Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht – zowel qua levertijd, communicatie, als de kwaliteit van het product. Ik kan dit bedrijf dan ook niet aanbevelen. Ik heb op 16 december 2024 een ban... Mehr ansehen
icardi.nl
Retouren niet mogelijk na passen! Herenschoenen 2 maten groter besteld omdat je ze volgens opgave 1 - 2 maten groter moest bestellen. Bleken helaas toch te krap. Geprobeerd terug te sturen maar ontv... Mehr ansehen
22 augustus armband Moed&Kracht besteld betaald €19,95 Op 15 december 2020 10 mails verder waarvan er op 1 mail gereageerd is door ene Roos geen armband of verdere reactie vernomen. Pure oplichterij z... Mehr ansehen
Na het lezen van revieuws dacht ik ok ik krijg ze niet omdat er vertraagd stond. Nadat ik roos een bericht gaf kreeg ik gelijk bericht terug met excuses. Uiteindelijk kreeg ik ze maar 2 weken later en... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slecht herroepings/retourbeleid
Paar schoenen gekocht; je moet deze natuurlijk eerst passen. Zaten niet lekker, dus wil de bestelling annuleren. Volgens omruil/retourbeleid wel mogelijk, maar dan krijg je maar 30 % van het aankoopbedrag terug en ook dan weer onder een aantal voorwaarden. Dus voordat je wat koopt eerst lezen hoe dat zit met ruilen e.d.. Ik zou iedereen adviseren; NIETS meer bij ICARDI kopen.
Icardi.Nl ... to the rescue. Run away
Hello,
I think I got screwed too. Two pairs of shoes ordered (nearly 150 €) and three weeks after nothing in return. A first email of dissatisfaction on their customer support today and a laconic response. '' Cause Covid19 merchandise delayed, you will receive them in a few weeks .... I read about this site on Instagram. Can anyone tell me how to report this to Instagram? Thank you
Never again!
I don’t want to give any star actually! I bought a hair curler which advertised on their website as ProCurl, after almost a month waiting I received a damaged package came all the way from China and inside a copy version of ProCurl ( Chineses brand!)! Even worse the machine doesn’t have European plug so I cannot even use it!! Tried to contact what they called Customer Service a few times by email the last few days and still no single reply from them! I’m still hoping that they will get back to me even thought I don’t think I will get anything back from them! Really bad!
Retouren/Ruilen niet mogelijk
Retouren niet mogelijk na passen!
Herenschoenen 1 maat groter besteld omdat je ze volgens opgave 1 groter moest bestellen. Bleken helaas toch groot. Geprobeerd terug te sturen maar ontvingen mail met daarin bericht dat i.v.m. de hygiëne geopende verpakkingen niet kunnen worden teruggestuurd. Vraag me af door hoeveel handen het niet is gegaan voor het ons heeft bereikt. Over hygiene gesproken. Heb dit nog nooit gehoord bij andere schoenenzaken of webshops. Zodra verpakking geopend wordt heb je dus geen recht van omruilen meer!
Koop dus niets bij deze oplichters. Service van de slechtste soort. Om van te huilen.
Retouren niet mogelijk na passen!
Herenschoenen 2 maten groter besteld omdat je ze volgens opgave 1 - 2 maten groter moest bestellen. Bleken helaas toch te krap. Geprobeerd terug te sturen maar ontvingen mail met daarin bericht dat i.v.m. de hygiëne geopende verpakkingen niet kunnen worden teruggestuurd. Heb dit nog nooit gehoord bij andere schoenenzaken of webshops. Zodra verpakking geopend wordt heb je dus geen recht van omruilen meer!
Koop dus niets bij deze oplichters.
KOOP HIER NOOIT IETS!
jammer van die ene ster die ik moet geven. Wat een ellendige klantenservice. Slechte communicatie. Dezelfde mail met dezelfde slechte informatie al 3 weken gekregen. Zogenaamd vertraagd. Zogenaamd komt het nog. Niks gehad en er komt ook niks. Ik vraag na 6 weken geld terug. NEE WORDT ER GEZEGD. Die Roos is echt zo klant onvriendelijk dat ze toegeeft in de mail dat ze vergeten was dat ze mij dit al gestuurd had. Dat zegt al genoeg over de klantenservice en wat er uit hun duim wordt gezogen. Frustrerend!!! Aub koop hier NIKS!
Slechte kwaliteit
3 weken gewacht op mijn bestelling en kreeg een klein opgepropt pakketje stof dat een rol graszaad matten moest voorstellen.
Bij mijn vraag aan de klantenservice…kosten retourneren
Bij mijn vraag aan de klantenservice van Icardi bleek dat de kosten voor terugsturen van bestelde goederen kunnen oplopen tot wel 30 euro. Dus let op bij bestellen van maatgebonden artikelen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.