Anbefales varmt! Jeg havde ikke været til tandlæge i mange år – som i rigtigt mange år – og led af problemer med at spise normalt og smerter. Med knude i maven og sved på panden mødte jeg op hos Ammar... Mehr ansehen
Ville ikke anbefale Hvidovre Tandklinik til nogen! Tandlæge Amar er uprofessionel og laver skade på ens tænder.. Skade der nu skal rettes op af en anden tandlæge. Alt går for stærkt og han lytter ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk Service! Jeg havde ekstremt dårlige tænder i mange år - Ankom kun til Hvidovre Tandklinik fordi jeg havde smerter - med ingen intention om at fikse resten. Vi havde en snak og eft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu en virkelig god oplevelse! 🦷 I dag var jeg igen behandling hos Hvidovre Tandklinik. Selvom jeg altid frygter tandlægebesøg, var det virkelig en god oplevelse. Ammar er dygtig og effektiv og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hvidovre Tandklinik er din lokale omsorgsfulde tandlæge i midten af Hvidovre. I klinikken vil du blive mødt af venligt personale i hyggelige omgivelser. Vi arbejder med den nyeste teknologi og tilbyder studerende 15% studie-rabat. Vi foretager alle former for tandbehandling, bl.a. tandregulering med Invisalign, fjernelse af visdomstænder, implantater, veneers, snorkeskinner, broer, parodontos-beh., mm. Du er velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation, hvis du ønsker en større behandling, invisalign-tandretning eller implantater til at erstatte dine manglende tænder.
Hvidovrevej 130A, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 69 91 25 77
- kontakt@hvidovre-tk.dk
- hvidovre-tk.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fantastisk oplevelse hos Hvidovre…
Fantastisk oplevelse hos Hvidovre Tandklinik.
Flot lækker klinik hvor personalet giver en god oplevelse. Jeg kom ud med rene tænder.

Ren klinik
Ren klinik. Fremragende og flinke læger samt assistenterne

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Jeg ville gerne finde en ny tandlæge
Jeg ville gerne finde en ny tandlæge, og havde fået denne klinik anbefalet, det har jeg ikke fortrudt. Iben er det rareste menneske, hun fortæller mig hvad hun laver, det gør mig tryg. De er alle venlige og imødekommende. Jeg vil anbefale klinikken til andre

Dårlige oplevelse
Det er den dårligste tandlæge i verden ringe for at bestille en tid fordi mit tandkød trak sig tilbage da jeg så kommer ned på klinikken siger hun bare der er ikke noget galt med dit tand kød eller dine tænder nej men man kan bare næsten se bunden af mine tænder

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Jeg besøgte Hvidovre Tandklinik mange…
Jeg besøgte Hvidovre Tandklinik mange gange i løbet af de seneste 8 måneder i forbindelse med tandretning, plastfyld og kosmetisk plast behandling, og jeg må sige, at min oplevelse var intet mindre end fantastisk. Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen og i trygge hænder.
Personalet var imødekommende og professionelt. De tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og svarede tålmodigt på mine spørgsmål. Både på klinikken og i telefonisk henveldelser og på Instagram Messenger. Der var en atmosfære af ro og forståelse, som virkelig gjorde hele oplevelsen behagelig. (Især for en som har tandlægeskræk)
Tandlægen Rasha, jeg blev behandlet af, var ekstraordinær. Hendes ekspertise og ro under behandlingen gjorde mig virkelig afslappet og tillidsfuld. Smertefri behandling og en ekstremt omhyggelig tilgang gjorde hele forskellen.
Hun stopper ikke før der er en god resultat!!!
Samlet set var min oplevelse på Hvidovre Tandklinik en af de bedste, jeg har haft hos en tandlæge. Jeg vil varmt anbefale denne klinik til alle, der søger en pålidelig og professionel tandplejeoplevelse.
Tak til Rasha og hele teamet for deres fremragende service og for at gøre mit besøg behageligt og bekymringsfrit.

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Min mor skulle have en længere…
Min mor skulle have en længere behandling og tandlægen, Ammar, tog rigtigt godt imod os og fik rådgivet os helt rigtigt. Det var en god oplevelse, og vi anbefaler tandlægen.

