Så annonce på facebook om skintjek til rabatpris. Jeg blev imponeret over at speciallæge brugt ret lang tid på en systematisk tjek fra top ti tå og efterfølgende valgfri fotografering til arkiv så der... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dr Inanna Weiss was professional, clear and made me feel very comfortable. It was a great experience.
Jeg har fået udført Mohs kirurgi omkring øjet og har følt, at jeg har været i trygge hænder fra begyndelsen til slut. Inanna mestrer sit håndværk og er meget præcis og grundig i sin tilgang til at opn... Mehr ansehen
Virkelig god og empatisk behandling. Jeg følte mig SÅ tryg og taget seriøst. Er blevet screenet et andet sted hvor det tog 10 min. og så ud af døren igen. Her følte jeg virkelig at alt blev kigget på... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dr. Weiss er expert i vurdering af hudforandringer, behandling af Hudkræft (med vævsbesparende teknik- Mohs/ marginkontrolleret kirurgi), rekonstruktiv og kosmetisk/ regenerativ ansigtskirurgi og fedtransplantation. Samtidligt med at Dr. Weiss er expert i at rekonstruere med så usynlige ar som muligt, lægger hun ved de estetiske behandlinger specielt vægt på bevaring af det naturlige udseende og går ind for, at man forbedrer sit udseende uden at se forandret ud. Dr. Weiss is an expert in evaluation of Skintumors and treatment of Skincancer with a tissue sparing technique (Mohs/ Margincontrolled Surgery) followed by a perfectionist reconstruction that aims to leave the most discreet scar. She also performs most aesthetic procedures and is an expert in Facial Plastic Surgery procedures including fat grafting, eyelid surgery and ear surgery. Additionally, as one of few doctors in Scandinavia, Inanna Weiss has undergone specialised training in treatment of Vascular Anomalies & Hemangiomas by following a 3 year fellowship under the tutelage of world renown expert Dr. Milton Waner. She is comfortable in taking expert care of both adults and children and follows very high moral and technical standards.
Kontaktinformationen
Østbanegade 9, 1 th, 2100, København Ø, Dänemark
- +45 61101810
- info@drinannaweiss.dk
- inannaweiss.dk
Professional, clear and made me feel comfortable
Rigtig god oplevelse med skin check
Rigtig god oplevelse med skin check. Nærværende og professionel.
Mohs kirurgi på næsen
Har fået Mohs kirurgi på siden af næsen, og forløbet har været virkelig godt. Det er meget grænseoverskridende at skulle opereres i ansigtet. På næsen hvor der ikke er meget væv at gøre med, kræver det en virkelig dygtig kirurg til at lave en rekonstruktion som bliver pæn. Inanna er ekstremt dygtig til sit håndværk og her efter 3 mdr. er resultatet virkelig flot, der er ikke mange der lægger mærke til det. Flere fagfolk i min omgangskreds virkelig imponeret over resultatet. Ud over det "tekniske" så er man tryg ved hende, der bliver lyttet og man er ikke i tvivl om at man er i kyndige hænder. Jeg vil anbefale ALLE der skal have udført mohs kirurgi at vælge Inanna. Kæmpe tak og respekt fra en glad kunde. Kh Lise
Virkelig god og empatisk behandling
Her følte jeg virkelig at alt blev kigget på det at kroppen blev fotograferet og man løbende kan følge udviklingen er virkelig fint. Tak for fantastisk god behandling 🙏🏻
Min erfaring efter en stor…
Min erfaring efter en stor basalcelleoperation på næsen er, at Inanna Weiss er en meget dedikeret og eminent dygtig kirurg og dertil et meget empatisk menneske. Resultatet efter 2 måneder er allerede flot. Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Mariann Hejgaard
Erfaring med EarWell-behandling
Min søn gennemgik en EarWell-behandling i november/december over en periode på ca. fire uger, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet. Fra start følte vi os trygge; læge Inanna var både ærlig, omsorgsfuld og yderst omhyggelig. Hun tog sig tid til at forklare processen, svare på spørgsmål ligesom der var en klar forventningsafstemning (angående denne nye behandlingsform i Danmark).
Selve resultatet af EarWell behandlingen er fantastisk — ørets form er blevet rettet, som vi havde håbet på, og vores dreng lod ikke til at være generet af behandlingen på noget tidspunkt. Jeg kan derfor varmt anbefale EarWell-behandlingen - og ikke mindst Inanna - til andre forældre, der overvejer samme løsning.
Venlig og rolig med positive…
Venlig og rolig med positive udtryksformer og med en løbende forklaringen omkring hele forløbet en særdeles fin oplevelse
Tryg og behagelig oplevelse
Empatisk, imødekommende og meget kompetent læge. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut.
