Indiaspice Bewertungen

2. Indisches Curry-Restaurant
  3. Indischer Schnellimbiss
  4. Restaurant mit zeitgenössischer indischer Küche

Vom Unternehmen geschrieben

Bestil din takeaway mad online direkte hos India Spice take away restaurant i Søborg. Altid friske råvarer og krydderier. Bestil nemt din take away på vores mobilvenlige side. Det er nemt og hurtigt. Bedste takeaway tilbud. Bestil din mad online. Romantisk sted for fester, middag. Book dit bord efter Corona-regler er lette

Kontaktinformationen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Spild af penge

Bøtterne med takeaway var ikke lukket ordentligt, så da vi kom hjem, var posen og bøtterne smurt ind i mad. Og vi havde blot båret posen ud i bilen og ind til spisebordet.

Der var hår i risene. Og maden var virkelig stærk, selv om vi havde valgt medium. Måske for at dække over at det virkelig var kedeligt i smagen.

Absolut første, eneste og sidste gang vi køber herfra!!! Spild af penge.

30. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Delivery got here 45 minutes LATER than promised

I went online and ordered some food for my wife, I was told it would take 50 minutes before we would get our food, after 1 hour and 10 minutes I called to ask about my order and was told it would get here soon (no sorry about the delay or anything), another 25 minutes later the food finally arrives (45 minutes late). I have no complains about the food itself (it was still hot) and the delivery driver was nice.

I think my frustration would have been avoided if they had at least sent a text message saying that they're busy and the food would arrive a bit later.

26. September 2025

Velsmagende og veltilberedt mad

Jeg har besøgt restauranten flere gange og har hver gang fået særdeles velsmagende og veltilberedt mad. Jeg glæder mig til at besøge stedet igen og smage flere af de skønne retter.

23. August 2024

Chilli biriyanis

I ordered 2 biriyanis. Spice level was 8/5 (5 - spiciest, you normally get in india). The only flavor was Chilly + rose water... 2 box of biriyani went to wastebin.. So sad.. Dont want to order for another one year.. Hope I will forget this experience by then..

Suggestion : Please use branded chilli powder to keep the taste consistent.

3. März 2024

Skod mad

Vi bestilte her til aften 2x nuggets med frites, butter chicken og chicken chefs speciel + naan.
Risene var brændte som om de var opvarmet i mikroovn, og nuggets og fritter var bløde og virkede til at have været genopvarmet fra tidligere, som var de lavet i morges.
Butter chicken stod til at være mild og sød, men var ualmindelig stærk. Og naan brødet var helt sort og brændt.
Jeg bestiller ikke herfra igen og er bestemt ikke tilfreds med at have betalt 500kr for skod mad.

27. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er virkelig i chok over deres manglende…

Er virkelig i chok over deres manglende service og håndtering.
Jeg, mit arbejde og min familie har spist herfra rigtig mange gange og har altid været rigtig glade for det især deres butterchicken.
I dag henter jeg en butter chicken og da jeg kommer hjem er den simpelthen så stærk, at det faktisk ikke er noget, som jeg kan spise.
Jeg ringer til dem med det samme.
Jeg får tilbudt, at jeg kan komme ned til dem med min mad og få det lavet mildere - altså samme portion, som jeg har fået med hjem?
Altså der er et krydderi i, som der ikke skal være i en butter chicken.
Så jeg skal køre ned til dem igen, aflevere min mad og vente på, at de laver det om?
Så får jeg at vide, at jeg kan lave en ny ordre, men at jeg så skal betale hele beløbet igen??????
What?
De holder på, at det er butter chicken, som jeg har fået og ja det ligner det også, men det er det ikke.
Sidste gang jeg spiser herfra - og dette siger jeg endda til dem, men det er jo så bare ærgerligt! Wauw
Gad vide om der er nye ejere?
152 kr ud ad vinduet.
I øvrigt er deres naan brød normalt også godt - det var det heller ikke i dag, smagte af dej og var ikke færdigbagt.

8. September 2023

Har bestilt gennem wolt

Har bestilt gennem wolt

Maden var forfærdeligt
Wolt prøver at finde en løsning, men restauranten vil kun refunderer 15% af beløbet, selvom vi siger de kan hente maden igen og dét nærmest ikke er rørt kun smagt på.

Risen er dags gammel, retten er nærmest sirup sød
Naan er uden smør ,knas tør
Lassien er tyk som tykmælk
Alt er kun smagt på

De fortjener ikke den stjerne

21. April 2023

Madens originalitet

Kom 15 minutter før lukketid. Bestillte 2 hovedretter, butterchicken og en vegetarret med kikærter. bestilte yderligere vegetar samosa-takeaway. Jeg vurdere derfor kun udfra madoplevelsen. Og jeg må bare sige at mere autentisk,originalt og smagsfuldt mad har jeg ikke oplevet i DK.Der var brugt hele krydderier og brødet, roti, som man ikke kan få på mange andre restauranter smagte som det indien, jeg oplevede, da jeg boede der i 2 år med min familie. Med hensyn til styrken(det stærke) i maden havde jeg et klart indtryk af at man kunne spørge til det og på den måde regulere det i forhold til egne præferencer(mere stærk/mindre stærkt). Smag er jo relativ. Mange butterchicken jeg har smagt rundt omkring i dk smager jo godt(ofte meget sødt) men den jeg fik her smagte som en original butterchicken skal smage, dog uden den var lavet på en hel kylling men med kyllingbryst. Top stjerner herfra.

13. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very delicious!

We ordered food for 12 People saturday 18.6.22 and WOW just as delicious as my birthday in january!
Thank you very much, for at truly great experience!

21. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte tak away kl 13.30 på…

Jeg bestilte tak away kl 13.30 på websitet. og afhentning kl 16.
da jeg ankommer kl 16 er det ikke klar, og ender med at vente 25 min. det er ikke tilfredstillende, og det var samme der skete forrige gang, da jeg bestilte.
deres forklaring er at de skal lave mad til et arrangement med 40 mennesker. Så må man da lukke for bestille.

27. Februar 2022
Indiaspice-Logo

Antwort von Indiaspice

Hi Sorry for the inconvenience. Normally our opening times are 4pm to 9.30 pm means we can take orders from 4pm and start preparing from 4pm based on orders. Once again sorry! and we try to reach your expectations. Sorry to say we can't make it ready at 4pm because we start from 4pm. Thanks for understanding!

God madoplevelse

God madoplevelse, faktisk. Og mere naan end bestilt, og naan var rigtig godt!
Fri levering tæller op - levering 20 min senere end bestilt tæller ned. Så man skal ikke bestille med bagkant; ellers betyder det ikke så meget.

8. Mai 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

al for stærke børneretter

vi bestilte fra India Spice. Maden skulle være kommet senest 18.30. Den kom først 19.15. Vi havde bestilt 2 børneretter og de var så stærke at vores børn ikke kunne spise det. Jeg kan godt lide stærkt mad, men det var virkelig stærk (tror måske at de har brugt sovsen fra voksenretterne) Resten af maden var okay. Vi var nød til at lave noget andet aftensmad til vores børn. Vi havde bestilt 2 naan brød med hvidløg. De var fyldt med karry og masser af løg.

25. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have visited a few times and also…

I have visited a few times and also ordered online. Every time I had tasted fresh and original India spice as well look and feel are also excellent. I have also recomended to my friends.

Thanks IndiaSpice.

7. Februar 2021

3. Gang var IKKE lykkens gang på india Spice

Det er tredje gang vi får take away fra restaurant india Spice i søborg. Tidligere oplevelser har været ok men denne gang var helt fuld af fejl:
Bestilte via deres egen app. Da vi kom for at hente maden havde de ikke set ordren. Efter ca 40 minutter fik vi maden og en øl som kompensation for ventetiden. Men det viste sig at være fuld af fejl og lidt kedelig mad:
Butter chicken smagte bare af kylling i tomatsuppe
Channel masala mindede mere om daal blot m kikærter
Saag chicken var m lam i stedet for kylling
India Spice salat bestilt til vegetar var m kylling og levede på ingen måde op til beskrivelsen.
Helt igennem en utilfredsstillende oplevelse og der kommer til at gå noget tid inden vi bestiller derfra igen.
Dina

5. Februar 2021
Indiaspice-Logo

Antwort von Indiaspice

Dear Dina, thanks for sharing your feedback. We’re sorry your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon incident and we’ll do better in the future. Once again we are sorry for your inconvenience. We will try our level best next time.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr