ingrosso.nl Bewertungen 90

1.3

Na 8 weken een t-shirt ontvangen. Ziet eruit alsof het polyester is, vale print. Kwalitatief slecht, lelijke boorden en rafelige afwerking. Het lijkt van Ali Express afkomstig. Duur poetsdoekje wel.... Mehr ansehen

Zeer lange levertijd, t-shirts vallen tegen. Dezelfde maat besteld, maar de ene valt veel kleiner dan de ander. Communicatie zeer slecht, leverbelofte van 1-2 weken zwaar overschreden. Doir slechte c... Mehr ansehen

Toch vandaag na 1,5 maand het shirt ontvangen. Uit China. Nu begrijp ik waarom dit zo lang duurde. Waarschijnlijk hebben zij dit shirt bij aliexpress besteld waar ze voor 8 euro te koop zijn heb ik la... Mehr ansehen

Begin juni besteld, eind juni bij checken bestelling stond: al geleverd. Gemaild maar geen reactie. 14 juli website en mail uit de lucht en gemeld bij Mollie (de uitvoerder van de betaling). Als het g... Mehr ansehen

1.3

Ungenügend

Oplichters

Het is een wonder. Gisteren ontvangen. 2 besteld .....4 ontvangen. Maat M maar lijkt XXL. 😀. De bestelde uil is een musje geworden. Nou ja leuk voor in de tuin😂😂
Precies hetzelfde. 2 shirts besteld op 5 juni. Nu op delivered maar niet ontvangen. Lijkt me goede zaak om aangifte te doen. Het email adres van ingrosso heeft op de achtergrond een vreemd email adres en is niet meer in gebruik. Deze webshop moet op de zwarte lijst.

27. Juni 2020

ik heb 2 weken geleden t-shirt besteld

ik heb 2 weken geleden t-shirt besteld
Dan krijg je zogenaamd een melding dat ivm corona vertraagd. Krijg je al meteen na de bestelling.
Dan melding dat je bestelling tussen 20 en 25 juni geleverd wordt
Dan is het 25 juni en staat de status: delivered!!! En je hebt niks ontvangen
Echte oplichters deze!! Op FB zie je ook veel klachten over hun.

26. Juni 2020

frauduleus bedrijf wel geld innen maar niet leveren

bedrijf int het geld via Molly en laat niets meer van zich horen. 5 juni t-shirt bestelt en nog steeds niets ontvangen en geen antwoorden op onze mailtjes en
Dit ruikt naar oplichting. Als we niet voor 10 juli het t-shirt of het geld terug hebben gaan we aangifte doen, wij hebben nl een goede rechtsbijstand verzekering, wie heeft nog meer klachten? misshien kunnen we samen actie ondernemen tegen dit bedrijf.

25. Juni 2020

2 juni een bestelling van twee t-shirts…

2 juni een bestelling van twee t-shirts geplaatst. Daarna kwam een mail dat de shirts tussen 9 en 18 juni geleverd zouden worden. Dit gebeurde niet. Inmiddels werd de wachttijd op de site steeds langer van twee naar drie weken en daarna van drie naar vier weken. Vervolgens via de betel code onze bestelling gecontroleerd en wat bleek er stond gewoon dat de shirts al waren bezorgd. Maar in ieder geval niet bij ons! Daarop geprobeerd contact met het bedrijf op te nemen. Dit kon door covid19 alleen maar via mail of contactformulier, dus niet telefonisch. Twee keer een contactformulier en meerdere mails verstuurd, maar geen enkele reactie. Ik ben bang dat we kunnen fluiten naar onze shirts en daarmee ook naar de 60 euro die we er voor hebben betaald!

25. Juni 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen