Hvidevareland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser, og hurtig levering. Det eneste der kan undre er, at man få en faktura på mail efterfølgende, selv om man har betalt online. Der står ganske fint, at hvis man har betalt online, så kan man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland. Venlig og kompetent rådgivning, god service og en behagelig handel fra start til slut. Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  2. Haushaltsgeräte-Kundendienst
  3. Fachhandel für Kaminöfen
  4. Beleuchtungsgeschäft
  5. Staubsaugergeschäft
  6. Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!

Hervorragend

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel service og skønne…

Super professionel service og skønne produkter!
Havde en virkelig god oplevelse i Hvidevareland i går, hvor Julie tog sig rigtig godt af os og vi fik lige det vi gerne ville have med supergod og professionel service.
Vi ses helt sikkert igen!

14. März 2024

Hej Anette

Tak for din fine anmeldelse, det er jeg glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles god og serviceminded…

Særdeles god og serviceminded betjening, gode priser, og varen leveret som aftalt til tiden.
Et sted vi vil vende tilbage til, næste gang vi har noget der skal udskiftes👍

26. Februar 2024

Hej Max

Mange tak for de 5 stjerner du har givet os på Trustpilot.

Godt kommunikation og håndtering

Vi modtog en emhætte der var defekt fra start, vi havde god kommunikation med Julie fog hun håndterede det super godt fra start. Vi har idag fået afhentet den defekte emhætte og fået leveret en ny.
Helt igennem god oplevelse, selvom den første emhætte var i stykker..

31. Januar 2024

Hej Heidi

Tak for de 5 stjerner du har givet os på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super billige priser og hurtig…

Super billige priser og hurtig levering. Kunne ikke finde tingene billig andre steder.

15. Januar 2024

Hej Ernst

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Tak for handlen.

Claus

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds, hurtig levering gode priser!

10. Januar 2024

Hej Zsoit

Tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en reklamation på 5 bedlamper…

Vi havde en reklamation på 5 bedlamper - sendt billeder og kvittering og fik derefter bekræftelse på, at 5 nye bedlamper var på vej til os

2. Januar 2024

Antwort von Hvidevareland

Mange tak for de 5 Stjerner.

Team
Hvidevareland

Rigtig fin pris

Rigtig fin pris. Hurtig forsendelse. Dog kunne jeg godt have tænkt mig at få tilsendt tracking nr.

10. Januar 2024

Hej Niels

Mange tak for den fine anmeldelse på Trustpilot.

Claus

Verdensklasse service

Vi har købt lamper til spisestuen hos hvidevareland. Først fik vi en med en lille produktionsfejl. Det sørgede de uden at tøve og med oprigtig venlighed for blev ordnet. Anden gang knækkede den anden lampe ved almindelig brug og igen lavede de lynhurtigt en reklamationssag og sendte en ny næste dag.

Kæmpe anbefaling herfra, især til Tanja som må være verdens venligste kontorassistent.

3. Januar 2024

Hej Jean-Claude

1000 tak for den flotte anmeldelsen og de pæne ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jamen jeg ved slet ikke hvor jeg skal…

Jamen jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte...jeg har nok været den mest besværlige kunde med fejlbestillinger, returneringer og ALT er blevet klaret med forståelse, smil og SUPER service. Jeg kan kun anbefale Hvidevareland...og så er det absolut dem, der havde de laveste priser på de Scanpan stegepander, jeg skulle bruge. Tusinde tak.

22. Dezember 2023

Hej Marlene

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er vi bare så glade for.

Mange hilsner

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg havde brug for en fryser asap., da vores gamle var stået af.
Bestilte en Gram, med gratis levering dagen efter.
Fik ved ordrebekræftelsen besked om at der desværre var længere leveringstid end forventet. (Ca en uge).
Da jeg ville annullere ordren via telefon, tilbød de flere alternativer til absolut fordelagtige priser. Som stadig blev leveret dagen efter.
Klasse service, så jeg ikke blev tvunget til at udskifte alle vores frostvarer 👏👏👏

11. Dezember 2023

Hej Jonas

Mange tak fordi du har anmeldt dit køb på Trustpilot.

Vi er glade for at kunne finde en løsning til dig.

Mange hilsener.

Hvidevareland
Claus Lundager

Rimelig imponerende service..

Rimelig imponerende service da min gamle Smeg maskine kom tilbage misfarvet tilbage fra rep. Hvis du får Julie, så er du i gode hænder

14. Dezember 2023

Hej Nicolai

Tak for anmeldelsen.

Det er jeg rigtig glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var nogen tekniske fejl på min smeg…

Der var nogen tekniske fejl på min smeg kaffemaskine, og da det var under 2 år siden at jeg havde købt den, kontaktede jeg dem. De fik hurtigt sendt mig en ny, og servicen kunne ikke have været bedre. Kan klart anbefale dem!

17. November 2023

Hejsa

Tak fordi du har valgt at dele din oplevelse på Trustpilot.

Vi er glade for at problemet blev løst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en fornøjelse at handle hos…

Virkelig en fornøjelse at handle hos Hvidevareland/Vejle Alle aftaler overholdt, til tiden, og med en venlig betjening
tak for det... og god jul
Inge-Merete

27. Oktober 2023

Hej Inge-Merete

Tak for den pæne anmeldelse på Trustpilot.

Det er vi meget glade for.

Super hurtig levering

Super hurtig levering , bestilte en fryser torsdag eftermiddag og fragtmanden kom med den kl 8 fredag morgen.

13. Oktober 2023

Hej Jane

Tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Dejligt det kunne gå så hurtigt.

Hilsen
Julie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr