iApples.nl Bewertungen 120

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook na kantoor uren en buiten de reguliere voorraad meedenken met de wensen van de klant / Realtie. wads al eerder klant maar weer super service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo blij dat ik hier een refurbished IPhone gekocht heb. -Snelle levering -Alles zat heel mooi verpakt. Erg professioneel -Batterij met 100% batterij conditie -Telefoon zelf zag er top uit.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verzending duurde ietsje langer, maar dit kwam niet door iApples! PostNL had er wat langer voor nodig en Joost heeft me daarover netjes geïnformeerd. Pakket eenmaal aangekomen uitstekend, niks meer ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn reform iPhone gekocht als zeer goed vol beschadigingen kale plekken en krassen. Jammer realiseer mij dat ik geen nieuwe koop maar dit als zeer goed verkopen lijkt mij nogal overdreven. Wacht n... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Mobiltelefongeschäft
  4. Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte
  5. Gebrauchtwarenhändler
  6. Geschäft für Second-Hand-Computer

Vom Unternehmen geschrieben

Toen wij begonnen in 2020 ontdekten wij dat er aanzienlijk veel producten zoals iPhones en iPads in de kast verdwijnen en vergeten worden. Vaak nog in goede staat. iApples.nl zorgt ervoor dat deze Apple producten nieuwe eigenaren krijgen. Kiezen voor een gebruikt product is niet alleen financieel voordelig, het draagt ook bij aan een circulaire, duurzame toekomst. iApples.nl biedt 100% transparantie in wie wij zijn en waarvoor wij staan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de drie kernwaarden die wij bewaken voor elk product dat wij verkopen en de service die wij bieden. Door een samenwerking met Trustpilot kunnen wij de mening van onze tevreden klanten door laten schijnen en vorm geven. Dit is pas het begin. Wij groeien elke dag in aanbod en ontwikkelen ons om jouw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Wij zijn er op uit om in de toekomst de generaties na ons ook nog te kunnen laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Kies daarom circulair om bij te dragen aan een vermindering van de CO2 uitstoot.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Een jaar geleden een iPad gekocht. Nu waren er problemen mee. Ik heb hem kosteloos kunnen opsturen. Toen het herstel op zich liet wachten, werd ik netjes op de hoogte gehouden. Toen reparatie niet mogelijk bleek, heb ik keurig een andere iPad gekregen. Alle lof. Zeee betrouwbaar.

18. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door de hoge werkdruk die Black Friday…

Door de hoge werkdruk die Black Friday met zich meebracht duurde het wat langer voor ik mijn toestel in ontvangst kon nemen, maar daar had ik alle begrip voor, temeer omdat de communicatie met Barri van iApples enorm vlot en open verliep. Dank daarvoor. Ook nadien werd ik keurig op de hoogte gehouden van de verwerking en verzending van mijn iPhone.
Het toestel arriveerde in de staat zoals beschreven was online (heeft wat krasjes op het scherm, maar die zijn enkel zichtbaar als het scherm niet is opgelicht, en krassen aan de zijkanten die middels een case niet eens het vermelden waard zijn, maar je koopt dan ook geen nieuw exemplaar) de batterij is prima (86%) en voldoet compleet aan mijn verwachtingen. Toestel werkt volledig naar behoren en de bijgeleverde oplader was een fijn extraatje. Honderd procent tevreden! Ik heb lang getwijfeld over alternatieven (Swappie, Refurbed,…) en ook al ken ik persoonlijk mensen met goede ervaringen, waren het de vele erbarmelijke reviews die me hebben overtuigd om een degelijke retailer te zoeken zoals iApples en iUsed. Blij met mijn keuze. Als je zelf prioriteit geeft aan een waanzinnig snelle verzending en een iPhone die uiterlijk in nieuwstaat verkeert, zijn er misschien betere opties, weet dan wel dat ze er waarschijnlijk snel een nieuw scherm op hebben gezet, compleet ondergeschikt aan de iPhone kwaliteit, geen moeite hebben gedaan met waterdichtheid, de buitenkant misschien een perfecte iPhone betreft, maar de binnenkant mogelijk meer lijkt op een instapmodel van een Chinese android phone en je bij elk probleem kan rekenen op antwoorden als “bij nazicht merkten we een nieuwe kras, het probleem is volgens ons dus te wijten aan het laten vallen van de iPhone en dit valt niet onder garantie”. Hoop dat mijn review anderen overhaalt om die honderd euro goedkopere iPhone bij vermelde alternatieven links te laten liggen. Ze worden vaak hersteld met lage kwaliteit van onderdelen, komen niet waterdicht aan, worden dan niet hersteld onder garantie omdat de kleine letters waterdichtheid uitsluiten. Sommigen zullen een perfect toestel ontvangen, worden dan ook gestalkt om een positieve review achter te laten, maar het is duidelijk waar hun verdienmodel op gebaseerd is. Zo eindig je met een hap in je budget en een onbruikbaar toestel. Kies dus verstandig!

