Wat een ongelooflijk top bedrijf. In het begin twijfelde ik en miste de eerste 4.2 door Vivino gewaardeerde wijn. Maar nu zal ik nooit meer twijfelen. Dit is ook een hoogstandje Rosso Puglia appassime... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hoewel ik nog steeds in afwachting ben van de levering van mijn eerste bestelling heb ik het idee dat service wel hoog in het vaandel staat. De frequentie van de reclamemails zou wel wat lager mogen.... Mehr ansehen
I placed two orders for the Lupo Meraviglia. Before paying, I discovered there was an error in the total of the wine boxes. After a brief confirmation from customer service, the overpaid amount was re... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Hunwijn
Vom Unternehmen geschrieben
Waar we gepassioneerd zijn over het leveren van wijnervaringen die er toe doen. Wij behoren tot de favoriete online wijnhandelaren van Denemarken en bieden een ruim assortiment kwaliteitswijnen van over de hele wereld – altijd tegen concurrerende prijzen.
Wijn van over de hele wereld
Bij Hunwijn is het onze missie om wijnen aan te bieden, die de beste kwaliteit voor uw geld leveren. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd, zodat er voor iedere smaak iets bij zit – van klassieke favorieten tot spannende nieuwkomers. We werken samen met enkele van de beste wijnhuizen wereldwijd en selecteren wijnen die voldoen aan onze hoge standaarden. Dit garandeert niet alleen hoge kwaliteit, maar ook lage prijzen, doordat we dure tussenpersonen vermijden.
Proefpakketten voor iedere smaak
Wijnproefpakketten zijn de perfecte manier om nieuwe wijnen te ontdekken. Bij Hunwijn bieden we een breed assortiment proefpakketten, waarin u de kans krijgt om verschillende wijnen te proberen, zorgvuldig geselecteerd door onze experts. De proefpakketten bevatten gemengde wijnen uit diverse regio’s en druivensoorten. Het is de perfecte manier om nieuwe favorieten te vinden – zowel voor dagelijks gebruik als voor feestelijke gelegenheden. Een van de grootste gin-selecties van Denemarken Bij Hunwijn zijn we ook trots om één van de grootste gin-selecties van Denemarken te kunnen presenteren. Van klassieke London Dry en Hendricks tot unieke specialiteiten – wij selecteren onze gin zorgvuldig uit geselecteerde distilleerderijen over de hele wereld. Of u nu een beginner bent of een gin-liefhebber, wij hebben gegarandeerd iets dat uw smaakpapillen zal verleiden.
Smaakgarantie
Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten. Mocht een wijn of gin onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan bieden wij al onze klanten een smaakgarantie. Met onze smaakgarantie kunt u uw flessen retourneren en uw geld terugkrijgen – eenvoudig en zonder extra kosten voor u als klant.
Klantenservice met passie
Wij vinden het belangrijk om persoonlijke en betrokken klantenservice te bieden. We gaan graag een stapje verder voor een goede klantervaring. Heeft u vragen of advies nodig, dan staan wij klaar om u te helpen – of het nu gaat om het kiezen van de juiste wijn voor een feest of het vinden van een gin die bij uw voorkeuren past.
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Hunwijn en onze passie met u te delen.
Bjarke en Regin – Hunwijn.nl
Industrivej 24, 7900, Nykøbing Mors, Dänemark
- +31 2 02253554
- klantenservice@hunwijn.nl
- hunwijn.nl
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Na 3 weken nog NIets geleverd door Hun
Voor Pasen besteld, kreeg na bestelling dagelijks reclame gestuurd maar geen wijn, na 5 dagen gemaild: bestelling onderweg, na 8 dagen gebeld: bestelling onderweg, na 10 dagen gemaild: sorry & sorry ... Lang verhaal kort: nu 3 weken verder, geen wijn en geen geld terug. In het vervolg maar weer bestellen bij de Gall en Gall !!
Snelle levering en een heerlijke wijn…
Snelle levering en een heerlijke wijn voor een mooie prijs
Drie weken wijn besteld en betaald
Drie weken wijn besteld en betaald, maar wordt niet geleverd! Kan echt niet. Communicatie slecht
Eerste bestelling ging goed, tweede niet
Eerste bestelling ging goed, pakket werd snel geleverd. Tweede bestelling werd zogenaamd verzonden, maar is nog steeds niet geleverd. Ik lees in de reviews vaker leveringsproblemen, daar zou men iets mee moeten doen want de wijn (van de eerste levering) was uitstekend!
Klantencontact is prima
Klantencontact is prima
Wijnen zijn goed
Levertijd is lang (2 weken)
Zondag drie dozen wijn besteld, nog steeds niet geleverd
Zondag drie dozen wijn besteld, maar niets ontvangen. Door een feestje a.s. vrijdagavond ga ik uiteindelijk de wijn zelf in de winkel kopen.
Grrrrrrr.................
Mooie wijncollectie met verrassende…
Mooie wijncollectie met verrassende wijnen . Eenvoudig te bestellen en keurig afgeleverd! Heb al meerdere bestellingen gedaan .
Eind goed al goed
Ook als het even niet loopt zoals gewenst, doen jullie erg je best om de klant tevreden te stellen. Top hoor.
Vlotte en correcte levering van heerlijke wijn
Vlotte en correcte levering. En de door ons gekochte wijn was ronduit heerlijk en niet duur
Het wijnpakket is prima, verzending zeer slecht.
Het wijnpakket is prima. Mooie wijnen voor een nette prijs.
Verzending via UPS is zeer slecht!
Alles geleverd dikke prima
Alles geleverd dikke prima. Voortaan jullie levertijd gewoon wat ruimer nemen, dat is nl geen probleem als je het weet.
Voor de derde keer een bestelling…
Voor de derde keer een bestelling gedaan. Wijnen zijn top als ook de prijs. Ga zeker nog meerdere bestellingen plaatsen. Eerst deze voorraad opdrinken!
FANTINI BOX WAT EEN VERRASSING
DE ORDER FANTINI BOX IN GOEDE ORDE ONTVANGEN. LEUK ASSORTIMENT. KAN NOG GEEN OORDEEL GEVEN OVER DE SMAAK. TIJD TUSSEN BESTEL EN ONTVANGST WAS WAT AAN DE LATE KANT MAAR IS MIJ NA EEN PRETTIG TELEFONISCH ONDERHOUD UITGELEGD DAT DE DRUKKE PAASDAGEN BIJ DE BEZORGER DE BOOSDOENER WAS.ONDERTUSSEN KIJK IK UIT NA MIJN VOLGENDE BESTELLING
Interessante prijs
Interessante prijs. Goede info qua dag en tijd van aflevering
Volledig AI gestuurd bedrijf .
Volledig AI gestuurd bedrijf .Geen levering en geen communicatie naar de koper toe . Orders worden niet bijgewerkt en blijven actief staan ook na annulering . Heel slordig en zou een ieder afraden hier zaken mee te doen . Denk dat de positieve reviews ook AI zijn .
Prima service
Goede wijn voor een eerlijke prijs.
Goede wijn voor een eerlijke prijs.
Service all OK
Despite that delivery is beyond their control, they take responsibility. Very friendly service desk!
12 verschillende wijnen ontvangen
12 verschillende wijnen ontvangen. Rood,wit en rosé.
Verwachting is hoog!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.