Husteamet Bewertungen 12

TrustScore 4 von 5

3.8

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

12 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Fullkomlig katastrof

Fullkomlig katastrof

Detta är i särklass den värsta affär jag genomfört som konsument.

Jag vill redan nu reservera mig för att Ulrik kommer att svara på denna kommentar och göra allt i sin makt för att förvränga och mildra omständigheterna med diverse argument.

Jag beställde ett fritidshus som skulle levereras inom 12-14 veckor. Leveranstiden blev, med enbart orsaker skapade av Husteamet, 27 veckor.

Ulrik lovade att under hela byggprocessen löpande skicka bilder från tillverkningen. Dessa bilder uteblev, med undantag för två tillfällen. Trots upprepade påminnelser från mig om att jag önskade bilder för att se att allt blev i enlighet med beställningen.

När det väl var dags för leverans ljög densamma om planerade leveransdatum, och när dessa sedan uteblev pga. att huset inte var färdigtillverkat hittade man på ursäkter som att alla tillgängliga trailers hade gått sönder.

Väl på leveransdagen körde transportfirman sönder hela ena långsidan av fasaden genom att köra in i ett mitträcke. Husteamet meddelade inte kranföretaget som ska lyfta huset på plats att det blivit försenat, varpå kranföretaget får väntetid på adressen uppgående till 7 timmar och 20 minuter.

Väl på plats kräver chaufförerna extra pengar via Swish för att fortsätta transporten till adressen.

När huset väl är på plats är det så mycket fel på huset att det underkänns av den besiktningsmannen. Utöver felen är huset feltillverkat utifrån materialval och man tvingas bland annat byta allt golv i hela huset. Man får också riva hela fasadpanelen och ersätta den.

Innerdörrar har penselmålats för hand, luftvärmepumpen fungerar inte (man har böjt kopparrören för hand utan verktyg så att de spruckit och all gas läckt ut). I huset har utlovats professionell belysning. Alla armaturer, spotlights, rörkopplingar till VA, elmateriel osv är alla märka med Biltema, Jula och Rusta. På samtliga delar har man med spritpenna strukit över loggorna.

Nu, 8 månader efter leverans försöker Husteamet få mig att betala för de extrakostnader som uppkom till följd av deras bristande planering på leveransdagen och den extra timdebitering kranföretaget korrekt debiterat pga. väntetiderna.

Varning också för att Ulrik och Diana vill också försöka skapa en illusion av att de är flera personer som arbetar i företaget, men i själva verket är det endast de själva under olika påhittade mailalias.

Vad ni än gör, anlita inte detta företag. Det finns massor av alternativ som levererar hus från samma fabriker men som inte drivs på detta oseriösa sätt.

5. Juni 2025

Hej Simon,

Vi beklagar uppriktigt din upplevelse av husleveransen.
Det är självklart inte så vi vill att någon kund ska känna efter ett avslutat projekt.

Vi är ett litet företag med få anställda och arbetar tillsammans med flera fristående samarbetspartners.
Vi har tagit fullt ansvar för för de brister som uppstod i ditt projekt.
Alla fel i huset åtgärdades inom loppet av två veckor efter leverans.

Transportskada som uppstod med efterföljande problem åtgärdade vi inom 6 veckor efter leverans. Du har även fått den kompensation du begärde kopplad till förseningen av huset.

Vi har full förståelse för att situationen varit frustrerande för dig. Det som inträffade är absolut inte representativt för hur våra projekt normalt genomförs och är en mycket ovanlig händelse i vår verksamhets historia – något vi kommer att se till att det inte ska upprepas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gott om Husteamet som leverantör.

Mycket bra bemötande under hela förloppet från det där första besöket vid visningshusen till dess att mitt hus stod på plats. Lyhördhet för mina önskemål som låg lite utöver det ursprungliga erbjudandet. Allt gott om Husteamet som leverantör. Mvh /Mats

17. Dezember 2024

Antwort von Husteamet

Stort tack Mats för din fina recension, Mats! Vi är glada att höra att du varit nöjd med både bemötande och resultat. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig hela vägen till ditt nya hem.

Välfungerande,hög kvalitet,trivsamt

Så nöjda med huset. Trappan till loftet är perfekt. 1-8 personer kan sova i huset. Lättstädat! Allt fungerade bra, från markarbete , vatten och avlopp till leverans och uppställning av huset som klarades på en dag år 2021.

20. November 2025

Antwort von Husteamet

Stort tack för er recension! Vad roligt att höra att ni trivs så bra i huset och att allt fungerade smidigt hela vägen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snygg design och ett bra bemötande

Snygg design och ett bra bemötande från husteamets representanter. Smidigt vid leveransen och att alla anslutningar passade. Det fanns en del efterarbete att lösa, men det fixade sig varefter.
Peter Johansson

11. November 2024

Antwort von Husteamet

Tack för din recension, Peter! Kul att höra att du är nöjd med både design, bemötande och leverans. Vi hoppas att du trivs i ditt hus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är mycket nöjda med Husteamet och…

Vi är mycket nöjda med Husteamet och speciellt Ulrik som var väldigt kunnig, proffsig och tillmötesgående. Hela processen gick över förväntan och vi är fortfarande efter dessa år mycket nöjda.

