Normaal vul je bij een bestelling je postcode in, hier startte je met de straatnaam. Ik keek niet verder dan mn neus lang was en daardoor had ik per ongeluk mn pakketje naar Purmerend laten sturen.. o... Mehr ansehen
Zelf had ik een paar weken geleden een Fanny Pack besteld. Snelle levering en ideaal voor het festival. Dochterlief wou ook 1 dus besteld ook snel geleverd maar met productie fout! Mail gestuurd me... Mehr ansehen
J'ai récemment commandé une sacoche et j'en suis très déçu. Elle a durée 3 jours. Les coutures de la tirettes ont lâché, la tirette est ducoup partie j'ai dû réparer comme je pouvais pour pouvoir fai... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I ordered my fannypack and unfortunately I received the package missing one part of the drawcord. I emailed not expecting much, but literally within one hour they sent me a new one! I didn’t even have... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ICCLUB geloven we in zelfexpressie, het vieren van je ware zelf en het genieten van het leven. Wij moedigen je aan om jezelf uit te drukken door middel van je kleding en je accessoires, om te dragen waarin je je comfortabel en authentiek voelt. IC ("I See") staat voor het zien van je ware identiteit.
Ruysdaelstraat 24, 2021EN, Haarlem, Niederlande
- info@icclubclothing.com
- icclubclothing.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Top tasje
Snelle levering en het product is echt volgens de reclame.
Gebruik hem iedere dag met mijn wandeling
Pakket was zoek geraakt heb nooit iets…
Pakket was zoek geraakt heb nooit iets ontvangen maar de verkoper heeft dit wel meteen opgelost voor mij en heb meteen een creditering ontvangen.
Later nog eens een poging doen nu eerst genieten van mijn vakantie 😎
Handig formaat
Het tasje werd snel geleverd en ziet er precieze uit als op de foto. Ik heb de zwarte met de zwart witte band.
Geen gedoe maar vrije handen op een festival
Recyclen is goed maar wat doe je met die lege bekers en je volle flesje water op een festival. Eindelijk het ICCClubclothing-tasje kunnen gebruiken op een festival afgelopen zaterdag. Geen gedoe meer top en genoeg ruimte voor andere zaken de binnenkant had misschien in twee vakken verdeeld kunnen worden makkelijker zoeken.
top product hoop dat er…
Snelle levering top product hoop dat er gauw meerdere kleuren beschikbaar zijn.
Handen vrij
Perfecte levering. De bottlebag is idd ideaal hoor zorgeloze uitstapjes, alles mee en handen vrij.
Heel blij met mijn tasje en de extra’s.
Heel blij met mijn tasje en de extra’s.
Ik heb de bundel gekocht, tasje met ring, earloops, drinkflesdop, zonnenbril en waaier.
Stevige earloops, mooie goede zonnebril, leuke waaier en gemakkelijk dopje. Heel blij met de keuze dit tasje aan te kopen :) dit weekend een festival doen en ga er enorm fier mee rondlopen.
Een snelle verwerking en snelle…
Een snelle verwerking en snelle levering van het festival tasje met fles houder 😃 zoals ik zie is het tasje ruim genoeg voor al mijn spulletjes die ik altijd meeneem 😃 30 augustus ga ik het tasje voor het eerst uit proberen bij smerrig zomer festival 😃
Voldoet volledig aan mijn verwachting ervan!
De tas was de volgende dag al bezorgd en voldoet volledig aan alle verwachtingen die ik ervan had. Het formaat is perfect en de tas is heel netjes afgewerkt en natuurlijk superhandig dat je je flesje of drinkbeker erin kwijt kan!! Ook dat is prima afgewerkt met verstelbare bandjes om aan te passen aan de grootte van het flesje of de beker.
Artikel is als geadverteerd
Artikel is als geadverteerd. Fijne communicatie toen er een kleine vertraging was.
De levering was en de kwaliteit van de…
De levering was en de kwaliteit van de tas is uitstekend. Ben er blij.
Supersnel!
Goede ervaring met ICCLUB
Je werd goed geinformeerd
Producten zijn top en snelle levering
Super betrouwbare website.
Super betrouwbare website.
Ik had twee bottle bags besteld, maar had per ongeluk een verkeerde kleur besteld.
Na fijn mail contact te hebben gehad de 2 bottle bags retour gestuurd.
Nadat ze de bottle bags retour hadden ontvangen had ik binnen een paar dagen de bottle bags met de gewenste kleur in de brievenbus. Ik ben via mail keurig, professioneel en vriendelijk geholpen.
Ik zou hier zeker weer bestellen.
Fijne ervaring !
Product besteld en al na één dag ontvangen. De bottle bag is erg goed bevallen. Daarnaast had ik nog even contact met de klantenservice, echt klasse service!

Antwort von ICCLUB
Tasje voldoende inhoud
Tasje voldoende inhoud, lege bekers verdwijnen zo uit het netje vond ik jammer want daar was het mij om te doen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.