hygglo.no Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noen ganger trenger man utstyr og verktøy bare en gang til ett prosjekt, og da er det helt genialt å kunne leie i stedet for å kjøpe alt nytt. For ikke å glemme at en del arbeid er mye morsommer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Greit å leie hvis man bare trenger utstyret sjeldent, eller man har lite plass. Noen ganger vet man ikke om man virkelig trenger den type verktøy og da er det greit å leie for å se om det man skal sat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bærekraftig for alle

Hygglo er en kjempe enkel app å bruke. Her finnes veldig mye å leie istedenfor å kjøpe nytt og dyrt som kanskje bare blir stående. At det finnes muligheter til å gjøre noe hyggelig uten å måtte bruke masse ressurser er fantastisk. Har anbefalt Hyggelo til mange! ☀️🍀

1. August 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at du opplever Hygglo som enkel å bruke og at du setter pris på de bærekraftige mulighetene som finnes. Det betyr mye for oss at du anbefaler oss videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utleie til en hyggelig pris

Utleie til en hyggelig pris. Praktisk og effektivt.

5. August 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du opplever leieprosessen som både praktisk og effektiv.

Enkelt og greit

Enkelt og greit - både som utleier og leietaker. Pengene på konto 2 dager etter at leien var ferdig.

23. Juli 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du opplever prosessen som enkel og at utbetalingen kommer raskt.

Helt genialt konsept

Helt genialt konsept som jeg har benyttet flere ganger ifm hagearbeid, men også ifm andre behov

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at konseptet fungerer godt for deg både til hagearbeid og andre behov. Det setter vi stor pris på, og vi håper å kunne hjelpe deg mange ganger fremover.

Anbefales

Anbefales. Kor elles kan man leige barneseter på ein så enkel måte.

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for anbefalingen. Vi er glade for å høre at du synes det er enkelt å leie barneseter hos oss. Målet vårt er å gjøre prosessen så smidig som mulig, og det er hyggelig å vite at det fungerer godt for deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig og enkelt rett å slett!

Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye mer kostbart å kjøpe og tar mye plass til lagring . Å leie til billig pris , "klikk å hent" 👍

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi er glade for at du setter pris på hvor enkelt det er å finne riktig utstyr i nærheten og at prosessen med henting og kommunikasjon fungerer godt. Vi er helt enige i at det er smart å leie utstyr som brukes sjelden, både for å spare penger og plass.

Elsker Hygglo!

Hygglo er en effektiv plattform som gjør at jeg enkelt får tak i utstyr jeg bare trenger av og til. Sparer penger og reduserer overforbruk. Anbefaler alle å bruke denne, jo flere brukere jo bedre tjeneste!

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at Hygglo gjør det enkelt for deg å få tak i utstyret du trenger, samtidig som du sparer penger og bidrar til mindre overforbruk. Vi setter stor pris på anbefalingen din, flere brukere gjør absolutt tjenesten enda bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super måte å leie f eks kajakker

Super måte å leie f eks kajakker! Appen fungerer veldig fint! Jeg kan tenke meg å leie ut ting her😊

1. August 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med appen og opplevelsen av å leie hos oss. Vi blir ekstra glade når vi hører at du også vurderer å leie ut ting, det er en flott måte å dele og samtidig tjene litt ekstra.

Knall!

Bra opplevelse! Har leid ut ting og tang på Hygglo i mange år, de er konkurransedyktige på pris og ordner raskt opp ved forsikringssak.

31. Juli 2025

mye for pengene

Har leid biler på nettsiden 2 ganger, og kommer nok til å bruke det mer framover til andre ting også. Man får mye for pengene. Kan anbefales.

26. Juli 2025

Antwort von hygglo.no

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Så fint å høre at du har hatt gode opplevelser med å leie bil hos oss, og at du synes det gir mye for pengene. Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å hjelpe deg med fremtidige leiebehov!

Nyttig platform

Veldig fornøyd med muligheten til å få leid ting man bruker sjeldent, men er helt nødvendig innimellom. Man kan ikke eie alt, og samtidig de som eier ting får litt «valuta» tilbake.

22. Juli 2025

Antwort von hygglo.no

Vi håller helt med – det är både smart och hållbart att kunna hyra det man bara behöver ibland, och samtidigt ge värde tillbaka till den som äger prylen.

Kul att du är nöjd med hur Hygglo fungerar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Litt plundring med app ellers veldig…

Litt plundring med app ellers veldig bra!

22. Juli 2025

Hej,
Kul att höra att allt känns bra! :)

Har ni någon feedback om appen eller upplever att den har tekniska fel, tveka ej att flagga detta med supporten, så ska vi undersöka det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra system med mulighet for leie…

Veldig bra system med mulighet for leie av forskjellige produkter til en rimelig penge i nærområdet.Har brukt Hygglo flere ganger og er meget fornøyd med alle leieavtalene.

20. Juli 2025

Antwort von hygglo.no

Vad roligt att höra att du haft flera bra upplevelser med Hygglo och att allt fungerar bra för dig.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig – Välkommen tillbaka till nästa gång! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget enkel og grei måte å leie på

En meget enkel og grei måte å leie på. Alt i appen fungerer utmerket.

19. Juli 2025

Antwort von hygglo.no

Stort tack för dina fina ord!
Vad kul att höra att allt fungerade smidigt i appen och att upplevelsen kändes enkel och tydlig.

Tack för att du använder Hygglo!

Hygglo er topp

Hygglo funker veldig bra, har gode erfaringer med å leie diverse utstyr fra trivelige folk.

13. Juli 2025

Hej,

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du haft bra erfarenheter av att hyra saker via Hygglo och att det fungerat smidigt med trevliga uthyrare !

Tack för att du är en del av Hygglo!

Vänliga hälsningar,

Praktisk for smålån

11. Juli 2025

Hej,

Tack för ditt betyg! Vi håller helt med – Hygglo ska vara enkelt och smidigt även för de mindre uthyrningarna. Det är roligt att höra att det fungerar bra för dig!

Tack för att du använder Hygglo!

Hygglo fungerer utrolig godt

Hygglo fungerer utrolig godt, og det har vært veldig praktisk å kunne leie nyttig utstyr man trenger en sjelden gang - til og med på en helligdag. Hygglo er mitt førstevalg hver gang jeg trenger å få tak i utstyr. Min erfaring er at prisen er god, og utleierne er hyggelige og hjelpsomme. Anbefales på det varmeste!

11. Juli 2025

Hej,

Stort tack för din varma rekommendation och fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att Hygglo fungerar smidigt för dig. Extra roligt att du haft bra kontakt med hjälpsamma och trevliga uthyrare.

Tack för förtroendet och för att du väljer Hygglo!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr