ImageKids.dk

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fandt nogle fine ting, som jeg bestilte og hele forløbet foregik problemfrit. Der er flere muligheder for fragt eller selv-afhentning, hvilket er rart hvis man har muligheden. Altid venlig betjeni... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske lidt ris: Et lidt jævnt weblayout og uopfindsomt navn. Ros: Let at navigere rundt på sitet og et overskueligt outlet for os på budget. Herligt nemt at handle - især anden gang, hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første eventyr udi at købe tøj til min datter på nettet, men jeg er gået virkelig systematisk til værks. Virkelig imponeret over imagekids. 1) Brugervenligheden på hjemmesiden i top, incl at man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes det var en helt fantastisk oplevelse at købe tøj på imagekids! Hjemmesiden fungerede optimalt, der var masser af lækkert tøj at vælge imellem og det kom hurtigt! Det bedste var dog, at da j... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Image Kids er en lille niche butik kun med de aller bedste varer. Vores største og mest efterspurgte mærke er Petit Bateau, hvor vi har Danmarks største udvalg online. Hos os finder du Børnetøj 0-12 år, hvor vi har stort fokus på, kun at forhandle varer du ikke finder mange andre steder - dog står vi ikke i vejen for gode tilbud hos mere kendte leverandører og du kan derfor også finde super gode og billige tilbud i vores Outlet afdeling. Vi lægger stor vægt på et højt personligt serviceniveau og leverer fra dag til dag! Velkommen til Image Kids!

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig godt udvalg af sejt drengetøj, der tager højde for kvalitet og sart barnehud :-)

Jeg bruger Imagekids jævnligt og hver gang er det en fornøjelse. Man får en personlig hilsen, der fortælller, at pakken er på vej og en hilsen i selve pakken. Tøjet er pakket ind og man føler det lidt er en gave - selvom man har betalt for den :-)
Det eneste jeg kunne ønske mig var, at det på hjemmesiden kunne angives, hvilke størrelser, der er tilbage, især når der er udsalg. Når man kigger på rigtig meget forskelligt tøj på siden er det mange klik man bruger for at få den oplysning.

26. Juni 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig service og de gøre bare lidt mere ud af det end så mange andre!!

Jeg fik allerede varerne dagen efter jeg havde bestilt. Og man bliver bare så glad når det en vare man bare glæder sig til at få! Desuden var varerne pakket så fint ind med bånd rundt om og et kort fra indehaver med en personlig hilsen! Det gøre at man helt klart vil fortsætte med at købe derfra! Keep up the good Work;)

9. Juni 2012

Perfekt service

Har handlet med dem et par gange nu og er 100% tilfreds hver gang ( har dog aldrig returneret noget)

18. Mai 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig, rigtig god og personlig service

Jeg vil til enhver tid anbefale mine veninder at tage et kig på Imagekids' hjemmeside. Der er gode mærker, og Charlotte er meget serviceminded. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, hvilket også er et stort plus

14. April 2012

Kunne ikke være bedre..

Helt klart en side jeg kunne finde på at bestille tøj fra igen - grundet ferie var der dog lidt lang leveringstid, men det er ikke noget jeg fornemmer sker hele tiden, og fik også god information herom, Kvaliteten kan der ikke sættes nogen fingere på, det var noget virkelig lækkert tøj!

12. April 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Madpakkesedler som i gamle dage

Ganske lidt ris:
Et lidt jævnt weblayout og uopfindsomt navn.

Ros:
Let at navigere rundt på sitet og et overskueligt outlet for os på budget. Herligt nemt at handle - især anden gang, hvor adresseoplysninger er gemt. Lynhurtig levering. Romantisk unboxing-oplevelse selv på nedsat tøj. Petit Bateau ankom i lækker (miljøvenlig!) papemballage, med en lille personlig besked som sedlerne i de heldige børns madpakker. Naturligvis gennemtænkt strategi, men hvad pokker! Det virker!

Jeg vil ikke tøve med at handle igen.

19. Februar 2012

Personlig betjening

Hvor tit oplever vi lige det på "nettet"? Men hos Image Kids er der virkelig en i den anden ende - som både besvarer mails, fixer tingene, ringer op og vedlægger en lille hilsen :-))
TAK for det.
Mange hilsner fra en, som før ikke havde ssååå meget tillid til det at nethandle
Susanne Amstrup

7. Februar 2012

Blændende service

Jeg havde købt to par børnesko på udsalg, det ene var for små i størrelsen, og blev ombyttet fra dag til dag. Samtidtig tog indehaveren sig tid til at kigge sit lager igennem for at finde den rigtige størrelse, selvom de ikke umiddelbart stod på hjemmesiden. Det kalder jeg service!

3. Februar 2012

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr