Institut for Mental Sundhed Bewertungen 1

1. Psychiatrische Versorgung
  2. Psychiatrische Klinik
  3. Psychiater

Vom Unternehmen geschrieben

Institut for Mental Sundhed har 4 klinikker beliggende Århus, Kolding, Odense og Hellerup. Vi tilbyder professionel udredning og behandling af psykiske lidelser i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vores læger er speciallæger inden for psykiatrien som med høj faglighed vil hjælpe dig videre med udredning og behandling. Vi vil i tæt samarbejde med dig løbende tilpasse behandlingsplanen, så den passer til netop dit behov. Vi tilpasser løbende behandlingsplanen i tæt samarbejde med dig, så den præcist imødekommer dine behov. Vores ydelser kan omfatte terapi, psykoedukation og medicinsk behandling, alt efter hvad der er relevant for din situation. Vi hjælper voksne med ADHD/ADD, stress, angst og depression. Vi er et privat alternativt til eksisterende behandlings- og udredningstilbud i det offentlige og vi bestræber os på at have kort ventetid. Vi har ikke en overenskomst med sundhedssikringen, så du skal som patient selv betale for alle ydelser du modtager i en af vores klinikker medmindre du er henvist via dit forsikringsselskab, som vi har samarbejdsaftale med. Vi er glade for, at du bruger tid på at anmelde os, men gør opmærksom på persondataloven, som begrænser os I at svare på personrelaterede anmeldelser. Vi kan heller ikke videregive dine egne, families eller venners helbredsoplysninger og personfølsomme data her på siden. Ønsker du at indgå i dialog med os angående en god eller dårlig oplevelse, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@ifms.dk. De bedste hilsner, Institut for Mental Sundhed

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen hjælp til medicinering.

ADHD udredning af min søn var god og professionel MEN de havde ikke psykiater som kunne hjælpe med medicinering. Derfor er vi igen overladt til os selv. Vi er endnu ikke lykkes med at finde en ny psykiater med rimelig ventetid. Derudover fortæller de fleste psykiatere at de helst laver deres egen udredning før de vil se på medicin.

10. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Institut for Mental Sundhed-Logo

Antwort von Institut for Mental Sundhed

Kære Helle

Mange tak for anmeldelsen af vores klinik. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en professionel udredningen af dit barn.

Vi har speciallæger psykiatri, som er til stede i alle klinikkens åbningsdage. Speciallægerne kan varetage udredning og behandling af de hyppigste psykiske lidelser, herunder ADHD. Efter udredning vil næsten alle børn, unge og voksne få tilbud om medicinsk behandling, såfremt det er indiceret. Vores tilbud om medicinsk behandling for ADHD eller andre psykiske vanskeligheder følger nyeste retningslinjer, og vi kan varetage både opstart, kontroller, receptfornyelser mv.

I få tilfælde kan der dog forekomme et så komplekst symptombillede, at der anbefales udredning eller varetagelse af et medicinsk behandlingsforløb andet sted, eksempelvis på specialiserede hospitalsafdelinger. Det vil være sjældent, men kan forekomme. Ligeledes kan vi i klinikken ikke varetage medicinsk behandling af mindre børn, da dette stemmer bedst overens med vores aktuelle kompetencer. Vi er klar over, at der i tilfælde af henvisning, fx til specialiseret børnepsykiatrisk hospitalsafdeling, kan være ventetid, men det er desværre aktuelt et vilkår.

Venlige hilsner
Teamet for Institut for Mental Sundhed, Århus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr