Standort
Standort wechselnDendermondesteenweg 450, 9070 Destelbergen, Oost-Vlaanderen, BE
Snel een gepaste lening gevonden, goed advies. Bij vragen kreeg ik ook snel een duidelijk antwoord of uitleg. Blij dat ik dit gedaan heb.
Leen heeft ons heel goed begeleid doorheen de verschillende stappen en de complexiteit van deze materie. Steeds bereid om mijn vele vragen te beantwoorden zodat ik zelf duidelijkheid en inzicht kreeg... Mehr ansehen
Über hypotheek.winkel - Destelbergen
Vom Unternehmen geschrieben
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Dendermondesteenweg 450, 9070, Destelbergen, Oost-Vlaanderen, Belgien
- 09 330 22 39
Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snel een gepaste lening gevonden
Alles was heel duidelijk uitgelegd door…
Alles was heel duidelijk uitgelegd door Julie en communicatie veliep zeer vlot
Wat niet lukte bij meerdere banken…
Wat niet lukte bij meerdere banken lukt bij Julie wel! Ze hielp ons bij de aankoop van onze droomwoning. Ze hielp ons met duidelijke informatie, beantwoordden onze (vele) vragen steeds op een vriendelijke en professionele manier. Het is zeker een aanrader om bij Julie eens langs te gaan, ze helpt je met alle plezier verder in je zoektocht naar een goed passende lening! We zijn haar enorm dankbaar voor alle hulp die ze ons geboden heeft.
Vlot verlopen, vriendelijk en correct
Wij zijn vanaf het begin zeer goed begeleid en geholpen. Wij hebben onze eerste woning gekocht via de hypotheek. We hoefden ons geen zorgen te maken alles werd mooi uitgelegd en zeer vriendelijk verholpen. Alles verliep zeer vlot en correct van de hypotheek winkel uit. Zeker een aanrader!
Topservice
Julie De Bruyne heeft mij geweldig geholpen om een oplossing te zoeken voor mijn situatie. Julie denkt mee, is heel vlot bereikbaar en stelt je gerust wanneer nodig. Dit alles met een glimlach. Bedankt voor alles, je doet dat super!
Uitmuntende service dankzij Julie De Bruyne!
Wat een fantastische service hebben wij gekregen en dit is volledig te danken aan de geweldige begeleiding van Julie De Bruyne! Vanaf het allereerste contact tot de finale handtekening heeft Julie ons perfect bijgestaan.
Haar kennis van zaken is enorm en ze kon al onze vragen, hoe complex ook, helder en geduldig beantwoorden. Maar wat ons misschien nog het meest heeft verbaasd, is haar ongelooflijke beschikbaarheid en toewijding. Zelfs 's avonds, in het weekend en blijkbaar zelfs tijdens haar verlof (!) stond ze paraat om ons te helpen en gerust te stellen. Altijd met een glimlach en een supervriendelijke aanpak. Echt ongezien!
Dikke, dikke merci Julie voor alles! Je hebt ons enorm geholpen!
Blij dat ik langs gegaan ben.
Julie de Bruyne heeft mijn leningen op een efficiënte manier geoptimaliseerd. De aanpassing was snel, vlot en duidelijk. Ze was goed bereikbaar en dacht goed mee over passende oplossingen bij mogelijke problemen. Door haar begeleiding heb ik nu meer financiële ruimte in de maand. Ik ben tevreden met de service die zij heeft geboden en zou haar zeker aanraden voor het optimaliseren van leningen.
Bedankt Julie!
Yoni Impens
Julie
Onze eerste afspraak ging zeer vlot. We bedanken Julie om correct op onze vragen te antwoorden en om haar expertises te delen met ons. We kijken uit naar verder contact om ook zoals velen van haar klanten ons eigen droom huis te vinden.
Vriendelijke groeten
Kaili en Wim
Topservice!
Wij hebben een topervaring met de Hypotheekwinkel, meer specifiek met Leen. Zij heeft ons van A tot Z begeleidt en geholpen. Dankzij haar speurwerk en eerlijkheid hebben wij onze droomwoning kunnen kopen. Leen leeft voor haar job en bij deze een dikke dankjewel aan haar voor haar hulpvaardigheid.
Zelfs na de aankoop van de woning volgt zij voor ons verder op en kijkt of er nog zaken zijn dat we zeker niet mogen vergeten. Topservice.
Zeer goede ervaring…
Aanrader als je uitstekend geholpen wilt worden .
Klantvriendelijkheid TOP !!!
review hypotheekwinkel Destelbergen
Leen Lowet was voor ons een grote hulp in de aanvraag van de hypotheekoverdracht (pandwissel) en bijkomende hypotheek. Dankzij Leen konden we op zeer korte tijd ons appartementje verkopen en een huis met tuin op een voor ons ideale locatie aankopen!
Perfecte ervaring bij aankoop huis
Voor de aankoop van een woning ben ik gaan aankloppen bij de hypotheekwinkel en meer bepaald bij Leen Lowet.
Mijn dossier werd perfect opgevolgd en duidelijk uitgelegd.
Elke vraag werd onmiddellijk beantwoord.
Kortom de service van begin tot het einde was fantastisch!
Zeker een aanrader!!
Hier ben ik supergoed geholpen!
Hier ben ik supergoed geholpen! Op alle mogelijke vragen ivm de aankoop van mijn huis, kreeg ik onmiddellijk een antwoord via mail of op het kantoor. En dit in duidelijke, voor de hypotheekleek begrijpelijke taal. De volgende keer dat ik een huis koop, weet ik waar ik moet zijn! Dank je wel, Leen!
Aankoop huis
Zeer goede begeleiding gehad voor woningkrediet aan te vragen.
Vriendelijke en snelle afhandeling van het dossier, Leen is echt een professionele en gaat tot het uiterste voor een lening te vergelijken en aan te vragen.
Echt een aanrader!
Top begeleiding en goeie tarieven
Goeie tarieven en perfecte begeleiding. Ik kan Leen iedereen aanraden!
Zeer goeie ervaring
Wij wouden graag ons eerste huis kopen maar wisten totaal niet hoe daar zelf aan te beginnen of wat daar allemaal voor nodig was. Camille van de Hypotheek winkel heeft ons echt ontzettend goed geholpen en alles ook zeer goed uitgelegd. Het is allemaal zeer vlot verlopen en moest ik het ooit opnieuw doen zou ik direct terug gaan naar daar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.