Husinspektion Bewertungen 8

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Vom Unternehmen geschrieben

Husinspektion af bolig, der fortæller om standen af boligen, samt både hvad nuværende og fremtidige reparationer og udbedringer vil koste.

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel, tryg, ærlig, ordentlighed, venlig

Husinspektion, her Per, har min største og varmeste anbefaling.
Jeg var ærligt, utrolig bekymret ifht om der vil komme en reel og ordentlig vurdering, og om jeg overhovedet kunne kommunikere med ham, efter generelt mange dårlige oplevelser med håndværkere osv. Så at skulle have en vurdering, var jeg ægte bekymret omkring. Men allerede ved kontakt i tlf, fremstod Per utrolig behagelig, og gav mig ro. Det samme da han kiggede på huset, utrolig venlig, og gjorde mig tryg med mine egne spørgsmål og tanker vedr. huset. Det var utrolig professionelt og gode og ærlige vurderinger, der gav god mening, og tydeligt at han vidste hvad han talte om ved at tage sig tid og vise og fortælle. Hele oplevelsen gav tryghed, tillid og fuldstændig professionel vurdering. Per har min varmeste anbefaling og jeg har i den grad mundtligt også delt min oplevelse. Jeg tager uden tvivl kontakt til ham, også hvis der skulle opstå noget med huset og have brug for en tømrer, så vil jeg have hans vurdering først. Det er netop ikke små ting i min optik, med sit hus, så det er utrolig vigtigt med tillid og tryghed til en ægte reel vurdering, og blot bonus at Per er imødekommende og behagelig. Tusind tak for en utrolig behagelig og god oplevelse.

Husinspektion og Per, har min største og varmeste anbefaling.

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

rofessionel og tillidsvækkende rådgivning, der gav os ro i maven

Vi havde Per med ude for at gennemgå et muligt boligkøb fra 1920, da vi var usikre på fugt og isolering samt på, hvad det ville koste os at renovere huset.
Per mødte op i god tid og havde allerede sat sig grundigt ind i tilstandsrapporten. Han havde kigget rundt i huset, og da vi kom, lyttede han til vores overvejelser, hvorefter vi gik i gang. Per tog os med rundt i huset og gennemgik, hvad han så. Vi fik talt om det hele – status, risici på sigt samt mulige løsninger og forbedringer.
Efter to timer i huset, hvor vi havde bombarderet Per med spørgsmål, og hvor Per havde givet klare svar og retningsgivende vejledning, var vi sikre på, at vi gerne ville købe huset. Samtidig havde vi fået et overslag på et budget, som vi kunne tage med til vores bank.

Vi følte os i rigtig gode hænder hos Per, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi benytter hans råd, vejledning og inspektion.

26. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Per for vores bedste og varmeste…

Per for vores bedste og varmeste anbefalinger.
Han har været en stor hjælp for os som første gangs køber. Vi har haft ham med ud for at gennemgå det hus vi nu har købt. Han har vejledt os i ting der bør udbedres, prisoverslag, sparring m.m som vi også har kunne bruge i forhandlingen.
Det gav os stor tryghed at have Per med på råd.
Det er også vores indtryk at ejendomsmægleren havde stor respekt og tiltro til Per’s gennemgang af huset.

19. November 2025

“Husinspektion” blev vores redning

Da vi henvendte os til Husinspektion var vi kørt fast i en forholdsvis simpel forsikringsskade. Simpel fordi udbedringen kun tog fire dage for to mand - til trods for at det fra skaden var godtaget og til færdiggørelsen tog 9 mdr. Vi er to ældre mennesker og var ved at give op, vi var presset af at vi var nød til at sælge huset, men ikke kunne dette med den skade der var.
Vi blev anbefalet Per Glaser.
Per tog over med korrespondancen til både tømrer og forsikringsselskabet.
Med Pers store faglighed både som håndværker og som taksator fik sagen et godt udfald.
Nu ærgre vi os bare over at vi ikke benyttede os af Per fra begyndelsen.

Husinspektion har vores uforbeholdne anbefaling .

28. März 2025

Antwort von Husinspektion

Mange tak for de fine ord, det har været en sand fornøjelse at hjælpe jer i mål, og dejligt vi endte med det resultat vi gjorde.

Kompetent og venlig

Per fra husinspektion.dk er venlig og imødekommende hele vejen.

Per har en bred viden og er i stand til både at give overslag på priser for udbedring og er god til at bidrage til belysning af diverse usikkerheder og vurdere omfanget af mangler på huset.

Alt i alt har Per været en stor støtte og en væsentlig faktor for, at vi har været trygge i vores beslutning omkring huskøb.

Vi giver vores aller varmeste anbefalinger af husinspektion.dk

19. Oktober 2024

Hjælp til huskøb

Ved 2. fremvisning på vores kommende bolig havde vi Per fra husinspektion med ude. Vi har selv ingen erfaring på området, og for ikke at købe katten i sækken, havde vi brug for en uvildig til at rådgive os. Det var en rigtig god beslutning. vi tog derfra med ro i maven, og rigtig godt klædt på til at give et bud på boligen. Der udover fik vi også lavet en liste over ting, der kunne forbedres og en ca. pris på arbejde, som både kunne bruges i forhandling og som en to do liste til os selv. tusind tak til Per

29. Oktober 2024

Antwort von Husinspektion

Tusinde tak for din anmeldelse, glad for jeg kunne hjælpe jer med at give jer ro i maven.
Tillykke med jeres nye hus, er sikker på i kommer til at nyde jeres lille perle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og godt resultat

Vi havde besøg af flere tømre/gulvfirmaer, som alle foreslog at fjerne mislydene fra vores gulv ved at skifte både undergulv og gulv. Det ville være en dyr og omfattende løsning. Da vi kontaktede Husinpektion.dk, fik vi en helt anden tilgang. De foretog en grundig inspektion og foreslog i stedet en langt mindre indgribende reparation. Resultatet er ret lækkert - gulvet knager ikke længere, og vi slap for en stor udskiftning. Vi har både sparet tid og penge, og hele processen var professionel fra start til slut. Kæmpe win

24. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale…

Jeg vil helt klart anbefale husinspektion, da de er professionelle og kompetente til deres arbejde. Man får meget mere for pengene. De gennem tjekker alt grundigt og fortæller alt detaljeret om det noget man skal sige ja til eller ej.

2. September 2024

Antwort von Husinspektion

Mange tak for din fine anmeldelse. Håber jeres famile kommer godt på plads i jeres nye lejlighed 😀😀

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr