energideklaration, 3st visningar, budgivning mm. och till sist signerat kontrakt med köpare. Allt detta på endast 31 dagar vilket är över förväntan.
Jenny har varit väldigt trevlig och tillmötesgående i genom hela processen, dessutom visar hon ett stort intresse för att lära känna objektet och deltog även i överlåtelsebesiktningen av den anledningen.
Ordning och reda är något Jenny står för vilket skapar ett stor förtroende för mig som kund.
Dessutom är hon väldigt trevlig och positiv person.
Jag kan verkligen rekommendera Jenny.

Antwort von Inspect Group
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.