6. November 2025

Antwort von Husteamet

Stort tack för din recension 💛
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss!
Huseamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd ned mitt stiliga…

Jag är mycket nöjd ned mitt stiliga Attefallshus! Bra i kommunikation hela vägen!

14. Mai 2025

Antwort von Husteamet

Tack för dina fina ord! 💛
Vi är så tacksamma för att du valde oss.

Sommaren är räddad!

Jag köpte ett 40kvadrat attefallare inkl totalentreprenad.
Det går inte att beskriva hur skön processen var! Jag har byggt hus själv tidigare och det är alltid saker som går snett men Ulrik var med genom hela processen och såg till att allt gick smidigt.
Desto mer familjen bor in sig i huset märker vi fler snygga detaljer som vi missat innan. Barnbarnen har slit-testat varje hörn så jag kan med gott samvete säga att Ulrik inte ljög när han pratade om deras bra kvalité.
Helt klart ett bra köp!

2. Juli 2025

Antwort von Husteamet

Tack Kristina för din recension! Det betyder otroligt mycket för oss att du tog dig tid att dela dina tankar. Vi önskar er en trevlig sommar i er nya Louise 40 :), Med vänlig hälsning, Husteamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Värre än så här blir det inte i dina…

Värre än så här blir det inte i dina husdrömmar. Fullkomlig okunskap i allt utom att fakturera. U är rent skamlig

4. Februar 2025

Bästa M!
Vi är ledsna över att du lämnar en negativ kommentar. Vi förstår att du vill hjälpa din vän C-J, som är kund hos Husteamet, (du själv inte är köpare av huset). Vårt mål är att ha nöjda kunder och vara tillmötesgående och behjälpliga hela vägen.

Här är sammanställd med fakta :
Husteamet erbjöd kostnadsfritt att placera huset på nybyggnadskartan och skicka in ansökan om bygglov.

Köparen markerade själv på situationsplanen var huset skulle stå; därefter ritade arkitekten in huset. Köparen godkände placeringen.

Bygglovet beviljades för exakt den position som köparen markerat.

Kunden, som är byggherre, valde egen entreprenad med en lokal grundfirma och beslutade att anlägga grunden på en helt annan plats än den som beviljats i bygglovet, utan att informera kommunen.

När kommunen senare gjorde en kontroll upptäcktes den felaktiga placeringen.

Husteamets ansvar

Vi levererar ett nyckelfärdigt hus men deltar inte i markarbeten eller utsättning på plats. Vi kan därför inte ta ansvar om markentreprenören har valt en annan placering för grunden än den som beviljats i bygglovet.

Vår målsättning är alltid långsiktiga kundrelationer byggda på transparens och ansvarstagande. I detta fall vill du dock att vi tar på oss ett ansvar som inte ingår i vårt åtagande.

Om du vill veta mer eller ta del av dokumentationen kring kommunikationen med kunden om husplaceringen och beslutskedjan är du varmt välkommen att kontakta oss.

Maria,

Jag köpte mitt attefallshus

Jag köpte mitt attefallshus, Charlotta, från Husteamet under 2023, och jag kan ärligt säga att hela upplevelsen har varit över förväntan. Huset håller absolut toppkvalitet, och designen är både funktionell och otroligt charmig. Det känns verkligen som en investering för framtiden.

Från första kontakt blev jag bemött på ett väldigt professionellt och vänligt sätt av säljaren. Jag uppskattade hur de var lyhörda för mina behov och önskemål genom hela processen, vilket gjorde hela husköpet mycket smidigare än jag hade trott. De var verkligen med oss i varje steg, gav goda råd och var alltid tillgängliga för frågor. Deras sätt att hantera allt från val av hus till leverans och montering var både seriöst och engagerat.

Kan varmt rekommendera Husteamet till alla som letar efter ett attefallshus. Ett seriöst företag som verkligen bryr sig om sina kunder!

1. Februar 2024

Antwort von Husteamet

Stort tack för din recension! Vi blir så glada när våra kunder delar sina upplevelser. 🙏

Husteamet, totalt OSERIÖSA!

Köpte ett Attefallshus med totalentreprenad. Man följde inte startbeskedet så byggnadsnämnden godkände inte bygget och då vägrade Husteamet att åtgärda. Garantifel blir inte åtgärda inom rimlig tid, det är bara strul med det här företaget. Välj en annan leverantör, det kan inte bli sämre än det här.

Bara skitsnack från Husteamet, ingen byggare skulle frångå startbeskedet utan att få skriftligt på det.
Bara massa problem med felaktiga fakturor, de har inte koll på vilka regler som gäller för Attefallshus, besiktning som inte meddelas när den ska utföras, fel som inte åtgärdas mm. Listan kan göras lång med problem.
Välj en annan leverantör om du vill slippa problem.

29. November 2023

Antwort von Husteamet

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vi är ledsna över din erfarenhet med Husteamet inte har motsvarat dina förväntningar.
Vid det tillfälle 2022, har vi haft samarbetat en markentreprenör, som säger att i samråd med dig avvek dom från bygglovet och huset placerades i höjd med din befintliga altanen.
Vi vill be om ursäkt för att startbeskedet inte följdes korrekt, från vår sida har vi gjort allt, för att vara behjälpliga i att lösa problemet.
Vi tar detta på största allvar och förstår din frustration.
Vänligen kontakta oss på info@husteamet.se

Kundservice, Husteamet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr