Gode priser, og hurtig levering. Det eneste der kan undre er, at man få en faktura på mail efterfølgende, selv om man har betalt online. Der står ganske fint, at hvis man har betalt online, så kan man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland. Venlig og kompetent rådgivning, god service og en behagelig handel fra start til slut. Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har købt lamper til spisestuen hos hvidevareland. Først fik vi en med en lille produktionsfejl. Det sørgede de uden at tøve og med oprigtig venlighed for blev ordnet. Anden gang knækkede den ande... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!
Strandvejen 63A, 7120, Vejle Øst, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Har lige bestilt et fryseskab. Høj klasse af service og imødekommenhed fra medarbejderne. Jeg vil fremover gøre handler med Hvidevareland.dk Kan absolut anbefales

Antwort von Hvidevareland
Bestilte et køle/fryseskab torsdag og fik det leveret Fredag middag super god service og hurtig og tilmed gratis levering. Ikke sidste gang vi handler der 👌👌

Antwort von Hvidevareland
Sendte en vare retur. Efter 17 dage var min penge ikke kommet retur så jeg ringede for at høre ad. Snakkede med Claus og de kunne se vi havde aftalt returnering men de kunne ikke se pakken var kommet. Der blev undersøgt og ringet tilbage og 20 minutter senere havde jeg fået pengene tilbage. Super service.

Antwort von Hvidevareland
Bestilte et køleskab 2/1 2025 og ca 24 timer senere blev det leveret, fragt 0 kr.. Kiggede på det samme køleskab hos Elgiganten, prisen var ca. det samme, men med 5 dages leveringstid og en fragtpris på 350 kr. 5 kæmpestore stjerner herfra.

Super hurtig levering og god service! Tak 😍🤗

Antwort von Hvidevareland
Jeg skulle have nyt køleskab med venstrehængt dør.
Jeg havde søgt flere steder men faldt over Hvidevareland som via en god hjemmeside fandt jeg et Bosch køleskab til en konkurence dygtig pris.
Levering af DSV til aftalt tid og pengene blev først trukket på kortet efter at det var leveret.
Kjeld

Antwort von Hvidevareland
Venlig og professionel oplevelse, hurtig og nemt

Antwort von Hvidevareland
Jeg fik en super service og vejledning. Endvidere hurtig levering.

Antwort von Hvidevareland
Godt udvalg, gode priser, fremragende service

Hej Anders og Hvidevareland
Havde bestilt en emhætte ved en anden leverandør. Fik aldrig modtaget den og tiden var ved at rande ud.
Tog kontakt til Hvidevareland og fik en klasse service. Det produkt jeg havde bestilt var i restordre og der var kommet nyt på marked som jeg intet havde hørt om før. Derfor gav Anders mig den info jeg skulle bruge et tilbud der var uimodståeligt.
Bum, dagen efter stod jeg med en ny emhætte i en bedre version end udgangspunktet. What's not to like.
Så kan klart anbefales at tage kontakt og evt. Få et tilbud fra Hvidevareland, her ved de hvad de sælger og handler om.

Antwort von Hvidevareland
Fin hjemmeside, hvor jeg ikke var i tvivl om, hvad jeg købte og til en rigtig god konkurrencemæssig pris. Hurtig levering til det ønskede sted. Kan kun anbefale at handle her.

Antwort von Hvidevareland
Købte et komfur på tilbud til Black Friday. På deres hjemmeside var det muligt at lægge flere af samme slags i kurven, og der stod intet om, at der ikke var flere på lager, og derfor købte og betalte jeg for det. Dagen efter får jeg så en mail om, at de desværre ikke har nogle tilbage på lager. Kæmpe falsk markedsføring, som udover at være frustrerende jo også sætter mig en mega dårlig situation, da jeg nu står uden komfur, da jeg gik efter dette, fordi det var på tilbud, og derfor har misset andre tilbud fra andre leverandører. Der var ingen tilbud om hjælp fra Hvidevareland. Meget uprofessionel måde at lave forretning på.

Antwort von Hvidevareland
Jeg havde problemer med leveringsfristen på mit nye komfur. Ringede og snakkede med Claus i kundeservice. Jeg følte mig i den grad hørt og forstået. Efter en times tid vendte han tilbage og havde løst mit problem.

Antwort von Hvidevareland
Meget tilfreds med købet. Super service og hurtigt levering.

Antwort von Hvidevareland
Stort udvalg og hurtig levering

Antwort von Hvidevareland
Vi har haft endnu en god oplevelse med at handle hos Hvidevareland via webshop. Kommunikation og service i top, og gode priser. Stor anbefaling!

Antwort von Hvidevareland
Super service fra start til slut, hvor Anders fandt en ny og god løsning, da der opstod lidt problemer med leveringstidspunktet. Helt klart ikke sidste gang vi har købt noget hos Hvidevareland 🤗

Antwort von Hvidevareland
Jeg har lige købt et køleskab hos Hvidevareland & jeg må sige jeg fik en rigtig god oplevelse ved at handle der. så jeg kan kun opfordre at i tjekker deres Hjemme side!
Tak for handlen Claus.

Antwort von Hvidevareland
Dårligt firma som overhoved kke overholder aftaler. De følger ikke op på aftaler og prøver at krybe udenom.
Ikke et firma som prøver at løse problemer. Ja hold jer væk.

Antwort von Hvidevareland
Jeg fik købt et produkt der ikke levede op til mine forventninger ud fra deres beskrivelse. Tog kontakt til Hvidevareland og havde en super fin og konstruktiv dialog med virksomheden, hvor vi i god dialog, fandt frem til en super godt løsning.

Antwort von Hvidevareland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.