Oude Wesselink Tuinmeubelen Bewertungen 33

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige loungeset en topservice Wat een fijn bedrijf! We hebben hier een prachtige loungeset gekocht en zijn supervriendelijk geholpen door het personeel. Er waren twee kleine probleempjes, maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een ontzettend mooie lounge/ diner set ontvangen vandaag. Een lieve chauffeur die de set netjes naar de tuin bracht. En wat een prachtige set! (De Minnesota). In elkaar zetten was eenvoudig. Jammer va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aangekocht de LasPalmas loungeset aangevuld met een LasPalmas tuinstoel. Lichtgrijs. Mooie set en makkelijk te monteren. Binnen 3 kwartier lagen de kussens er op. Echt een aanwinst voor de tuin. Wi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een loungeset gekocht voor veel geld. Bij uitpakken deukjes en schades aanwezig, tevens verkeerde schroeven om 2 hoeken aan elkaar te schroeven. Na veel mail contact, waarin vrij onvriendelijk werd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service is goed en product voldoet aan verwachting

Ik heb bij Oude Wesselink een Loungeset besteld. Deze voldoet geheel aan de verwachting. Vooraf even telefonisch contact gehad met een medewerker om te vragen of de loungeset een maand later geleverd kon worden. Het contact verloopt goed en snel en het was geen probleem om later te leveren. Momenteel heb ik contact met de klantenservice omdat er een klein deel van een krukje los laat. Ook hier is het contact goed en snel en de geboden oplossing uitstekend! In het bijzonder wil ik ook de uitstekende service van de chauffeur vermelden. Omdat het pakket nogal groot was zag ik het niet zitten om dit zelf naar onze tuin te brengen. De chauffeur twijfelde geen moment en bracht het graag tot in onze tuin. Fantastisch!

1. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vier jaar geleden verstelbare…

Vier jaar geleden verstelbare loungestoel gekocht.
Gasveer deed het niet meer we kregen een nieuwe toegestuurd, helaas ging leuning niet meer naar voren,, Stoel werd keurig netjes opgehaald en gerepareerd, wat een geweldige service!!

27. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een loungeset gekocht voor veel geld

Na veel mail contact, waarin vrij onvriendelijk werd gereageerd door Anoeska, 200€ korting gehad. Hiervoor moesten we zelf maar schroeven en een lakstift kopen voor de schades. Deuken hebben ze niks mee gedaan. Gelukkig achteraf kunnen betalen, anders heb je geen poot om op te staan bij dit bedrijf.
Uiteindelijk akkoord gegaan omdat we de set toch te mooi vonden voor de kortingsprijs.

9. Mai 2024
Oude Wesselink Tuinmeubelen-Logo

Antwort von Oude Wesselink Tuinmeubelen

Wat vervelend om te horen, in de mail gaf u aan dat u tevreden was met deze oplossing, ook al zou u vooraf betaald hebben dan zorgen wij uiteraard alsnog voor een goede oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn een zeer tevreden klant

We zijn een zeer tevreden klant. Vorig jaar een tuinset gekocht en recentelijk een lounge set.
Over beide sets zijn we zeer tevreden.
Over het bedrijf zelf zijn we ook zeer tevreden ze zijn kundig en behulpzaam, de chauffeur van het eigen vervoer is bijzonder vriendelijk en ook behulpzaam.
Kortom een bedrijf dat oog heeft voor de klant.
We zullen dit bedrijf dan ook zoveel mogelijk aanprijzen
Thom
Winterswijk-Meddo

2. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat n mooie ervaring met jullie bedrijf

Wat n mooie ervaring met jullie bedrijf, online besteld snel volgens afspraak geleverd en dat ook nog gratis.
Dan blijkt ook nog eens dat Justin die de set heeft gebracht een super attente vriendelijke jongeman te zijn, wat ik heel erg waardeer, en dan ook nog eens een prachtig tuinstel, bedankt voor jullie kunde hartelijke groet Hannie uit Baarlo

28. Februar 2024

Super tevreden

Dit bedrijf raden we echt aan pracht meubelen voor een goede prijs, online besteld, dus was afwachten. Snelle levering vriendelijke chauffeur., we zijn super tevreden komt denk ik nog een vervolg van het volgende setje.
Bedankt

9. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil oude wesselink tuinmeubelen een…

Ik wil oude wesselink tuinmeubelen uit Enter een dikke pluim geven. We hebben twee prachtige tuinsets gekocht, we werden super geholpen en de bezorging was geweldig.
Nu was er van een verstelbare tuinstoel een onderdeel afgebroken, heb contact gehad foto’s gestuurd. En we krijgen gewoon een nieuwe stoel, en het wordt ook nog thuisbezorgd. Dit is pas service en garantie geven. Nogmaals super bedankt Oude Wesselink tuinmeubelen…. Weet wel dat we een volgende aankoop ZEKER weer daar kopen. Echt een 10+ aanrader.

9. November 2023

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Bij de online-aankoop dachten ze goed mee en ze brachten de bank pas na de sleuteloverdracht in het nieuwe huis. De chauffeur was ook heel behulpzaam. Erg blij dat het zo kon! Het product is al in gebruik en het lijkt tot nu toe goede kwaliteit voor een fijne prijs.

2. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed en klantvriendelijk bedrijf.

Zeer goed en klantvriendelijk bedrijf.
Goede prijs/kwaliteit tuinmeubelen. En veel keus.
In de outlet een prachtige tuintafel gekocht. Leuk afgeprijsd en gratis gebracht. Super snelle levering door eigen chauffeur die heel vriendelijk was. Hij heeft de tafel voor mij in de achtertuin gebracht. 🙂 Communicatie via mail en telefoon is snel en vriendelijk.
Kortom zeer tevreden. Ik heb maar van een ding spijt….dat ik dit bedrijf niet eerder op internet ben tegen gekomen.
Op zoek naar mooie tuinmeubelen dan is deze zaak zeker aan te raden.

3. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraken worden goed nagekomen.

Paar weken geleden een aluminium set gekocht als showroom model.
Set werd keurig op tijd geleverd!
Er ontbrak een dopje in de tafel ter ondersteuning van de glasplaat.
Dit gemeld en na een paar dagen keurig nageleverd.

11. September 2023

Prachtige tuinset

Het was even een stukje rijden voor ons maar je wilt natuurlijk wel weten hoe het zit. We hebben een prachtige tuinset gekocht en binnen een paar dagen kwamen ze hem kosteloos brengen. De meubels werden tot in de tuin bezorgd. Vriendelijke medewerkers. Ga zo door

16. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed, vriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Mooie website. Goede en vriendelijke klantenservice. Ik had een loungeset besteld. Daags voordat de levering kwam ben ik nog gebeld voor tijdstip. De set is van een prachtige Wicker kwaliteit en de kussenset is super dik. Makkelijk in elkaar te zetten. Netjes op tijd gebracht ook. Vriendelijke chauffeur. Kortom .. een dikke tien voor mij.

Jammer dat er mensen zijn die altijd klagen. Ik zie dat mevrouw Michelle V. hieronder schijnbaar de gewoonte heeft om bij elke site 1 ster te geven en te klagen ...... Get a Life!!!

12. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aanrader voor een mooi en duurzaam tuinset

Groot assortiment aan tuinmeubelen. Heb er 2 tuinsets gekocht. Goed en stevig materiaal voor een redelijke prijs. De levering is dus echt binnen een paar dagen (als het op voorraad is).
Dit bedrijf heeft een eigen bezorgdienst en komt ook op de afgesproken tijd.
Duidelijke website en vriendelijke klantenservice.
Echt een aanrader.

6. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr