Ilovecupcakes Bewertungen 70

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

The cake i requested was a blue birthday cake which was delivered quickly and on time, the cake was beautiful, however the inside of the cake was dry and old. The guests did not like it… additionally,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kind erg ziek geworden na eten allergenen terwijl er expliciiet allergeenvrij besteld was! Heel erg gevaarlijk om hier te bestellen. Ook zou er tekst op de taart gezet worden ( wel voor betaald... Mehr ansehen

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet te bereiken bij klachten!!

Helaas een zeer negatieve ervaring met I love cupcakes. De cupcakes werden helemaal kapot afgeleverd. De bezorger zat bij ons binnen en zowel hij als wij hebben direct geprobeerd om i love cupcakes te bellen. Geen reactie... vervolgens de zending geweigerd en de opvolgende dagen gemaild, gebeld maar helaas tot op heden geen reactie. Echt heel erg slecht. Ik wil mijn geld terug. Als zij niet gaan reageren, zal ik helaas juridische stappen gaan ondernemen. Ik heb recht op mijn geld. Dus mijn advies mensen.... BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!!!

4. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De taart was totaal niet vers

De taart was totaal niet vers. Het smaakte alsof hij al dagen oud was en de crème had een rare smaak. Dit was absoluut niet wat op de foto werd getoond. Erg teleurstellend en zonde van het geld.

18. Februar 2026

Slechte taarten

Wanneer je een taart geleverd krijgt die TOTAAL niet lijkt op het plaatje. En vervolgens ook nog eens zeer beschadigd aankomt door de belabberde levering, verwacht niet dat dit bedrijf er ook maar iets aan doet. "Eigen schuld" Zoek het maar uit met je oneetbare taart. We hebben 'm weggegooid. Hier niet bestellen.

2. Dezember 2025

Haar in taart

Als je ervan houd om een lange haar in je taart te hebben moet je zeker hier bestellen! Bij het snijden van de taart zat er een lange blonde haar middenin de cake van de taart! Bah bah... Gebeld, gemaild, watts app, nergens wordt op gereageerd, telefoon nemen ze nooit op!

Advies: bestel hier niks! Viezerikken!
1 ster is nog teveel, verdienen nul sterren..

6. Januar 2026

Heel slecht

Heel slecht: De cupcakes niet geleverd, mail gestuurd, geen antwoord op mijn mail. Geld teruggevraagd: niets! Ze hebben ook een 085 telefoon nummer. Scammers zijn het. Dit was voor een klant als kerstcadeau. Het zou in de brievenbus passen, dat deed het niet. De bezorg service heeft het doorgegeven maar er wordt verder niets mee gedaan. Niet te vertrouwen.

24. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen enkele reactie op klacht, geld weg

Vegan cupcakes besteld voor 50 euro. Niet geleverd bij het bedrijf, de bezorgdienst geeft met I love cupcakes in de cc toe dat het verkeerd is gegaan en dat zij de oplossing zullen volgen die I love cupcakes aandraagt. Na 4 mails geen enkele reactie van I love cupcakes! Ook telefonisch niet bereikbaar. Heel erg slecht!
Ik ga er een officiële klacht van maken en het via de consumentenbond spelen.

23. Dezember 2025

“LEES REVIEWS”…

Net als vele andere “LEES REVIEWS.” bestelling aangevraagd met een levering voor vandaag 2 januari. Komt nu 3 januari als ik geluk heb en ik kan bijbetalen (lees 13 euro terwijl ik al betaald heb en al voor de taart 🤬 ) als ik het in de ochtend wil. Geen gehoor met bellen, whatsapp of mail. Waardeloze service!
Nooit meer hier bestellen! Wat een flut bedrijf

2. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos, bestel hier nooit meer.

3 dozen cupcakes besteld waarvan 1 doos glutenvrij zou moeten zijn. Op de doos is niet aangegeven welke van de 3 dat zou moeten zijn. 4x gebeld, wordt niet opgenomen. Whatsapp geprobeerd; krijg 2 uur later een standaard bericht dat mij dus geen antwoord geeft op mijn vraag. Ge-emailed, ook daar te laat een antwoord dat ik op de doos moet kijken. Mijn collega's met gluten allergie viste dus naast het net tijdens ons Halloween feest.
Daarnaast plakken ze de cupcakes vast aan de bodem van de doos, dus als je een cupcake pakt is het mush want het blijft aan de bodem zitten. Waardeloos.
Ik kreeg ook klachten van meerdere collega's over dat de frosting op de cupcakes niet lekker was, zelfs misschien bedorven oid.
Wat ik ook een beetje vreemd vind is dat ik bij deze website besteld had en de factuur van een ander bedrijf kreeg; Tartaa. Geen idee hoe die constructie in elkaar zit. Vaag.

29. Oktober 2025

Raar bedrijf

Online een bestelling geplaatst voor een glutenvrije chocolade taart met halloween thema. De taart ziet er prachtig uit - complimenten daarvoor!
Het betreft echter niet de bestelde chocolade taart.

Telefonisch zijn ze niet te bereiken, via whatsApp reageren ze niet en logischerwijs zullen ze ook niet op tijd op mijn verstuurde e-mail reageren.

Hierdoor kan ik niet bevestigd krijgen of de taart überhaupt wel glutenvrij is. Bij de taart ligt immers een briefje "choco glutenvrij", terwijl het duidelijk geen chocolade taart is.

Voor die 80€ aan kosten voor een taart had ik toch op zijn minst het juiste product ontvangen.

Gezien ik de taart niet kan gebruiken morgen, daar ik geen garantie heb dat de taart glutenvrij is(mijn dochter heeft Coeliakie), kan de taart regelrecht de kliko in.

Ik verwacht mijn geld terug.

4. Oktober 2025

Bestel hier niet.

Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik dat gedaan. De taart die ik
had besteld was helemaal niet zoals de foto, er zaten barsten in de icing en was vies. Ik heb hier 100 euro voor betaald, extreem zonde. Nadat ik de taart had ontvangen heb ik hun een zeer nette email gestuurd en daarin toegegeven dat mijn teleurstelling kon worden voorkomen met een betere communicatie. Dit was voordat ik een hap had genomen. Ik dacht voor die 100 euro zal de smaak wel goed zijn, niet dus. Heb overigens nooit een antwoord gekregen op mijn email. Bestel hier niet.

12. Juli 2025

Reageren nergens op.

Omdat ik een bruidstaart wil bestellen, heb ik al verschillende keren gebeld/ Voicemail ingesproken, mails verzonden. Er wordt helemaal nergens op gereageerd. De verdere reviews hier lezend is dat maar goed ook. Nu maar fijn bij Aloha bakery bestellen. Zeker omdat ik een vegan variant wil.

28. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flut Swirly Cake NIET BESTELLEN!

Ik heb een Swirly cake besteld voor een Koekiemonster cakesmash. Ik moest de kleur uitkiezen, wat uiteraard weer een toeslag was, en heb voor de felle kleur blauw van Koekiemonster gekozen. Ik krijg vanmorgen de taart binnen en hij is baby blauw! Nu staat er dat de kleuren wat kunnen afwijken maar dit is totaal anders! En de kleur zou van donker beneden naar licht oplopen naar boven. Nu zijn de 2 bovenste lagen bijna exact dezelfde tint!

Klacht ingediend maar zij vinden hem er prima uitzien! Ik mag hem retour sturen maar de shoot is morgen al. Ik heb hem vandaag laten leveren zodat hij zo vers mogelijk zou zijn. Dus eerst retour sturen en dan pas een nieuwe taart is gewoon geen optie. Als ze nou hadden gezegd we maken meteen een nieuwe voor je en die wordt vanavond of morgenochtend geleverd... maar nee, ik had moeten aangeven waar het voor was werd er geschreven. En dat heb ik juist WEL gewoon in de opmerkingen gezet! Dus leg de schuld niet bij mij! En laat klanten geen kleur kiezen als je niet eens in de buurt kan komen bij die kleur met je producten!

Hier heb ik bijna 60 euro voor betaald en ook nog verzendkosten!

Lieve mensen, bestel je taart ergens anders! Want klantenservice neemt je niet serieus!

6. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte service en taart!

Vorig jaar een glutenvrije taart besteld. Werd netjes geleverd, prima taart hierdoor voor afgelopen week nogmaals een glutenvrije unicorn taart besteld. Deze kwam beschadigd aan en was niet afgemaakt. Geen unicorn te bekennen! Direct contact proberen te leggen, echter pas na 5 dagen een reactie ontvangen na meerdere emails en telefoontjes. Ik kreeg de volgende opties: een nieuwe taart ontvangen, maar wederom zelf weer de bezorgkosten betalen (verjaardag is inmiddels al lang voorbij dus hebben niks meer aan die taart) of 35% restitutie (85 euro betaald!!!) of als je de taart retour stuurt op eigen kosten dan krijg je volledige restitutie. Die taart ligt inmiddels al in de prullenbak dus kan niet retour. Wat een ontzettend slechte service, gewoon 85 euro zo in de prullenbak gegooid en mijn 5 jarige dochter met coeliakie die geen gluten mag had op haar verjaardag geen unicorn taart.

24. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Echt de Albert Heijn in 10x beter

Helaas kan ik hier geen foto's van de taart posten... Echt mensen... Ik heb snel maar een taart voor 13 euro bij de Albert Heijn gehaald die met de unicorn erop. Dit is echt he-le-maal niks voor je taart, cupcakes prima maar die die kun je zo bij de Hema bestellen. Niet Kopen. 2 ster vanwege de cupcakes. Maar vooral niet doen!!

23. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort dag, maar helemaal goed gegaan.

De ene dag bedacht ik me dat ik een (glutenvrije!!) taart moest hebben en de volgende dag zitten we van een heerlijke taart te genieten.

Ik was bang dat hij niet op tijd zou zijn, maar toen ik belde hebben ze helemaal voor me uitgezocht waar de chauffeur was. En dat was heel dicht in de buurt.

De taart is super om te zien en smaakt goed! Een glutenvrije taart is a snel droog of saai. Deze niet. Zou hier zó weer bestellen! 👍🏻👍🏻

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier nooit een taart bestellen

Hier nooit een taart bestellen. Het schrijven van een tekst op een taart kunnen ze al niet. Daarnaast betaal je extra verzendkosten en komt het niet aan op de afgesproken tijdstip. Daarnaast ontvang je voor een taart van €100 een diepvries taart. Nooit bestellen is zonde van je geld want reageren op de mail en app doen ze niet. Ze moeten echt hun zaak gaan sluiten, want dit is pure oplichterij.

23. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr