Banner for IGO Profil

IGO Profil Bewertungen 668

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service Jeg fik først en gratis vareprøve. Derefter fik jeg min bestilling hurtigt og uden problemer 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Let adgang til kundeservice og god vejledning. Hurtig tryk og levering. Og dejligt med muligheden for at bestille gratis vareprøver før man beslutter sig. Kunne lige have ønsket de stillede spørgsmål... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestil clipboard med brændt loge Super super hurtig levering, mega fint resultat Hvis man skulle sige noget, så var selve systemet hvor man downloader billede og gerne vil se et prøveprint noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt 250 drikkedunke og 250 termokrus. Købte først produktprøver og ud fra dem valgte vi dem det skal være. Istedet for papkrus, udleverer vi disse og undgår samtidig at vores medarbejdere drik... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop
  2. Werbeartikelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos IGO Profil er vi specialister i reklameartikler med tryk. I 80 år har vi været overbeviste om, at firmagaver og reklameartikler med tryk hjælper virksomheder med at styrke deres brand. Vi forstår vigtigheden i at give. Og vi råder vores kunder til at gøre det samme for deres samarbejspartnere. Vi mener ikke kun, at det er rart for virksomheder at give noget tilbage, vi kan også godt lide at give noget tilbage selv. Derfor er vi bevidste om vores CSR-politik. Med vores brede sortiment er der en perfekt firmagave til enhver anledning. Det er vores mission at sikre, at brands nemt kan udtrykke sig gennem reklameartikler. Og alt dette gør vi på en personlig måde, ved at guide dig gennem processen trin for trin. Vi sætter høje standarder for vores service samt kvaliteten af ​​vores produkter og tryk.

4.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Papirspose med tryk

Fint produkt, der blev leveret til tiden.

6. September 2023

Tak for din anmeldelse!

Din feedback er med til at gøre vores service bedre, da vi evaluerer vores arbejde efter hver anmeldelse vi får.

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Hurtige, dygtige, fleksible

Hurtige, dygtige, fleksible og ofte virkelig god pris.

14. September 2023

Tak for den positive anmeldelse!

Vores virksomhed ville ikke eksistere uden kunder som dig, og det varmer, når vi hører positive anmeldelser.

Produkterne er fine men…

Produkterne er fine men bestillingsprocessen er enormt lang og besværlig.

Genbestilling er ikke bare en genbestilling, rettelser til placering af logoer læses ikke, og skal derfor ofte igennem 3 eller flere runder. Det betyder at de leveringsdatoer, der står ved hvert produkt sjældent kan overholdes.

10. September 2023

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke havde en optimal oplevelse med vores service. Vores leveringsdatoer er vejledende for at tage højde for mulige forsinkelser. Vi vil dog gerne forbedre vores kommunikation i fremtiden.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre vores service. Vi håber, at du vil give os en ny chance.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt grafikerarbejde og ingen kommunikation

Bestilte powerbanks for min arbejdsplads med vores firmalogo på. I første trykprøve var logoet meget stort. Jeg bad om at få det mindre, og i anden omgang kom det retur i en bedre størrelse, som jeg godkendte.

Hvad der ikke var faldet mig ind - og som jeg derfor heller ikke var opmærksom på at tjekke - var, at Igo Profils grafiker egenhændigt havde lavet om på vores logodesign i stedet for at kontakte os om, at logoets byline i den nye størrelse efter hans vurdering blev for småt. HVIS Igo Profil havde kommunikeret, ville jeg have sendt dem vores anden version af logodesignet med byline i to linjer. I stedet har Igo Profils grafiker klippet vores byline over og møbleret den om uden at spørge. Resultatet er, for at sige det pænt, ikke professionelt udseende.

Så nu står vi med en pakke temmelig dyrt og langtidsholdbart merchandise med et skamferet logo på. Rigtig, rigtig ærgerligt, og alle forsøg på at have en dialog om vores frustration over den dårlige kommunikation i processen bliver der bare gledet af på.

Jeg har bedt den pågældende medarbejder i kundeservice om at sende korrespondancen videre til en overordnet, hvilket hævdes gjort. Det tror jeg på, når jeg hører fra vedkommende.

12. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Randi,

Tak for din anmeldelse, og dit feedback, som er blevet videreformidlet til mig, samt som tilbagemelding til vores grafiske team.

Det er korrekt at der blev ændret på dit logo i forbindelse med at det blev gjort mindre, som du også forklarer. Vi kan godt sætte os ind i din frustration over ændringen, men der er desværre ikke noget vi kan gøre når trykket er godkendt af kunden. Hele processen med den digitale trykprøve er konstrueret for at undgå at der trykkes med fejl, det være sig i farven, stavefejl eller som i dette tilfælde fejl i logoet.

Det er meget uheldigt at du ikke har set fejlen under godkendelsesprocessen, men som tidligere kommunikeret, vil vi anbefale, at du/vi fremadrettet tager en snak om det så vi kan sikre os at du får det du ønsker, hvis du ønsker at placere en ordre hos os igen – hvilket du naturligvis er mere end velkommen til at gøre.

