Hurtig levering og virkelig sød og hjælpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg købte en hotstylingbørste i den forkerte størrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjælpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret på min Mobilepay. Jeg hørte intet efter min bekræftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. Dårligt at man ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse og varer ovenikøbet leveret før deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer først pakkes fra uge 31, når de var tilbage efter sommerferien, s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er på udkig efter veganske produkter af høj kvalitet. Jeg købte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lækre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisør shampoo og hårprodukter. Vi tilstræber os på, hele tiden at være opdateret inden for de sidste nye trend.
Håndværkervej 6, 9700, Brønderslev, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
God pris, korrekte varer og hurtig levering 👍🏼

Antwort von iloveshampoo.dk
Så fine børster og gode produkter, og hurtig levering

Super tilfreds,- fik mine vare 4 dage efter minbestilling online 👌🏼

Antwort von iloveshampoo.dk
Order some items. Had to wait longer than i was told. Overal great products

Antwort von iloveshampoo.dk
Lægger en bestilling d 3/10. Hjemmesiden reklamerer med hurtig levering!
D. 9/10 skriver jeg til kundeservice, de svarer tilbage og beklager at mine varer endnu ikker sendt. De lover at de sendes hurtigst muligt. Jeg kan hente mine varer 12/10. Laaaang levering, og ingen besked om forsinkelse. Varerne er fine.

Antwort von iloveshampoo.dk
Fik en besked fra jer d. 3/10 omkring varen var forsinket med 1-2 dage, hvilket jeg selvfølgelig acceptere. Jeg hører dog stadig intet fra jer efterfølgende, og har endnu ikke modtaget mail om den er afsendt og det er nu d. 9/10… jeg har derfor bestilt samme produkt fra en anden hjemmeside, da jeg står og mangler den nu/her. 😒

Antwort von iloveshampoo.dk
Hurtig levering og når man skal ud og flyve, har de gode hårprodukter i rejsestørrelse

Antwort von iloveshampoo.dk
Gode priser og hurtig levering " What's not to like" kan varmt anbefale denne webshop

Antwort von iloveshampoo.dk
Rigtig gode priser og hurtig levering.
Dog var jeg uheldig med at et af produkterne var løbet ud af flasken og ca 25% manglede i flasken. Jeg skrev til iloveshampoo.dk med det samme for at gøre opmærksom på dette, men de har ikke reageret på min henvendelse endnu.

Antwort von iloveshampoo.dk
Købte et hårprodukt. Rigtig god pris og lynhurtig levering - jeg havde mine varer under et døgn efter bestilling. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos iloveshampoo.dk.

Antwort von iloveshampoo.dk
Der var desværre problemer med det produkt jeg modtog, men Iloveshampoo.dk var hurtige til at kompensere for dette, efter jeg skrev en mail, om problemet. Kan klart anbefales.

Antwort von iloveshampoo.dk
Gode priser på kvalitetsvarer. Nemt at bestille og hurtig levering.

Antwort von iloveshampoo.dk
Shampoo og balsam er perfekt, men hårtørreren er der var med er da mildest talt noget skidt.

Antwort von iloveshampoo.dk
Fantastisk produkter og service til en god pris. Hurtigt levering.
Jeg ville ha' to ting foran jeg rejste til Island og det gik jo strålende fint.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.