Banner for IGO Profil

IGO Profil Bewertungen 668

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service Jeg fik først en gratis vareprøve. Derefter fik jeg min bestilling hurtigt og uden problemer 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Let adgang til kundeservice og god vejledning. Hurtig tryk og levering. Og dejligt med muligheden for at bestille gratis vareprøver før man beslutter sig. Kunne lige have ønsket de stillede spørgsmål... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestil clipboard med brændt loge Super super hurtig levering, mega fint resultat Hvis man skulle sige noget, så var selve systemet hvor man downloader billede og gerne vil se et prøveprint noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt 250 drikkedunke og 250 termokrus. Købte først produktprøver og ud fra dem valgte vi dem det skal være. Istedet for papkrus, udleverer vi disse og undgår samtidig at vores medarbejdere drik... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop
  2. Werbeartikelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos IGO Profil er vi specialister i reklameartikler med tryk. I 80 år har vi været overbeviste om, at firmagaver og reklameartikler med tryk hjælper virksomheder med at styrke deres brand. Vi forstår vigtigheden i at give. Og vi råder vores kunder til at gøre det samme for deres samarbejspartnere. Vi mener ikke kun, at det er rart for virksomheder at give noget tilbage, vi kan også godt lide at give noget tilbage selv. Derfor er vi bevidste om vores CSR-politik. Med vores brede sortiment er der en perfekt firmagave til enhver anledning. Det er vores mission at sikre, at brands nemt kan udtrykke sig gennem reklameartikler. Og alt dette gør vi på en personlig måde, ved at guide dig gennem processen trin for trin. Vi sætter høje standarder for vores service samt kvaliteten af ​​vores produkter og tryk.

4.4

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bedre service end kvalitet

Selvom trykket er ikke var ens på alle kuglepennene, så håndterede IGO min sag godt, og derfor giver jeg 3 stjerner.

7. Mai 2024

Tak for din anmeldelse!

Din feedback er med til at gøre vores service bedre, da vi evaluerer vores arbejde efter hver anmeldelse vi får.

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Fin kvalitet ift. prisen 🤝👍

4. April 2024

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på de fine ord, da det hjælper andre kunder som dig med at forstå, hvad vi kan tilbyde.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annulering af ordre, efter aftale er indgået

Efter at en ordrebekræftelse er modtaget, er en aftale jf. aftaleloven bindende. Det anerkender IGO Profil dog tilsyneladende ikke, og tror at de kan skrive sig ud af alt i deres betingelser.

De aflyste flere dage efter vi havde godkendt en design-prøve, da de ikke alligevel kunne levere det som de selv havde sendt til vores godkendelse (og vi havde godkendt) - vi fik tilbuddet om at betale dobbelt så meget pludseligt, for noget de jo ellers havde indgået en aftale om at levere til aftalte pris og aftale design.

Derfor endte vi med at stå med håret i postkassen, da det var meget sent at nå at få samme produkt andetstedsfra, men det lykkedes heldigvis.

27. März 2024

Hej

Vi har noteret os din tilbagemelding angående annulleringen af din ordre. Vi beklager, at du føler dig utilfreds med vores håndtering af situationen.

Vores digitale trykprøver prøver vi så vidt mulig at få til at fremvise trykket på produktet så realistisk som muligt. Enkelte gange vil vores trykkeri vende tilbage til os med en revideret version som bedre matcher resultatet der faktisk er trykt på produktet hvis der er små afvigelser fra hvad der originalt er godkendt, dette sender vi selvfølgelig videre for endnu en godkendelse.

Da i ikke var tilfredse med resultatet af jeres ordre, tilbød vi at ændre den, da det ikke var muligt indefor trykmetodens rammer at trykke det tryk i ønsker.
For at finde en løsning på situationen blev der foreslået en alternativ trykmetode, men vi forstår, at dette ikke var tilfredsstillende for jer.