6. Dezember 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn reform iPhone gekocht als zeer…goed

Wacht nog een reactie op mijn mail naar dit bedrijf .
De reactie is inmiddels binnen en we zijn tot een oplossing gekomen .

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Joost je bent een topper

Joost je bent een topper. Ik bestelde een iPad mini, helaas was deze op dat moment niet op stock. Joost heeft mij gemaild voor een alternatief iPad. Ik was niet blij met deze mail maar heb toch toestemming gegeven. Een dag later kreeg ik goed nieuws van Joost. Hij kon mij de gewenste iPad mini toch bezorgen. Twee dagen later heb ik hem ontvangen. Super van Joost dat hij moeite heeft gedaan om mijn gewenste iPad alsnog te leveren. Super om met jou zaken te doen. Ik bestel zeker mijn volgende appel bij jouw. Zakenman die de klanten egt helpt. 👍

7. Oktober 2024

iPhone 11 Pro

Ik heb een iPhone 11 Pro in "uitstekend" staat besteld. Kreeg een Iphone met zichtbare sporen (krassen) van gebruik. iApples heeft dit snel en netjes opgelost.

25. August 2024

Goede bestel- en klantervaring

Hier een refurbished iPhone voor mijn vrouw besteld in de staat 'uitstekend'. Helaas toch enkele beschadigingen aan de behuizing. Er is iets niet helemaal goed gegaan waardoor een toestel uit de categorie 'zeer goede staat' is verstuurd. Ik heb dit gemeld en hiervoor volgde al zeer spoedig een compensatie. Dus heel netjes afgehandeld.

Communicatie met het bedrijf / Joost verloopt zeer vlotjes en netjes en ze komen hun afspraken na. Zoals ook door anderen aangegeven wordt alles netjes verstuurd incl. verschillende accessoires.

Het bedrijf kan ( nu in ieder geval nog ) zeer persoonlijke service bieden en doet wat het beloofd. Ik zou hier in de toekomst zeker nog eens bestellen in dien ik op zoek ben naar een refurbished iPhone.

15. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, eerlijk en transparant

Via Marktplaats kreeg ik de tip om mijn iPhone 14 Pro aan te bieden aan iApples. Altijd spannend natuurlijk een website waar je je dure telefoon naar op stuurt, maar omdat ik met een andere website ook al goede ervaringen had durfde ik dit wel aan. Ik moet zeggen dat het bij iApples ook top geregeld is. Communicatie mag wel iets beter, want heb zelf een aantal keer contact moeten zoeken omdat we geen verandering was in de status. Maar hier kwam altijd snel reactie op en ben ik top geholpen door Emke. Eerlijke prijs en transparant, want het aangegeven bedrag heb ik ook gestort gekregen. Aanrader!

15. August 2024

Helemaal top

Zo blij dat ik hier een refurbished IPhone gekocht heb.
-Snelle levering
-Alles zat heel mooi verpakt. Erg professioneel
-Batterij met 100% batterij conditie
-Telefoon zelf zag er top uit.
-Screen protector, oplader, sim pinnetje, hoesje zaten er bij. Het complete pakket. Super verzorgd!!
Ik had Joost meteen een bedank bericht gestuurd. Hij reageerde hier erg leuk en snel op. Het voelde heel persoonlijk!

19. Juli 2024

Betrouwbaar

Op aanraden van mijn dochter heb ik een iPhone bij iApples gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Vriendelijke en goede service door Joost/eigenaar.

19. Februar 2024

Goeie service

Goeie service, Joost maakte zelfs op zondag tijd voor ons. En dan kreeg ik ook nog een kopje koffie, helemaal superrrrr

25. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr