I love ittt, especially the handwritten note of appreciation and free stickers. The bear wrapper? PERFECT. Might order some again anytime soon thank youu.
Wat een feest om een pakket te ontvangen van inpakken.nl! Prachtig inpakpapier, mooie kaarten, een lief briefje erbij met stickers. Dat worden weer mooie cadeautjes komend jaar!
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar het mooiste inpakmateriaal? Bij Inpakken.nl vind je inpakpapier, cadeaupapier, stickers, linten, zakjes, kaartjes en meer!
Hoofdstraat 119c, 7311JZ, Apeldoorn, Niederlande
- 06 - 12 76 74 12
- info@inpakken.nl
- inpakken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bear Wrapper
Wat een feest, een pakje van inpakken.nl!
Super mooie betaalbare kaartjes
Super mooie betaalbare kaartjes
Leuke persoonlijk briefje erbij
Aandacht voor verpakking
Heel erg tevreden
Snelle bezorging
Uitstekend
Ik ben uitstekend geholpen, er werd ook persoonlijk gekeken naar de beste en voor mij goedkoopste bezorging! Ik ben zeer tevreden!! Ook kreeg ik er nog 3 gratis cadeauzakjes bij en 3 stickers, erg luk om te ontdekken bij het openen van je bestelling! Heel erg bedankt voor alles. En ik ga zeker hier nogmaals bestellen!!
Het was een cadeautje om te ontvangen
Het was een cadeautje om te ontvangen. Leuk verpakt en erg mooie/goede kwaliteit papier!
Vriendelijke reactie en snelle levering.
Inmiddels al een paar keer besteld
Inmiddels al een paar keer besteld. Snelle verzending groot en leuk aanbod en het is echt een cadeautje als het binnen komt.
De leukste kaartjes!
De leukste kaartjes, maar nog leuker om te ontvangen…zoveel liefde zit er in het pakketje, feestje om te bestellen!
Hele leuke webshop met leuke producten!
Hele leuke webshop met leuke producten. Voor de 2e keer besteld! Alles mooi ingepakt en snel geleverd!
Leuker dan leuk❣️
Bestellen bij Inpakken.nl oftewel Leanne is een cadeautje voor jezelf maar ook voor een ander💖. Super schattige kaartjes voor elk moment🙏, leuke stickers en dergelijke en altijd een verrassing erbij🫶. Ik koop nooit meer iets in de winkel🤭😜.
Leuke nieuwe kaartjes
Leuke nieuwe kaartjes, Leanne!
Zodra mijn voorraad bijna opraakt, hoor je weer van mij, lieve groet, Ineke
GEWELDIG
Wat een feestje om dit pakje thuis te krijgen. Alles was zo feestelijk en gezellig ingepakt. Ik werd er heel blij van, en het was een feestje dit uit te pakken.
Super blij mee
Super blij mee! Snelle levering en extra dingetjes gekregen.. zag er zó leuk uit!
Heel mooi inpakpapier
Heel mooi inpakpapier ontvangen! Ook zaten er als kadootje nog hele leuke stickers bij die op een ingepakt pakje geplakt kunnen worden.
Het geheel was erg verzorgd!
Ik ben erg blij met m'n kaartjes
Ik ben erg blij met m'n kaartjes, ik was verwonderd dat er ook envelopjes bij zaten daar had ik niet op gerekend. Ik kreeg ze mooi op tijd want de volgende dag heb ik al één verstuurd naar een lieve nicht van mij.
Groetjes,
Yneke van der Werf
Alleen al het uitpakken...
Alleen al het uitpakken van hetgeen waar je mee gaat inpakken is zo'n cadeautje. Prachtige kaartjes, leuke papiertjes met toffe printjes, de gezellige doos vol stickers waar het in geleverd werd en natuurlijk de persoonlijke noot door een geschreven briefje toe te voegen! Fantastisch!
Goede kwaliteit papier
Goede kwaliteit papier, snel verstuurd en leuk extraatje!
Great cards and stickers
Great cards and stickers, for a good price. Timely delivery with a personal note!
Cadeautje
Een cadeautje om hier iets te bestellen. Met aandacht en zorg ingepakt en verstuurd. Wisselend assortiment en fijn contact.
Mijn bestelling was super leuk!
Mijn bestelling was super leuk ingepakt. Er zat een lief persoonlijk berichtje bij en een leuk extraatje. Het ziet erg heel gezellig uit.
De kaarten die ik gekocht heb waren heel mooi en niet duur. Kortom: erg leuk om te ontvangen omdat er veel zorg aan besteed is.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.