Vi har aldrig – og vil heller ikke fremadrettet – trykke produkter, som ikke er blevet godkendt af kunden selv.

Vi håber på din forståelse for vores proces.

Freja Jakobsen
Sales manager, IGO Profil

Tingene kommer som aftalt

Tingene kommer som aftalt, og alt er flot udført.

27. August 2023

Hej
Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på de fine ord, da det hjælper andre kunder som dig med at forstå, hvad vi kan tilbyde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering - TAK

24. August 2023

Hej
Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Dine kommentarer betyder meget for os, da vi altid vurderer vores ordreproces efter vi får tilbagemeldinger fra vores kunder.

Ha’ en rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flotte thermo krus modtaget efter…

Super flotte thermo krus modtaget efter kun 1 uge.
Meget nemt at bestille med logo tryk, inden produktion skal vi bekræfte udseende

23. August 2023

Hej Karina

Nemt

Nemt, billigt og god service

23. August 2023

Hej Jan
Tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at bedømme din oplevelse med at handle hos os.

Blandede fornemmelser

Blandede fornemmelser ang. ordren. Det endelig produkt var næsten ok, alt omkring er uprofessionelt. Følgende trækker ned

1) Efter bestilingen fik jeg besked om at hjemmesiden havde fejl med tryk prisen, så det hele blev dyrere.

2) Produkter var udsolgte (trods at de stod som tilgængelig) og der skulle opgraderes til dyrere model.

3) Tre gange frem og tilbage med placering af logo grundet at IGO sendte danske beskeder til hollandsk trykkeri.

4) Inprenering af logo i træfladen var med forskellige "brænd" intensitet, hvilket mister lidt det professionelle look.

5) Leveringstiden efter godkendt tryk var længere end lovet på hjemmesiden (kom forsent til event).

6) De enkelte produktkasser drikkedunkene blev leveret i var 5mm for små, så de ser "halvåbne" og og mister deres "gaveværdig".

Opsummeret:
1) Hjemmesiden ser godt ud og produktet er næsten ok.
2) Kundeservice, priser og levering sejler.

Sørg for at have ekstra god tid og tålmodighed, når du bestiller.

5. Juli 2023

Hej Mikael,

Vi vil gerne først og fremmest udtrykke vores oprigtige beklagelse over den dårlige oplevelse, du havde med vores service. Det er aldrig vores intention at skuffe vores kunder, og vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre os.

Vi beklager dybt for de ulemper, du oplevede, og vi tager dine kommentarer til efterretning. Din tilfredshed er af allerstørste vigtighed for os, og vi vil gøre vores yderste for at sikre, at du får en bedre oplevelse næste gang.

Vi håber, at du vil give os en chance til at vise, at vi kan levere den høje kvalitet og service, som vores kunder fortjener.
Endnu engang, tak for din feedback, og vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint med levering til døren

Fint med levering til døren - leveringstiden var 9 dage og ikke 2-5 som lovet

18. Juli 2023

Hej Karen,

Vi ønsker først og fremmest at udtrykke vores oprigtige beklagelse over den forsinkelse, du har oplevet med din seneste ordre. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at modtage dine varer til tiden, og vi beklager enhver ulejlighed, dette måtte have forårsaget.

Endnu engang vil vi gerne takke dig for din tålmodighed og forståelse i denne situation.
Vi håber på din fortsatte støtte og ser frem til at servicere dig bedre i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde kontakt til deres sælger, da vi var i tvivl om hvad vi skulle bestille. God service og de sendte tilbud og vi rettede til flere gange, ingen brok og vi havde en god dialog omkring rettelserne.
Vi har bestilt kuglepenne, kasketter, indkøbsposer og keyhangers og det er bare blevet så godt.

11. Juli 2023

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har handlet i mange år men jg synes…

Jeg har handlet i mange år men jg synes vi var længe om at nå i
Mål og fik alligevel ikke helt det jeg gerne ville have

5. Juli 2023

Hej John,

Tak for din langvarige støtte til vores virksomhed, vi værdsætter din ærlige feedback.
Vi beklager oprigtigt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at sikre en smidig og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder.

Vi har taget denne information til efterretning og arbejder på at forbedre vores processer og kommunikation for at sikre, at fremtidige oplevelser bliver mere positive og tilfredsstillende.

Endnu engang, tak for din feedback og for at være en trofast kunde. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og arbejde hårdt for at sikre, at din næste oplevelse er mere positiv.

Venlig hilsen,

Hej Maria
Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Ha’ en rigtig god dag!

Intet at klage over

God, hurtig og helt efter planen.
Fedt at kunne bestille en prøve inden man bestiller en hel stark af noget man ikke kender noget til.
Jeg handler gerne her igen.

29. Juni 2023

Hej Tina

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, og boldene er af god kvalitet

20. Juni 2023

Hej Asger

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

som hjælpsom kundeservice der tog…

som hjælpsom kundeservice der tog kontakt ved den mindste ændring:-) hurtig levering og smukt produkt

18. Juni 2023

Hej Marianne

hurtig levering

fint service

14. Juni 2023

IGO Profil

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr