Hygglo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hygglo låter mig låna sant som man behöver, men man behöver sällan från en granne eller en som bor i samma stan. Jag har lånad en e-cykel på semester, och jag har lånad en bil-reparatur-laptop (bil-... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En leietaker var uheldig, noe som resulterte i skade på verktøyet mitt. Raskt svar fra Hygglo som henviste til sitt forsikringsselskap, Omocom. Bilder, dokumentasjon og beskrivelse. Raske... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning! Finns ingen garanterad säkerhet. Jag blev bedragen på 60.000kr för min kamera. Falskt bank id kunde två män i min trohet hyra ä min kamera utan en återlämning. Min egna försäkring avslog... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

Kontaktinformationen

• Lugnets Allé 48F, 120 66, Stockholm, Schweden

• hygglo.se

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

392 Bewertungen

Alle Bewertungen

134 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig och snabb service!

Smidig och snabb service!
Kunde hämta verktyg inom 1 timme!

2. September 2026

Antwort von Hygglo

Härligt att höra att det gick så snabbt och smidigt att få tag på verktygen du behövde. Tack för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Första upplevelse men definitivt inte…

Första upplevelse men definitivt inte sist! Allt var så smidigt och enkel att göra. Perfekt idé och app. Hjälper cirkulär och miljövänligt ekonomi. Bravo!

Antwort von Hygglo

Vilken härlig första upplevelse att läsa om! Vi hoppas självklart få se dig på Hygglo igen. Tack för att du är med och bidrar till en mer cirkulär ekonomi!

Varning

Min egna försäkring avslog ärendet. Sp ny måste jag använda mig av hygglos egna försäkringar som endast återbetalar kameran begagnade värde. Ej det ursprungliga värdet. Kameran va endast 1 månad gammal.

21. Juli 2026

Antwort von Hygglo

Det här låter som en mycket obehaglig upplevelse, och vi förstår att det har påverkat din känsla av trygghet på Hygglo.

Av det vi kan se pågår försäkringsärendet fortfarande och någon slutlig bedömning verkar ännu inte vara gjord. Om kameran endast var en månad gammal ska det enligt försäkringsvillkoren inte göras något åldersavdrag. Ersättningen ska däremot baseras på värdet av en likvärdig kamera i samma skick vid tidpunkten för förlusten.

När försäkringsärendet är avslutat är du välkommen att kontakta Hygglos support om du anser att beslutet eller värderingen är felaktig. Då tittar vi närmare på vad som har hänt och hjälper dig vidare.

Jättebra service

Jättebra ser

2. September 2026

Antwort von Hygglo

Tack så mycket! Härligt att höra att du haft en bra upplevelse.

Hygglo fungerara utmärkt

Hygglo fungerara utmärkt. Tryggt och säkert för båda parter.

28. August 2026

Antwort von Hygglo

Vad roligt att höra att du har haft en så bra upplevelse av Hygglo. Tack för att du delar med dig!

Använt några gånger nu

Använt några gånger nu, gick jättebra med hämtning, lämning och produkt beskrivning också.

Antwort von Hygglo

Vad kul att höra att du har haft flera smidiga hyror hos oss. Tack för att du delar med dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket smidig och enkel hämtning och…

Mycket smidig och enkel hämtning och lämning. Produkterna var tydligt organiserade och enkla att använda. Rekommenderar starkt!

Antwort von Hygglo

Stort tack för den fina recensionen! Härligt att höra att både hämtning, lämning och själva hyran fungerade så smidigt.

Jättebra tjänst

Jättebra tjänst, varit nöjd varje gång jag använt den!

Antwort von Hygglo

Tack så mycket för att du delar med dig! Vi blir verkligen glada av att höra att Hygglo har fungerat bra för dig gång på gång.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underbar tillgång till dyra produkter

Att hyra med Hygglo funkar alltid toppenbra. Man har bra överblick över vilka produkter som finns o hur man får tag på dom. Enkelt att kolla tillgängliga datum. Bra överblick över uthyrarna o deras omdömen. Känns som ett pålitligt och stabilt system. Helt underbart att ha tillgång till alla produkter som man annars skulle behöva köpa bara för att använda en gång. Har mestadels hyrt men har också en del produkter som mest ligger o samlar damm som man skulle kunna hyra ut.

Antwort von Hygglo

Stort tack för en så fin recension! Det är väldigt roligt att höra att Hygglo känns både enkelt, pålitligt och smidigt att använda. Extra kul att du också ser möjligheten att låta saker som mest ligger hemma komma till användning hos någon annan.

No Support

I wanted to try Hygglo's platform, but my experience was disappointing. After verifying my MIT ID, I was asked for my email and phone number, which I did. I verified my email successfully, but when I moved to verify my mobile number, the page immediately displayed an error and advised me to contact support. I reached out and was connected to Kimberly, a customer service agent, who gave generic responses and showed little interest in helping. She suggested downloading their app or using a different phone number. I tried both, but the same error persisted. Eventually, she said there was nothing she could do, even though the error message explicitly told me to contact support. When I asked what I was supposed to do as a new user facing these issues, her response was simply, "there is nothing I can do." I expected a new platform with technical issues to be proactive about fixing them and to prioritize customer retention, but instead, I was met with indifference. Unfortunately, my experience was quite disappointing.

Antwort von Hygglo

Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry that your first interaction with Hygglo was such a frustrating one.

The issue you encountered was connected to one of the automated security checks within our verification process. The case was escalated for technical review, but unfortunately these checks cannot always be manually overridden, and in this instance we were not able to provide an alternative way to complete the verification.

We understand how disappointing that is, particularly as you were trying to join Hygglo. While we could not ultimately provide a solution, we should have been clearer about what was happening and the limitations earlier in the conversation.

We appreciate you taking the time to raise this with us.

Best regards,
Hygglo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ansvarslösa hyrestagare och en försäkring som inte hjälper

Som uthyrare av anläggningsmaskiner via Hygglo har jag tyvärr fått en väldigt dålig erfarenhet.

Det mest frustrerande är att vissa hyrestagare verkar behandla maskinerna helt utan ansvar. Maskinen hanteras vårdslöst, körs på ett sätt som den inte ska och lämnas sedan tillbaka med skador – ibland med ett leende i ansiktet, som om ingenting har hänt. Det verkar som att vissa tänker: ”Det är ju försäkrat, så jag behöver inte bry mig.”

Men verkligheten är en annan. Det är jag som maskinägare som står kvar med den skadade maskinen, reparationskostnaderna, stilleståndet och allt besvär efteråt.

Och då kommer nästa problem: Hygglos försäkring och skadehantering.

Hygglo ger intrycket att uthyraren är skyddad genom försäkringen, men min erfarenhet är att när en skada faktiskt inträffar blir det väldigt svårt att få ett tydligt svar. Jag har haft flera skador på mina maskiner och anmält dem, men får ingen tydlig återkoppling och ingen ersättning. I stället blir jag hänvisad vidare från den ena personen eller avdelningen till den andra utan att få ett konkret besked om vad som händer med ärendet.

Det är väldigt frustrerande att stå med dyra maskiner som blivit skadade och samtidigt inte få veta om, när eller hur skadan kommer att ersättas.

En försäkring är inte mycket värd för en uthyrare om man efter en skada inte får tydlig information, seriös handläggning och faktisk ersättning.

Jag tycker att Hygglo måste ta större ansvar för både hyrestagarnas beteende och sin egen skadehantering. Det ska inte vara så att hyrestagaren känner att den kan köra sönder en maskin utan konsekvenser, medan maskinägaren får stå ensam med problemet.

20. August 2026

Antwort von Hygglo

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi förstår att det är frustrerande att stå med en skadad maskin och samtidigt uppleva att det är svårt att få tydliga besked om vad som händer.

När en skada inträffar finns Hygglo kvar för att hjälpa till med vägledning och se till att ärendet kommer rätt i processen. Själva försäkringsutredningen, eventuella kompletteringar och beslut om ersättning hanteras däremot av vårt försäkringsbolag Omocom enligt försäkringsvillkoren. Det innebär att vissa frågor om ett pågående skadeärende bara kan besvaras av dem.

I det här fallet verkar dessutom viss kommunikation inte ha nått fram som avsett, vilket förstås har gjort processen ännu mer frustrerande. Där kan och ska vi på Hygglo hjälpa till att reda ut kontaktvägarna och föra processen framåt när något inte fungerar som det ska.

Vi tar skador på uthyrda saker på stort allvar och tar med oss din feedback kring hur vi kan göra ansvarsfördelningen och processen tydligare för våra uthyrare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket smidig app för att hyra diverse…

Mycket smidig app för att hyra diverse olika saker i din närhet med omnejd.

19. August 2026

Antwort von Hygglo

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du tycker att Hygglo gör det enkelt att hitta och hyra saker i närheten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hygglo möjliggör ett enklare liv!

Hygglo möjliggör att det blir lätt att göra rätt. Jag behöver inte äga alla prylar jag använder 2-3 gånger per år. Istället och samtidigt har jag saker som underlättar i andras liv att de får hyra av mig. Otrolig app och jag hoppas att fler hittar till den!

18. August 2026

Antwort von Hygglo

Vilken fin beskrivning av Hygglo, stort tack! Vi blir väldigt glada av att höra hur du både får nytta av att hyra det du behöver och samtidigt låter dina egna saker komma till användning hos andra.

Smidigt

Smidigt, en bra tjänst!

13. August 2026

Antwort von Hygglo

Vad kul att höra! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt och bra på alla sätt!

Smidigt och bra på alla sätt!! 👍☝🏼🤩

15. August 2026

Antwort von Hygglo

Stort tack för den fina recensionen! Vi blir väldigt glada att höra att allt har känts smidigt och fungerat bra.

Smidig

Smidig , trygg och säkerställd process med plattformen. Betalning genomförs av hyrande part i app innan upphämtningsuppgifter lämnas ut och utlämning kan ske.

Hyrt ut ca 10 gånger via Hygglo utan avvikelser än så länge, mycket nöjd.

15. August 2026

Antwort von Hygglo

Stort tack för den utförliga och fina recensionen! Det är väldigt roligt att höra att du upplever uthyrningen som både smidig och trygg, och att dina erfarenheter av Hygglo har varit så positiva.

Mvh Hygglo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr