Een geweldig mooi product wat zonder meerkosten in diverse kleuren leverbaar is. De montage handleiding mag wat duidelijker zijn (plaatjes zijn niet echt gedetailleerd). De bodemstrip moest schuin g... Mehr ansehen
Door het volgen van de instructies (afsnijden van de achterkant van de eindkappen) kwamen de gaten lelijk in het zicht bij een geopend raam. Toen ik dat doorgaf werden er onmiddellijk (en gratis!)... Mehr ansehen
Op grond van de opgegeven maten is een mooie hor gemaakt. Goed verpakt geleverd en prima te installeren.
Perfecte hor besteld voor onze caravan Is wel Makkelijk te monteren maar ff goed opletten tekening mag van mij wel iets groter afgebeeld worden ( heeft misschien temaken met mijn leeftijd ) V... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Uw insectenbeschermingsexpert met productie in eigen huis. Wij vervaardigen insectenwerende rolgordijnen voor ramen en deuren, horspanframes en lichtkokerafdekkingen op maat.
Gewerbering 30, 91629, Weihenzell, Deutschland
- +31 6437 79756
- info@insetto.nl
- insetto.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Mooi product
Mooi product, doet wat het moet doen en het ziet er nog goed uit ook.
Bovendien niet eenvoudig te vinden elders. (Magnetische vogels voor vliegenraam)
Handig om niet meer tegen ons zeer groot vliegenraam te botsen want als het dicht is zie je het niet..
Aanrader, kwaliteit en goede ondersteuning
Goede ondersteuning bij het bepalen van het juiste product. Ik werd zelfs gebeld om de mogelijkheden nog even door te nemen om zeker te weten dat alles passend is. Het materiaal ziet er mooi en degelijk uit en werkt goed!
Alles werkt zeer punctueel afgehandeld
Alles werkt zeer punctueel afgehandeld. Mijn complimenten. Verder heb ik hier niets aan toe te toevoegen
De ingeschatte bezorging was een week…
De ingeschatte bezorging was een week later dan online was aangegeven. Maar heb de bezorging kunnen verzetten ivm vakantie.
Perfect geleverd en snelle service even…
Perfect geleverd en snelle service even wachten tot de buitenkant van de appartementen zijn geschilderd en dan kopen we meer zal ook de Vve mede-eigenaar aanspreken
Kwaliteit voor juiste prijs!
Kwaliteit voor juiste prijs!
Mooie raamhorren (Topline) met goede beschrijving en prima NL-helpdesk. Inclusief voormontage ben je zelf zo klaar met monteren.
Works well.
De kwaliteit en de service zijn goed
De kwaliteit en de service zijn goed, maar de instructies zijn extreem onprofessioneel. Heb hierdoor ook onderdelen moet vragen omdat ik ze of tekort kwam of dat ik dacht dat ik ze nodig had.
Bestelling in perfecte staat ontvangen…
Bestelling in perfecte staat ontvangen met duidelijke beschrijving. Gemakkelijk zelf te monteren.
Perfecte pas vorm
Makkelijk te bestellen met goede…
Makkelijk te bestellen met goede uitleg Goede en snelle levering
Perfecte hor besteld voor onze caravan
Perfecte hor besteld voor onze caravan
Verschillende mensen al wezen kijken naar de hor , wie weet
Thx voor die mooie hor
duidelijke internetsite, makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit
duidelijke internetsite,
Top bedrijf
Makkelijke website met veel keuzes. Snelle levering. Moest, door mijn fout, contact opnemen met de klantenservice en werd heel goed geholpen, top.
Aanrader!
Wij waren opzoek naar een hor voor een raam op de begaande grond.
Boven had ik alles al dicht zitten met doe het zelf horren via bol, alleen het raam onder had een lengte maat die niet te krijgen was in het doe het zelf pakket.
Dus we gingen opzoek op internet en kwamen uit bij Insetto.
De maten door gegeven en een berekening laten doen via de site en de prijs beviel goed.
Na de betaling werden we goed op de hoogte gehouden en de nieuwe hor was er zeer snel.
Via een duitse en nederlandse handleiding de hor in elkaar geknutseld en geplaatst.
WOW!
Zeer mooi en strak!
Heb gelijk voor de boven verdieping de zelfde horren besteld en 2 weken later geleverd en geplaatst.
Oprecht zeer blij en kan het aanbevelen aan andere mensen.
Overzichtelijk en duidelijke website…
Overzichtelijk en duidelijke website die het bestelproces makkelijk maakt, na bestelling gelijk een mail met de gegevens om deze nog masks te controleren. Zeer snelle levering, netjes verpakt en mooi degelijk product!!! Dank je wel voor het mooie product!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.