Hygglo låter mig låna sant som man behöver, men man behöver sällan från en granne eller en som bor i samma stan. Jag har lånad en e-cykel på semester, och jag har lånad en bil-reparatur-laptop (bil-... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En leietaker var uheldig, noe som resulterte i skade på verktøyet mitt. Raskt svar fra Hygglo som henviste til sitt forsikringsselskap, Omocom. Bilder, dokumentasjon og beskrivelse. Raske... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varning! Finns ingen garanterad säkerhet. Jag blev bedragen på 60.000kr för min kamera. Falskt bank id kunde två män i min trohet hyra ä min kamera utan en återlämning. Min egna försäkring avslog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Att hyra med Hygglo funkar alltid toppenbra. Man har bra överblick över vilka produkter som finns o hur man får tag på dom. Enkelt att kolla tillgängliga datum. Bra överblick över uthyrarna o deras om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!
Lugnets Allé 48F, 120 66, Stockholm, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Hygglo
Inga problem när jag önskat hyra! Kan inte önska mer.

Antwort von Hygglo
Hyrde en släpvagn via Hygglo. Väldigt smidig tjänst där man guidas genom varje steg tillsammans med uthyraren. Ger mina starka rekommenderar till denna tjänst 👍

Antwort von Hygglo
Hyrt bil, takräcke, möbeltvättmaskin. Alla uthyrare väldigt trevliga, perfekt system

Antwort von Hygglo
Det var enkelt och snabbt att boka via Hygglo!

Antwort von Hygglo
Hygglo är super. Bra för att prova prylar innan köp och satsar hellre på kvalitetsprylar som håller länge och tål att hyras ut. Bra för miljön!

Antwort von Hygglo
Hygglo fungerar superbra. Rekommenderas!

Perfekt Bra pris Passade mig utmärkt Snabbt bra enkelt

Antwort von Hygglo
Snabb och smidig service! Vi hyrde denna till en fotbollscup och det var så uppskattat av både föräldrar och barn! Vi hyrde även denna till ett kalas! Vi kommer definitivt hyra denna igen! Tack tack tack! ❤️❤️

Antwort von Hygglo
Alle 50 euron vahinko korvattiin nopeasti. Olen käyttänyt kaksi kertaa pieniin vahinkoihin ja kaikki sujunut hyvin.

Antwort von Hygglo
Första gången tjänsten användes, fungerade bra, som tänkt.

Antwort von Hygglo
Bra tjänst för hyra det man behöver istället för köpa in allt. Trevliga människor oftast.

Antwort von Hygglo
Har nyttjat Hygglo för att både hyra och hyra ut, och är väldigt nöjd med tjänsten!

Antwort von Hygglo
Hygglo fortsätter att använda sig av bedragarna på försäkringsbolaget omocom. Av försäkringen får du som uthyrare oftast ingenting eller nära noll. Stor varning för dessa bedragare.

Antwort von Hygglo
Har hyrt ett antal gånger,har fungerat jättebra.
I stället för att äga en produkt,så är det inte så kostsamt att hyra.

Antwort von Hygglo
Smart och enkel lösning. Mycket nöjd

Antwort von Hygglo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.