Vi beklager, at vi ikke kunne imødekomme jeres forventninger i denne omgang.
Vi sætter pris på din feedback og tager den til efterretning for at forbedre vores service. Vores mål er altid at levere kvalitetstryk, -produkter og -service til vores kunder.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering men varekvalitet er svingende

Hurtig levering og relativt simpel bestilling.
Varerne er ikke i bedste kvalitet, så det er vigtigt at købe samples først for at sikre du er OK med kvaliteten.

10. April 2024

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Dine kommentarer betyder meget for os, da vi altid vurderer vores ordreproces efter vi får tilbagemeldinger fra vores kunder.

Flot vare hurtig levering

Flot vare hurtig levering

30. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fin handel og god kommunikation fra…

En fin handel og god kommunikation fra firmaet ift. sen leveringstid.
Heldigvis dukkede varen op før den estimerede dato.

20. März 2024

Hurtig effektiv

Hurtig effektiv. Vi har flere gange handlet hos IGO Profil og har hver gang været med tilfreds.
De varer vi har købt, har levet helt op til vores forventninger.
Vi vender helt sikkert tilbage igen.

22. März 2024

Helt i orden

Helt i orden, og hurtig

8. März 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at bedømme din oplevelse med at handle hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service

Dårlig service! Arrogant holdning når man ringer ind til deres medarbejdere. Ikke en vilje til, at finde “den bedste løsning” for deres kunder, selvom det er det som de skriver under deres generelle vilkår.
Forvirrende hjemmeside ifht. valg af tryk på deres kopper. Virker som en amatøragtig trykprocess.

21. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Kenan

Vi beklager, at din oplevelse med vores hjemmeside ikke var så klar, som vi gerne ville have det til at være under din bestilling.
Vi forstår, at ikke alle er fortrolige med trykkemetoder og placeringer, og derfor sender vi altid en digital trykprøve, som viser præcis, hvordan det endelige produkt vil se ud. Sammen med dette modtager du også en ordrebekræftelse, hvor du kan se valgt trykmetode, placering og størrelse. Dette giver vores kunder mulighed for at stille spørgsmål eller dobbelttjekke, hvis der er noget, de er usikre på, eller hvis der er ændringer, de gerne vil foretage før trykningen. Når trykprøven er godkendt, får du også en pop-up-advarsel for at sikre, at du er opmærksom på, at ændringer ikke længere er mulige. Dette er nødvendigt, da vi ikke kan foretage ændringer efter godkendelsen, for at sikre den bedst mulige service og produktkvalitet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de er rigtig søde til at hjælpe og det…

de er rigtig søde til at hjælpe og det hele kører :-)

6. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Både muleposer og kuglepenne er i god…

Både muleposer og kuglepenne er i god kvalitet - og kuglepenne skriver drøngodt!

19. Februar 2024

Hurtig levering lækre produkter

Hurtig levering lækre produkter

30. Januar 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak for en god oplevelse

Tak for en god oplevelse - vi er glade for de blyanter vi fik lavet :-)

26. Januar 2024

Hurtig levering af prøvetryk

Der var hurtig tilbagemelding og prøve tryk

31. Januar 2024

Gode produkter

Gode produkter - godt resultat!

Ville være endnu bedre med mulighed for mindre batches

22. Januar 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Hurtig og nem eksekvering

Hurtig og nem eksekvering og rigtig flotte produkter. Det eneste, jeg kunne ønske mig, var et visuelt eksempel på, hvor tryk kommer til at sidde på kuglepennene, når jeg skulle vælge placering ved bestilling - det er lidt svært at forestille sig ud fra en beskrivelse. Det er dog i småtingsafdelingen, så alt i alt en rigtig god oplevelse og anbefalelsesværdigt at anvende IGO Profil.

19. Januar 2024

Hej Maiken

Tak for den positive anmeldelse!

Vores virksomhed ville ikke eksistere uden kunder som dig, og det varmer, når vi hører positive anmeldelser. Dit forslag om en bedre visuel forklaring af trykplacering er virkelig værdifuldt for os, og det er dejligt at kunne fortælle, at det allerede er en del af vores planlagte forbedringer fremadrettet. Selvom vi ikke kan fastsætte en præcis tidsramme, kan du være sikker på, at vi aktivt arbejder på at integrere dit forslag.

IGO Profil

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr