God service Jeg fik først en gratis vareprøve. Derefter fik jeg min bestilling hurtigt og uden problemer 😊

Unternehmen hat geantwortet
Let adgang til kundeservice og god vejledning. Hurtig tryk og levering. Og dejligt med muligheden for at bestille gratis vareprøver før man beslutter sig. Kunne lige have ønsket de stillede spørgsmål... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har bestil clipboard med brændt loge Super super hurtig levering, mega fint resultat Hvis man skulle sige noget, så var selve systemet hvor man downloader billede og gerne vil se et prøveprint noget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har købt 250 drikkedunke og 250 termokrus. Købte først produktprøver og ud fra dem valgte vi dem det skal være. Istedet for papkrus, udleverer vi disse og undgår samtidig at vores medarbejdere drik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos IGO Profil er vi specialister i reklameartikler med tryk. I 80 år har vi været overbeviste om, at firmagaver og reklameartikler med tryk hjælper virksomheder med at styrke deres brand. Vi forstår vigtigheden i at give. Og vi råder vores kunder til at gøre det samme for deres samarbejspartnere. Vi mener ikke kun, at det er rart for virksomheder at give noget tilbage, vi kan også godt lide at give noget tilbage selv. Derfor er vi bevidste om vores CSR-politik. Med vores brede sortiment er der en perfekt firmagave til enhver anledning. Det er vores mission at sikre, at brands nemt kan udtrykke sig gennem reklameartikler. Og alt dette gør vi på en personlig måde, ved at guide dig gennem processen trin for trin. Vi sætter høje standarder for vores service samt kvaliteten af vores produkter og tryk.
Richard Mortensens Vej 67A, 2300, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von IGO Profil
Produkterne er fine men bestillingsprocessen er enormt lang og besværlig.
Genbestilling er ikke bare en genbestilling, rettelser til placering af logoer læses ikke, og skal derfor ofte igennem 3 eller flere runder. Det betyder at de leveringsdatoer, der står ved hvert produkt sjældent kan overholdes.

Antwort von IGO Profil
Bestilte powerbanks for min arbejdsplads med vores firmalogo på. I første trykprøve var logoet meget stort. Jeg bad om at få det mindre, og i anden omgang kom det retur i en bedre størrelse, som jeg godkendte.
Hvad der ikke var faldet mig ind - og som jeg derfor heller ikke var opmærksom på at tjekke - var, at Igo Profils grafiker egenhændigt havde lavet om på vores logodesign i stedet for at kontakte os om, at logoets byline i den nye størrelse efter hans vurdering blev for småt. HVIS Igo Profil havde kommunikeret, ville jeg have sendt dem vores anden version af logodesignet med byline i to linjer. I stedet har Igo Profils grafiker klippet vores byline over og møbleret den om uden at spørge. Resultatet er, for at sige det pænt, ikke professionelt udseende.
Så nu står vi med en pakke temmelig dyrt og langtidsholdbart merchandise med et skamferet logo på. Rigtig, rigtig ærgerligt, og alle forsøg på at have en dialog om vores frustration over den dårlige kommunikation i processen bliver der bare gledet af på.
Jeg har bedt den pågældende medarbejder i kundeservice om at sende korrespondancen videre til en overordnet, hvilket hævdes gjort. Det tror jeg på, når jeg hører fra vedkommende.

Antwort von IGO Profil
Super flotte thermo krus modtaget efter kun 1 uge.
Meget nemt at bestille med logo tryk, inden produktion skal vi bekræfte udseende

Antwort von IGO Profil
Blandede fornemmelser ang. ordren. Det endelig produkt var næsten ok, alt omkring er uprofessionelt. Følgende trækker ned
1) Efter bestilingen fik jeg besked om at hjemmesiden havde fejl med tryk prisen, så det hele blev dyrere.
2) Produkter var udsolgte (trods at de stod som tilgængelig) og der skulle opgraderes til dyrere model.
3) Tre gange frem og tilbage med placering af logo grundet at IGO sendte danske beskeder til hollandsk trykkeri.
4) Inprenering af logo i træfladen var med forskellige "brænd" intensitet, hvilket mister lidt det professionelle look.
5) Leveringstiden efter godkendt tryk var længere end lovet på hjemmesiden (kom forsent til event).
6) De enkelte produktkasser drikkedunkene blev leveret i var 5mm for små, så de ser "halvåbne" og og mister deres "gaveværdig".
Opsummeret:
1) Hjemmesiden ser godt ud og produktet er næsten ok.
2) Kundeservice, priser og levering sejler.
Sørg for at have ekstra god tid og tålmodighed, når du bestiller.

Fint med levering til døren - leveringstiden var 9 dage og ikke 2-5 som lovet

Antwort von IGO Profil
Havde kontakt til deres sælger, da vi var i tvivl om hvad vi skulle bestille. God service og de sendte tilbud og vi rettede til flere gange, ingen brok og vi havde en god dialog omkring rettelserne.
Vi har bestilt kuglepenne, kasketter, indkøbsposer og keyhangers og det er bare blevet så godt.

Antwort von IGO Profil
Jeg har handlet i mange år men jg synes vi var længe om at nå i
Mål og fik alligevel ikke helt det jeg gerne ville have

Antwort von IGO Profil
God, hurtig og helt efter planen.
Fedt at kunne bestille en prøve inden man bestiller en hel stark af noget man ikke kender noget til.
Jeg handler gerne her igen.

Antwort von IGO Profil
som hjælpsom kundeservice der tog kontakt ved den mindste ændring:-) hurtig levering og smukt produkt

Antwort von IGO Profil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.