Hygienepapier.nl B.V. Bewertungen 13

TrustScore 2.5 von 5

2.7

1. Hygieneartikel-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Wij werken niet actief samen met Trustpilot. Voor de meest eerlijke en representatieve beoordelingen verwijzen wij u graag door naar onze pagina op Kiyoh. Deze vindt u via de link op onze webshop. Welkom bij Hygienepapier.nl, dé webshop als het gaat om hygiëne voor de zakelijke markt. In 2016 begonnen als leverancier van hygiënepapier, ondertussen uitgegroeid tot dé one-stop-shop voor alles op het gebied van hygiëne voor de zakelijke en particuliere markt. Vanuit ons magazijn in Oude-Tonge bedienen we ondertussen heel West-Europa en we breiden nog steeds uit! Deze groei kunnen we blijven volhouden door vast te houden aan onze strategie. De producten aanbieden voor de laagste prijs en met een goede service. Want waar wij niet uitgepraat raken over toiletpapier, handdoekjes en dispensers is het voor jou natuurlijk vooral een randzaak. Hygienepapier.nl is lid van Thuiswinkel Zakelijk. Gelukkig is iedereen ondertussen wel gewend aan online shoppen, maar zeker in de zakelijke en particuliere markt is betrouwbaarheid erg belangrijk. Omdat wij graag aantonen dat we ondanks de soms ongelofelijk lage prijzen toch een zeer betrouwbare partij zijn, zijn we lid van het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk. Daarmee garanderen we dat we een veilige webshop zijn en dat is toch fijn!

2.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

op 23-03 2 balen a 10 kg poetslappen besteld…

op 23-03 2 balen poetslappen besteld niets bijzonders op pagina van de site staat 2a3 dagen levertijd
even een mail gestuurd op 31-03 waar het blijft als antwoord.. eind week 15 deze doeken bij ons uitleveren dus week 16 pas binnen dat betekent tussen 13 en 19 april leveren dat is bijna een maand

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De inhoud van artikelen wordt geteld. De helft wordt geleverd.

Ze bieden standaard artikelen aan. Echter tellen ze de inhoud van het artikel in plaats van het het aantal artikelen in de winkelwagen.
Vervolgens leveren ze niet het bestelde aantal artikelen, maar in mijn geval de helft omdat er twee objecten in een artikel zitten.

De artikelnummers zijn standaard artikelnummers van producenten. Door deze aan te slaan als twee, en volgens maar één stuk te leveren is gewoon frauduleus.

Ze beroepen zich erop dat dit betreffende artikel ' voorheen los werd verkocht' door hun leverancier, dit terwijl dit product van 3m bij alle andere leveranciers al jaren in een gesealde verpakking wordt verkocht met twee onderdelen.

Daardoor zijn ze ook nog eens twee keer zo duur als andere leveranciers.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onvriendelijke medewerker aan de…

Onvriendelijke medewerker aan de telefoon erg bot
Ging over retourzending, je krijgt pas nadat je 2x gebeld hebt een bevestiging

9. Oktober 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u onze service als onvriendelijk heeft ervaren.

U heeft ons inderdaad meerdere keren gebeld met het verzoek om met spoed een retour aan te maken. We begrijpen dat u dit graag snel geregeld wilde hebben. Helaas hebben wij op drukke momenten meerdere verzoeken tegelijk in behandeling, waardoor het iets langer kan duren.

Onze collega heeft u binnen drie uur de retourbon per e-mail toegestuurd, zodat u uw zending alsnog snel kon retourneren.

Mocht u nog vragen hebben verneem ik deze graag.

Denise
Klantenservice Hygienepapier.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KLOPT NIET MET WAT ER OP DE SITE STAAT.

Reactie op reactie: Jullie hebben het meer dan keurig opgelost en durf met een gerust hart ook in de toekomst bij jullie te bestellen. Dikke duim.👍

Voor het eerst hier besteld. Levering was vlot. Maar als ik 12 rollen poetspapier bestel van 21,5 cm hoog dan verwacht ik dit ook. En niet van 20 cm. Dat scheelt 12 x 1,5 cm x 120 Meter papier. Een rol van 18 cm hoog dus. En dan kun je wel van de daken schreeuwen dat je de goedkoopste bent, maar ben je dat dan ook?? Iemand schreef in juni ' 24 ook al zoiets. Dan nemen jullie wel heel lang de tijd om dit op de website aan te passen.