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Overraskende dyr og helt igennem dårlig…
Overraskende dyr og helt igennem dårlig oplevelse med elendig information.
Blir sidste gang jeg sætter mine ben i den klinik.
Skulle ha lavet et lille hul og en ny plastfyldning. Gjorde det klart at jeg ikke skulle have alle mulige tillægs udgifter og bare skulle ha ordnet de 2 ting.
Kom nærmest op at diskutere med tandlægen der holdt fast i at det ikke kunne laves uden røntgen billeder, men kunne få rabat hvis det var så stort et problem så jeg kun skulle betale for de 2 huller og en tandrensning.
Alternativt ville hun lave en fyldning nu og så “holde øje” med det andet da det var et meget lille hul, men det ville kræve flere aftaler med røntgen osv.
Jeg afslår og vil egentlig bare ha lavet de huller som først aftal, får et pris overslag på knap 3200 som jeg så accepterer og hun går igang.
Hun spør om jeg vil bedøves og da jeg aldrig har fået lavet en slidt fyldning om før, aner jeg ikke hvor omfattende det er eller om det er nødvendigt at bedøve, så hun tjekker om jeg blev bedøvet ved sidste behandling jeg fik, hvilket jeg gjorde, og vi blev enige om at så måtte de hellere bedøve denne gang også.
Da jeg skal betale er regningen på ca.3900 kr. jeg siger det ikke var det jeg fik af vide da jeg sad i stolen, men får besked på at JO det er det pris overslag hun havde lavet. Men jeg kunne evt. høre tandlægen ad om en afdragsordning.
Jeg afslår da det jo ikke gør regningen mindre men blot udskyder betalingen, så jeg betaler og går.
Da bedøvelsen aftager og jeg er kommet hjem, mærkes mine tænder ru og med skarpe kanter på.
Jeg må så tage turen tilbage og få poleret lidt, da det er lim rester der er størknet på flere af mine tænder.
Da jeg så endelig kommer hjem for 2. gang får jeg nærlæst regningen, der jo var meget dyrere end jeg havde forventet og ser så et tillæg på 175kr “ til individuel forebyggende behandling “ som jeg ALDRIG er blevet præsenteret for før og som heller ikke er at finde på prislisterne jeg har kunnet finde.
Jeg ringer igen igen til tandlægen for at høre hvad pokker jeg nu har betalt for og får besked på at det er noget de har pålagt deres tandrens, og det gør alle tandlæger.
(Den individuelle forebyggende behandling, jeg ikke bad om eller blev underrettet om var åbenbart da tandlægen lige smurte lidt klorhexidin, mener jeg det var, på mine tænder for det var godt for tandkødet)
Jeg syntes det er direkte lusket bare at smide sådan en ekstra “behandling” på regningen, jeg blev aldrig spurgt om jeg ønskede det, eller fortalt at det var det hun gjorde… og hvis alle tandlæger gør det og det er en del af almindelig tandrens, skal det sgu ikke pålægges som en ekstra behandling på regningen.
Enten bør det indgå i prisen eller også bør man da SOM MINIMUM informere om at det er noget i pålægger, så man har mulighed for at takke nej.
Jeg har efterfølgende kunne regne ud at grunden til regningen blev højere end det jeg gik med til da jeg sad i stolen er at hun i prisoverslaget ikke havde regnet bedøvelse med, og hun syntes åbenbart heller ikke hun lige skulle gøre opmærksom på at det lige ville øge regningen med 750 kr. inden jeg gik med til de 2 bedøvelser.
Så helt igennem, værste tandlæge oplevelse jeg har haft, uprofessionel og dårlig til at informere klart.
Mangler forståelse og respekt for hvad jeg egentlig skulle have lavet/havde råd til.
Og resultatet er selv efter andet besøg deroppe stadig ikke i orden… virker som sjusket udført arbejde, i en klinik hvor det bare drejer sig om at kratte penge ind…. Og prakke ekstra udgifter på.
Hvis i det mindste resultatet havde været godt, så kunne man måske se igennem fingre med den dårlige kommunikation og overraskelses beløbene på regningen, men nej…..

من از کارکنان و شیوه برخورد آنها بسیار خوشحال هستم
شیوه برخورد آنها بسیار خوشحال هستم

Yderst tilfredstillende service
Yderst tilfredstillende service. Hvidovre Tandklinik tilbyder hele pakken. Helt fra behandling, til opfølgning og påmindelse.
Jeg er utrolig glad for at være kunde i klinikken.

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Man kan ikke ønske sig mere af en tandlæge og jeg er helt ud tilfreds
Har været til tandlægen igen, og endnu en gang var det helt igennem en rigtig god oplevelse. Der bliver taget godt imod en når man kommer ind, vente tiden var få minutter og alt var gjort klar. Tandlægen havde læst op på journalen og vidste i detaljer hvad jeg havde fået lavet tidligere. Behandlingen var meget professionel og man bliver guided igennem hele processen. Man kan ikke ønske sig mere af en tandlæge og jeg er helt ud tilfreds

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Sødeste personale og meget professionel…
Sødeste personale og meget professionel Tandlæge.
Ammar var meget ærlig omkring hvilke løsning vi skulle lave til mig og han lavet en plan for mig, som jeg så inden han gik igang.
Jeg har lidt tandlægeskræk, men han var så rolige og jeg følte mig tryg.
Mange tak for jeres hjælp

Antwort von Hvidovre Tandklinik
En professionel og venlig behandling
Her får man altid en professionel og venlig behandling. Her er der tale om en en tandlægeklinik, som man faktisk tør stole på fuldt ud.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Hvidovre Tandklinik er super…
Hvidovre Tandklinik er super profesionelle. Jeg føler altid, at jeg er i trygge hænder. Særligt tandlæge Ammar som jeg har været til behandling hos flere gange tidligere er imødekommen, empatisk og ikke mindst super dygtig Kan helt klart anbefale ham .

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Fremragende oplevelse hos Hvidovre…
Fremragende oplevelse hos Hvidovre Tandklinik!
Jeg fik fjernet to visdomstænder hos Hvidovre Tandklinik, og jeg var yderst tilfreds med begge behandlinger. Personalet var venlige og professionelle, og tandlægerne var erfarne og dygtige, samt tog sig tid til at forklare behandlingsplanen.
Jeg kan varmt anbefale Hvidovre Tandklinik til alle, der ønsker en tandklinik der tager sig godt af deres patienter.

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse hver gang man bliver behandlet hos Ammar! Altid venlig og yderst professionel - om det til eftersyn eller om det er en lille eller stor ting der skal laves. Kan varmt anbefales hvis du ønsker en pålidelig og velovervejet behandling 😊

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Den varmeste anbefaling herfra til…
Den varmeste anbefaling herfra til Hvidovre tandklinik.
Hurtig, smertefri og professionel behandling i gennem mange år, især hos Ammar Al-Moalem. Han er meget kompetent og omhyggelig med sin behandlinger.
STOR ANBEFALING herfra!

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Yderst professionelle og meget dygtige…
Yderst professionelle og meget dygtige tandlæger, som virkelig får dig til at føle dig tilpas i klinikken, hvor der altid er plads til fleksibilitet og hjælpsomhed.
Ammar og teamet kan jeg til enhver tid anbefale. Fornuftige og fair priser og et højt service niveau.
Tak for hjælpen igen ⭐️⭐️⭐️

Den bedste, efter jeg prøvede ca.10 stk

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Alt ved denne klinik er fantastisk
Alt ved denne klinik er fantastisk. Personalet, service, udstyr og især behandling. Man føler sig i trygge hænder før, under og efter behandling. Der bliver lyttet til en og man går herfra med overbevisning om god behandling og ikke mindst høj faglighed. Kan kun anbefale stedet. Ammar er bare et godt mennesker på mange måder.

Antwort von Hvidovre Tandklinik
God håndteringshastighed og dygtighed i…
God håndteringshastighed og dygtighed i arbejdet

Antwort von Hvidovre Tandklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.