Olen aiemmin ostanut Helen-mattoja Jyskin kautta ja harmaan värin on ollut puhdas vaalea. Nyt kun tilasin saman maton niin sen väri on todellakin harmaa, näyttää mielestäni likaiselta.
Matto vastaa hyvin kuvausta, on itse asiassa kauniimpi kuin kuvissa. Se on kevyt käsitellä ja tuntuu mukavalta paljaan jalan alla. Toimitus oli nopea.
Ostin parvekkeelle ihanat Boho-tyynyt verkkokaupasta ja hain ne Espoon noutopisteestä muutaman päivän päästä. Tuote oli juuri mitä halusin, vahvaa kangasta ja hyvin viimeistelty ja todella kauniit luo... Mehr ansehen
Matto ihanan iso, värikäs, kaunis, edullknen Postille miinusta kun pakettia sai odottaa 3 pv yli sovitun kotiinkuljetuksen
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Kerzengeschäft
- Teppichgeschäft
- Möbelgeschäft
- Orientteppichgeschäft
- Geschäft für Bodenbeläge
Über Ihankotona.fi
Sisustamisen verkkokauppa - Ihankotona.fi
Tervetuloa kauniimman arjen sisustuskauppaan. Meiltä löydät kotiisi mattoja, pienhuonekaluja ja sisustustuotteita.
Valikoimastamme löydät matot kaikkiin kodin huoneisiin. Valitse olohuoneen paraatipaikalle esimerkiksi lämmin ja helppohoitoinen villamatto. Tuo makuuhuoneeseen pehmeää tunnelmaa nukkamatolla. Eteis- ja keittiötiloihin sopivat parhaiten helposti imuroitavat ja puhtaana pidettävät käytävämatot ja kuramatot. Lastenhuoneeseen saat ilmettä veikeällä eläinkuosilla tai leikkisällä liikennematolla.
Y-tunnus: 0964862-0 (Mattokymppi Oy)
Luotettava suomalainen verkkokauppa
- ihankotona.fi
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Kumipohjaiset eteis ja sängynedus matot
Kumipohjaisten mattojen ulkonäkö ja laatu hyvä. Matot tulivat 90 vuotiaalle tädilleni ja eivät liu jalan alta, jolloin estävät kaatuilemista.

Antwort von Ihankotona.fi
Tuote vastasi odotuksia ja toimitettiin…
Tuote vastasi odotuksia ja toimitettiin viikossa..

Antwort von Ihankotona.fi
Tuote vastasi mielestäni hyvin…
Tuote vastasi mielestäni hyvin kuvausta. Olen tyytyväinen:) Kiitos!

Antwort von Ihankotona.fi
Tilaus sujui hyvin ja nopeasti tuote on…
Tilaus sujui hyvin ja nopeasti tuote on sellainen kun on luvattu. Kiitos! Postikin toimi hyvin.

Antwort von Ihankotona.fi
Luna matto 200 x 280.Matto juuri…
Luna matto 200 x 280.Matto juuri sellainen kuin kuvassa. Todella kaunis. Hyvä hinta laatu suhde. Toimitettiin kotiovelle nopeasti. Suosittelen.

Nopea toimitus & hyvä tuote
Nopea toimitus, matto hyvälaatuinen ja vastasi täysin kuvaa jonka perusteella tilasin.

Palvelu OK
Palvelu OK, itse tuote hyvä mutta hieman kapea (45 cm) keinutuoliin - sen minä tiesin jo tilattaessa.

Antwort von Ihankotona.fi
Kaikki tuli ajallaan ja nopeasti.
Kaikki tuli ajallaan ja nopeasti.
Tuotekuva oli hyvä ja tuote kuvan mukainen.

Antwort von Ihankotona.fi
Hyvin pakattu rullalla oleva matto
Hyvin pakattu rullalla oleva matto. Matto oli kaunis eikä haissut millekkään. Nopea toimitus.