17. September 2025

Goedemiddag,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service/producten. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren.
Zou u een e-mail willen sturen naar klantenservice@hygienepapier.nl ? Dan kijken we graag met u mee.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Denise van de klantenservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen reactie !

Alweer 4 uur geleden een mail gestuurd !

Ik bestel hier regelmatig mijn poetspapier.
Afgelopen weekend weer tijd voor een bestelling en zag toen dat er een aanbieding van toiletpapier was. Deze aan bieding bestudeerd en mee besteld.
Toen het geleverd werd vielen mij een aantal zaken op, ik heb hier een mail over gestuurd, echter ze nemen helaas niet eens de moeite om hier op te reageren.
Erg jammer, zo hou je de klandizie niet tevreden!

30. August 2025

Goedemiddag Hennie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service.
Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren.
Helaas hebben wij tot op heden nog geen mail binnen zien komen, heeft u deze verzonden naar klantenservice@hygienepapier.nl ?
Wilt u deze wellicht nogmaals zenden dan kan ik even meekijken naar uw bevindingen.

Denise van de klantenservice

Uitmuntende Service

Uitmuntende Service, Dankjewel Naomi voor de fantastische afwikkeling van mijn bestelling

22. Januar 2025

Antwort von Hygienepapier.nl B.V.

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, snelle levering.

Top! Snelle levering ook. Had bij de concurrentie besteld ( drogistdeal) helaas moest deze ondernemer eerst 5 dagen nadenken of hij wel echt geld wou verdienen.

Vervolgens hier besteld en had het 24 uur later binnen!

29. November 2024

Antwort von Hygienepapier.nl B.V.

Bedankt voor het achterlaten van uw review! We streven er altijd naar om alle bestelling zo snel mogelijk te versturen, fijn dat alles goed en snel bij u is aangekomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levert niet het product wat je bestelt…

Levert niet het product wat je bestelt en vervolgens wordt je actief tegengewerkt bij het retourneren en terugkrijgen van je geld.

28. Oktober 2024

Antwort von Hygienepapier.nl B.V.

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wij herkennen ons niet in deze beschrijving. We doen er altijd alles aan om eventuele problemen samen met onze klanten netjes en correct op te lossen. Onze excuses als u dit niet zo ervaren heeft.

Niet geleverd volgens omschrijving

18 rollen besteld van 22 cm hoog; er worden 18 rollen geleverd van 18 cm hoog. Na 4 keer mailen en bellen wordt het probleem niet opgelost dus mijn advies is om hier niet te kopen omdat omschrijvingen op de site niet overeenkomen met daadwerkelijke leveringen. Het contact zelf was trouwens wel netjes en reactie was vlot, daarom 1 ster.

13. Juni 2024

Antwort von Hygienepapier.nl B.V.

Bedankt voor je feedback en vervelend om te horen dat je bestelling niet voldeed aan je verwachtingen. Soms kan een artikel licht wijzigen in afmetingen of specificaties, bijvoorbeeld door veranderingen bij de leverancier. We proberen dit altijd zo duidelijk mogelijk op de website aan te geven, maar het is duidelijk dat dit in jouw geval niet goed is gegaan. Onze excuses hiervoor. We waarderen je opmerkingen en nemen dit mee om onze service en communicatie te verbeteren. Fijn om te horen dat je het contact als netjes hebt ervaren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dit bedrijf is duidelijk slechter…

dit bedrijf is duidelijk slechter geworden, vorige keer onderzoekpapieren besteld kreeg ik netjes de juiste maat en volume waar ik voor betaalde, dit keer kreeg ik totaal verkeerde maat en volume, aangegeven werd gelijk gezegd ja we kunnen niet garanderen dat het volgende bestelling goed gaat, heel arogantklantenservice. en nu zit ik met gebakke peren

28. November 2023

Antwort von Hygienepapier.nl B.V.

Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een review voor ons achter te laten. Jammer om te horen dat u een slechte ervaring heeft met ons. Wij streven er altijd naar om iedereen op een passende manier te helpen en klachten zorgvuldig af te handelen. Toch is het niet altijd mogelijk om aan ieders verwachtingen te voldoen.

Onze excuses voor het ongemak.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr