Leuke meubels, veel keus, snelle levering en hele goede service! We hadden 2 nachtkastjes besteld, maar bij het uitpakken bleek 1 kastje kapot te zijn. Contact opgenomen en zonder enig probleem is met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik zag mooie nachtkastjes op de website. Deze had ik besteld, alleen moesten ze wel naar Duitsland. Voor dit bedrijf was dit geen probleem en heb ik mijn mooie nachtkastjes uit de Britt serie thuis on... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I ordered a set of coffee tables and both the tables arrived with visible scratches on their bases. In addition the table didn't have the same quality as shown in the site's pictures. So overall it wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie spullen voor een goede prijs; er was even een issue over de vervoerskosten (1e verdieping), doch dat werd snel door de klantenservice naar tevredenheid opgelost
Unternehmen hat geantwortet
Bij Industrieel in Huis geloven we in betaalbaar design, kwaliteit en uitstekende service. Met een passie voor stijlvol wonen bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment meubels die jouw interieur tot leven brengen. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij ons voorop!
Veldweg 5B, 5447BH, Rijkevoort, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Eerste ervaring met deze webshop, alles correct verlopen.

Antwort von Industrieelinhuis
Goede communicatie,snelle levering en een prachtig product!

Antwort von Industrieelinhuis
Item was goed ingepakt en was zoals de beschrijving aangaf en op tijd en vlug geleverd

Antwort von Industrieelinhuis
Heel goed verzorgd, en goed in gepakt, ik ben er heel blij mee, de juiste maat die ik nodig had, en jullie waren de enige die dat wel had

Antwort von Industrieelinhuis
Snelle levering, goed verpakt!
Miste alleen de ophang schroeven!

Antwort von Industrieelinhuis
Wij hadden nachtkastje besteld en betaald maar deze waren helaas bij bestelling uitverkocht.
Na een mailtje over en weer konden we wachten of annuleren.
Wij kozen om te annuleren en het werd netjes opgelost.
Het geld weer teruggestort en verder geen problemen.
Bedankt voor de goede service.

Antwort von Industrieelinhuis
Was een goede ervaring omdat het netjes en op tijd werd geleverd! Net als de vorige keer met mijn ladenkastje! Top!En wat natuurlijk belangrijk is dat het een prachtig wandrek is! Èn een heel mooi ladenkastje. Top!

Antwort von Industrieelinhuis
Heel leuk bijzetkastje/tafeltje en dat voor de super lage prijs!!!!

Antwort von Industrieelinhuis
Zeer goed bedrijf zeer snel geleverd producten waren van zeer goed kwaliteit zeker een aanrader prima bedankt

Antwort von Industrieelinhuis
Ik heb een dressoir gekocht voor in de keuken is helemaal geweldig superblij mee echt prachtig en het hout ook! Ik heb ook een klein dressoir met drie laatjes en een zwarte metalen schuifdeur van jullie, echt een schatje van een klein dressoir,Hij is prachtig en het is van mooi mango houdt!
Dressoir was aangekomen en ik had het uitgepakt en er zaten helaas geen stallen pootjes bij. ik heb gelijk telefonisch contact opgenomen. Ik ben ongelofelijk vriendelijk geholpen. er zat een dag tussen en toen werkte netjes een doos afgeleverd met de nieuwe stalen poten erbij. Ik heb nog nergens zo snel service gehad als bij jullie bedrijf. Nogmaals heel erg hartelijk bedankt wat ik ook nog wil zeggen is het transportbedrijf was ook super, ik woon alleen en hij heeft alles helemaal tot in de huiskamer voor me neergezet. Echt top!!!!!

Antwort von Industrieelinhuis
Mooi materiaal. Blij mee! In elkaar zetten van de sidetable was erg eenvoudig. Geleverd volgens afspraak. Vragen worden door fa. Industrieelinhuis netjes beantwoord.
Andere opdracht loopt al.

Service zeer goed
Mooie spullen
Goeie kwaliteit
Reageren supersnel
Topbedrijf!

Antwort von Industrieelinhuis
Alles perfect van bestelling tot aan levering

Antwort von Industrieelinhuis
Toen ik het televisiemeubeltje kocht was ik een beetje sceptisch vanwege de lage prijs. Ik dacht dat de schuifdeurtjes poppenspul zouden zijn maar de kwaliteit heeft me verbaasd. Zeer tevreden over dit product!

Antwort von Industrieelinhuis
Hele mooie kapstok en snel geleverd

Antwort von Industrieelinhuis
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.