Det er så dumt gjort
Det er så dumt gjort. Tilbage i juli fik min søn overtalt mig til at købe en brugt iphone 12, alt synes at være godt, dog var det ikke muligt at læse betingelserne, hvilket jeg gjorde opmærksom på, og det fiksede de. Jeg modtog telefonen, min søn var glad, alt godt. Men nu her efter to måneder er skærmen gået fra, jeg leder efter ordrebekræftelsen i min mail for at se betingelserne, men de var ikke sendt med. Jeg prøver så at finde hjemmesiden, den er så nedlagt, ingen steder er der muligt at få noget info. Jeg skriver til den mail hvor jeg tidligere har haft kontakt, og jeg får svar, de tilbyder også at jeg kan sende mobilen retur, så de kan kigge på den.
Men alle mine alarmklokker bimler, selvom de er flinke på mailen, så kan jeg ikke begribe at en virksomhed gemmer sig, det tyder kun på en ting og det er fusk, i min verden.
Jeg har været forbi en mobilreperatør, som fortæller mig at det er en kopi skærm der er sat på med sekundlim, ja så kan jeg godt forstå det ikke holder, men hvad kan man forvente, nok ikke meget desværre, men aldrig igen om jeg vil købe brugt. Men hvor er det ærgerligt.
9. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung