Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom,... Mehr ansehen
Top geregeld. Bestelling kwam zelfs eerder dan gepland. Extra laserguns voor als er eentje het onverwachts niet zou doen, vond ik echt een top service. Duidelijke uitleg en super simpel retourneren
Set was perfect hadden 12 guns en vestjes gehuurt werkte allemaal perfect zaten zelfs nog extra guns bij en extra vestje en lading extra batterijen deze niet nodig gehad. de jongens heerlijk middag... Mehr ansehen
We rented 10 laser guns for a birthday party, we got 2 extra guns and extra batteries for free. It also came with instructions and some game examples. We played 4 hours with around half an hour break... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Niederlande
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfecte service en guns werken perfect SuperFeestje
Set was perfect hadden 12 guns en vestjes gehuurt werkte allemaal perfect zaten zelfs nog extra guns bij en extra vestje en lading extra batterijen deze niet nodig gehad. de jongens heerlijk middag gelasergamed
Service was meer dan perfect feestje was woensdag maar door problemen van postNL was het maandag nog niet geleverd toen hebben ze kosteloos nog set via eigenkoerier gestuurd! (maar goed want de postnl set kwam pas woensdag laat op de middag pas aan) maar daar kan Huurnu.nl niks aan doen maar toch hebben ze dit meer dan correct opgelost zo tof!
vriendelijk personeel aan de telefoon en op de email.
Ik was verrast over de…
Ik was verrast over de professionaliteit van het materiaal! Echt leuk voor jong en oud! Wij hebben het gedaan met een feestje van groep 8. Er zijn op de site allerlei spelvormen te vinden, maar je kunt zelf ook alles bedenken. De service is ook positief en de communicatie fijn! Werkt heel goed!
Archerytagset was heel goed
De archerytag set was van hoge kwaliteit, en de pakketjes waren snel verzonden. Echter stoor ik me mateloos aan de 3 mails die ik heb ontvangen met de vraag of ik een review achter zou willen laten. Ook was 1 van de pakketjes op het factuuradres afgeleverd en niet op het aangegeven pakketpunt.
mega fijn geholpen en een hele snelle…
mega fijn geholpen en een hele snelle service. de ene dag besteld, de andere dag al bezorgd!
goede materialen, tijdige verzending
alle gehuurde spullen waren op orde, duidelijke uitleg erbij inclusief reservebatterijen en reservelaserguns. Ruim op tijd verzonden zodat het zelfs een paar dagen vantevoren was gekomen.
Zeer tevreden:)
Top! Netjes binnen gekomen. Duidelijk hoe je alles moet gebruiken. En hoe je het terug moet sturen.
Top ervaring
Top ervaring! Alles netjes en op tijd aangeleverd. We kwamen er vlak van te voren achter dat we een lasergame te weinig hadden besteld. Werd nog netjes in de bestelling meegenomen! Echt een aanrader!
Heel fijn bedrijf!
Fijne & snelle communicatie.
Keurig materiaal.
Materiaal werd ruim op tijd geleverd.
Wij hebben 8 sets Archery Tag gehuurd…
Wij hebben 8 sets Archery Tag gehuurd voor een kinderfeestje. Alles in goede staat ontvangen ruim van te voren. Goed verpakt, duidelijke communicatie, goede spullen.
Het was een succes!
Super kinderfeestje gehad met 12…
Super kinderfeestje gehad met 12 jongens. Lekker het bos in geweest en 3 uur plezier gehad! Alles was ruim op tijd binnen en helemaal in orde en compleet. Zeker een aanrader.
Top-ervaring
Snelle levering, netjes en compleet en scherpe prijs. Ook het terugsturen was heel gemakkelijk. Top-ervaring!
Snelle en goede service
Het was heel eenvoudig om een kist vol laserpistooltjes te huren voor een kinderfeestje. De kist werd snel geleverd bij een afgiftepunt en alles was compleet netjes verzorgd. Zeker een aanrader!
Voor herhaling vatbaar!
Het was ruim op tijd geleverd, alles was duidelijk en alles werkte perfect. Voor herhaling vatbaar!
Alles was goed geregeld spullen waren…
Alles was goed geregeld spullen waren van goede kwaliteit
Snelle levering en goede service
Snelle levering, gebruiksaanwijzing zeer duidelijk. Maar waar ik meest over te spreken ben is de service nadat er 2 het niet deden. Dmv een handeling bleken ze het wel goed te doen. Thanks en kids hebben genoten!
100% positieve ervaring
100% positieve ervaring. De communicatie was duidelijk, snel en gemakkelijk (ik wilde na het boeken nog iets aan de reservering veranderen, daar werd snel op gereageerd. Ook de communicatie over het proces van huren en terugsturen was correct en compleet. Heel fijn). Het opsturen was ruim op tijd, en de spullen waren nieuw, schoon en van goede kwaliteit. Zou het iedereen aanraden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.