Rigtig god behandling
Det var en rigtig god oplevelse lige fra modtagelse og hele undersøgelsen.
Jeg havde valgt skintjek for 2 personer.
Skintjek kan anbefales hvis man gerne vil have tjekket at man ikke har nogle modermærker eller skønhedspletter der ikke er som de skal være.
Super professionel og imødekommen
Super professionel og imødekommen. Men føler sig meget tryg, når man får tingene forklaret på en meget tydelig og inkluderende måde. Ekstrem grundig og man går derfra med en tryghed om at man har fået en meget sikker undersøgelse.
It was very nice and professional…
It was very nice and professional concentration that I got. I was quite happy with it.
Super fin modtagelse af meget…
Super fin modtagelse af meget imødekommen personale - kort ventetid og meget professionel behandling af lægen - kan varmt anbefales.
I went together with my friend for a…
I went together with my friend for a skin check. Inanna was very sweet and explained the process and shared insights about our skin throughly - that was very insightful :) We felt very comfortable and would absolutely recommend her clinic. Regular skin checks are super important and we will come back.
Super kompetent gennemført…
Super kompetent gennemført modermærkeundersøgelse og efterfølgende vejledning. Behageligt personale og lyse omgivelser.
Grundig undersøgelse
Grundig undersøgelse. Saglig (og også yderst venlig) rådgivning.
Super grundig undersøgelse og god…
Super grundig undersøgelse og god konsultation
Det hele er bare i top hos Inanna
Inanna er meget imødekommende, venlig og udviser stor empati. Jeg følte mig grundigt undersøgt og i trygge hænder. Hun tog sig endda tid til at behandle et mindre problem selvom det ikke var del af skincheck-pakken. Klinikken er smukt indrettet og har en central og bekvem beliggenhed.
Exceptionelt dygtig og empatisk
Jeg fik foretaget øjenlågskirugi hos Inanna Weiss for lidt over 2 uger siden. Fra 1. konsultation til selve operationen og opfølgningen efter operationen har oplevelsen været fantastisk god. Inanna er perfektionist og super dygtig rent håndværksmæssigt, men det der gør hende helt speciel, er den empati og omsorg hun har for sine patienter. Man føler sig virkelig i trygge og kompetente hænder hos Inanna - så hun får mine varmeste anbefalinger.
Dr. Inanna Weiss är en fantastisk kirurg.
Jag besökte en hudklinik i Sverige som bekräftade att jag hade en basaliom typ av hudcancer på min näsa. De erbjöd tre alternativ för borttagning. Att skrapa, bränna eller skära bort den. Inga av dessa är det bästa alternativet pga många orsaker och när jag hörde om Mohs metodik som den överlägset bästa metoden för att permanent avlägsna cancern, började jag söka efter någon som kunde använda metoden. Det visade sig att för någon som bor i Skåne som jag, var Dr. Inanna Weiss i Köpenhamn det absolut bästa alternativet. Dr. Weiss visade sig vara en erfaren och mycket skicklig kirurg som behärskar Mohs metoden till perfektion efter att ha praktiserat metoden hos de bästa Mohs experterna i USA. Hon planerade ingreppet noggrant och utför sedan operationen med största möjliga skicklighet. Hon fick mig känna både trygg och avslappnad under de flera timmar som det noggranna arbetet tog. Patologen bekräftade att Dr. Weiss hade lyckats avlägsna alla cancerceller och därmed skulle inte cancern växa tillbaka till en ny tumör. Det var en bra känsla att få denna bekräftelse som inte de tre andra metoder kunde erbjuda. Min näsa behövde omstrukturering eftersom cancern hade lämnat ett stort hål i näsan. Dr.Weiss visade verkligen nu sin skicklighet som en erfaren och kreativ plastikkirurg. Hon lyckades att få min näsa bli helt återställd. Läkningen har varit snabb, lyckad och smärtfri. Dr. Weiss är en mycket sympatisk person som verkligen gör sitt bästa för att hennes patienter skall känna sig väl omhändertagna. Hon berättar hela tiden vad hon gör och vad man kan vänta sig under de olika faser av operationen. Hon är tillgänglig och följer upp hur hennes patienter mår och återhämtar sig. Jag kan på det varmaste rekommendera Dr.Weiss för alla som vill bara ha det bästa när det gäller olika typer av hudcancer operationer. Dessutom är hon nära alla skåningar som annars måste åka till Göteborg eller Stockholm för att behandlingar enligt Mohs metoden. Dr. Inanna Weiss talar perfekt svenska tillsammans med flera andra språk så kommunikation med henne är lätt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.